Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
من dlc ها رو نصب می کنم توی برنامه unlocker هم اسماشون میاد اما میرم داخله بازه unable هستش چی کار کنم تا اکتیو شه پچ 1.02 هم نصب کردم
منم قبلا این مشکل رو داشتم!
ببینم ورژن 4 دی وی دی رو داری؟
همه مراح نصبو به ترتیب بگو تا کمکت کنم

منم قبلا این مشکل رو داشتم!
ببینم ورژن 4 دی وی دی رو داری؟
همه مراح نصبو به ترتیب بگو تا کمکت کنم

اره 4 تا dvd من اول پچ 1.02 رو نصب کردم بعد اون 2 تا گزینه داخل بازی رو off کردم بعد dlc ها بعدش unlocker میرم داخل بازی فعال نمیشه تو بگو چی کار کردی ؟

دوستان شرمنده من تازه بازی رو نصب کردم یه مشکلی دارم حال ندارم صفحات قبلی رو چک کنم .توی بازی چجوری میشه دسته 360 رو تعریف کرد ؟ اصلاً با موس و کیبورد نمیتونم بازی کنم دسته رو هم که بازی اصلاً نمیشناسه پچی چیزی نیست این مشکل حل بشه ؟ بازی ای که گیم پد رو نشناسه دیگه نوبره :(

فعال سازی دسته ی xbox 360 در نسخه ی pc

دوستان شرمنده من تازه بازی رو نصب کردم یه مشکلی دارم حال ندارم صفحات قبلی رو چک کنم .توی بازی چجوری میشه دسته 360 رو تعریف کرد ؟ اصلاً با موس و کیبورد نمیتونم بازی کنم دسته رو هم که بازی اصلاً نمیشناسه پچی چیزی نیست این مشکل حل بشه ؟ بازی ای که گیم پد رو نشناسه دیگه نوبره :(

منم هر چی سعی کردم نتونستم دسته ی xbox رو به این بازی بشناسونم. متاسفانه سازنده ها این امکان رو در نسخه ی pc قرار ندادند.
ولی...
میشه بازی رو دور زد. این لینک پایین رو دانلود کن و اونو در محل نصب بازی در مسیر Mass Effect 2\BioGame\Config\PC\Cooked قرار بده. این فایل جایگزین فایل قبلی میشه. حالا اگه بری تو بازی میتونی با دسته بازی کنی. حتی دکمه های دسته ی xbox هم نمایان میشه. من زیاد باهاش بازی نکردم. ولی ظاهرا هنوز جای کار داره. چون منوهاش و منوی انتخاب قدرتش بهم ریختس.
لینک: http://www.sendspace.com/file/sxmkrx

آخرین ویرایش:
اره 4 تا dvd من اول پچ 1.02 رو نصب کردم بعد اون 2 تا گزینه داخل بازی رو off کردم بعد dlc ها بعدش unlocker میرم داخل بازی فعال نمیشه تو بگو چی کار کردی ؟
من نسخه repack دانلود کردم ریختم درست شد:d
ببین بعد از ریختن بازی می ری توش گزینه هارو بر می داری بعد میای بیرون و پچ 1.02 رو میریزی بعد دی ال ها رو می ریزی بهدش اون کرک 13 کیلویی رو اجرا می کنی آخرسر کرک 1.02 رو می ریزی اگه درست نشد باید کار منو بکنی !

آخرین ویرایش:
سلام این عجب بازی سردر کمی هست!اصلا معلوم نیست باید چه کار کرد.یه نفر میاد بگه آدم توی این بازی باید چه کار کنه؟باید تیمو کامل کنه؟ماموریتاشو کجا مینویسه؟اگه تو سیاره های دیگه بگردی وتمام ذخایرتو فول کنی چطور میشه؟:-/

سلام این عجب بازی سردر کمی هست!اصلا معلوم نیست باید چه کار کرد.یه نفر میاد بگه آدم توی این بازی باید چه کار کنه؟باید تیمو کامل کنه؟ماموریتاشو کجا مینویسه؟اگه تو سیاره های دیگه بگردی وتمام ذخایرتو فول کنی چطور میشه؟:-/
این یه بازی RPG هست یعنی شما با انجام تمام این ماموریتهایی که گفتی کم کم شخصیت خودت وگروهت رو میسازی و در طول بازی تمام حالات بستگی به کارهایی که شما در طول بازی انجام میدی داره داره و برای اطلاعتون هم باید بگم زبان انگلیسیت باید در حدی قوی باشه که حداقل مفهموم تمام مکالمات رد وبدل شده بین افراد رو بفهمی در کل این رو بگم این یه بازی اکشن ساده نیست و اگه انگلیسیت قوی نیست یا از اون دسته از گیمرهایی نیستی که میخوان درگیر جو بازی بشن و به قول خودمون فقط اهل بازیهای بکش برو جلو بدون توجه به عمق داستان بازی هستی ار همین الان بیخیال بازی شو که بعید میدونم بتونی از این بازی اون لذتی رو که میخوای ببری!
ولی اگه میخوای این بازی رو انجام بدی بهت پیشنهاد میکنم برای اینکه بتونی به طور واقع از داستان این بازی سر در بیاری حتما اول نسخه اول رو بازی کم بعد بیا سراغ نسخه دومش...که البته یکی از دلایل گیجی شما در این بازی هم همین انجام ندادن نسخه اول اون هست!!

این یه بازی RPG هست یعنی شما با انجام تمام این ماموریتهایی که گفتی کم کم شخصیت خودت وگروهت رو میسازی و در طول بازی تمام حالات بستگی به کارهایی که شما در طول بازی انجام میدی داره داره و برای اطلاعتون هم باید بگم زبان انگلیسیت باید در حدی قوی باشه که حداقل مفهموم تمام مکالمات رد وبدل شده بین افراد رو بفهمی در کل این رو بگم این یه بازی اکشن ساده نیست و اگه انگلیسیت قوی نیست یا از اون دسته از گیمرهایی نیستی که میخوان درگیر جو بازی بشن و به قول خودمون فقط اهل بازیهای بکش برو جلو بدون توجه به عمق داستان بازی هستی ار همین الان بیخیال بازی شو که بعید میدونم بتونی از این بازی اون لذتی رو که میخوای ببری!
ولی اگه میخوای این بازی رو انجام بدی بهت پیشنهاد میکنم برای اینکه بتونی به طور واقع از داستان این بازی سر در بیاری حتما اول نسخه اول رو بازی کم بعد بیا سراغ نسخه دومش...که البته یکی از دلایل گیجی شما در این بازی هم همین انجام ندادن نسخه اول اون هست!!
بله حق با شماست من از همون دسته هام!!!b-)برای همین بازی رو تموم کردم البت جوری که هیچکدوم از صحنه ها رو هم ندیدم همه رو با سپیس رد دادم جواب ها رو هم شانسی زدم!!!:))(آخه نه زبانم خیلی خوبه نه حالو حوصله دارم)ولی به هر صورت تموم شد ولی آخرش خیلی تاثیر گذار بود! راستی توی لودهاش یه جایی میگه شما میتونید سیو هاتون توی این بازی رو به نسخه 3 ایمپرت کنید!جریانش چیه؟؟؟

بابا این paragone و renegade زیاد نمی شه که خودمو کشتم تازه نصفم نشده .نکته ی خاصی داره؟کد تقلبی چیزی نداره؟

نه دیگه ! کد تقلب نداره !
ولی برای اینکه paragone ت زیاد بشه میتونی از یک باگ بازی استفاده کنی.
موقعی که ماموریت samra رو تموم کردی باحاش حرف بزن و بگو حالت چطوره بهت دو تا paragon میده و دفعه ی بعد که اینکارو کردی باز هم دوتا میده ! 70 . 80 بار (!) این کار رو انجام بده پر میشه .

یه کد تقلبی هست قبلا داشتم ولی پاک شد! :( بنابه دلایلی ! بگرد پیدا میکنی . چندتا فایل هست باید بریزی تو پوشه بازی . موقع اجرا بازی شماره های 1 تا 9 رو بزنی ( Num lock ها ) هرکدون یه کاری میکنه مثلا المنت زیرو فول میشه و... ! این دوتایی هم که میگید توش هست فک کنم 4 و 5 بود میزدی فول میشد . بگردی پیدا میکنی ! ;)
این نکته یادت نره :
قانون ششم نیوتن میگه برای هربازی یه راه دررو هم هست ....! :d :lol:
پ.ن : لویال کردن سامارا صبر ایوب می خوادها ...! از ما گفتن !

خودش یا دخترش ؟چون در اصل می خوام برای عوض کردن samara با دخترش اینو پر کنم.

:d کدومو ؟!

یه کد تقلبی هست قبلا داشتم ولی پاک شد! :( بنابه دلایلی ! بگرد پیدا میکنی . چندتا فایل هست باید بریزی تو پوشه بازی . موقع اجرا بازی شماره های 1 تا 9 رو بزنی ( Num lock ها ) هرکدون یه کاری میکنه مثلا المنت زیرو فول میشه و... ! این دوتایی هم که میگید توش هست فک کنم 4 و 5 بود میزدی فول میشد . بگردی پیدا میکنی ! ;)
این نکته یادت نره :
قانون ششم نیوتن میگه برای هربازی یه راه دررو هم هست ....! :d :lol:
پ.ن : لویال کردن سامارا صبر ایوب می خوادها ...! از ما گفتن !

اتفاقا خیلی هم اسونه ! و خیلی زود Loyal میشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or