Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
دیشب چند تا تریلر 720p دان کردم متوجه شدم که بعضی قسمت ها مثل آرم سازنده ها در بازی کیفیتش پایین که خیلی هم تو ذوق من می زد .
برام یه سوال پیش اومد که چرا برای 300mb حجم این کار کردن؟

سلام !
امروز یک باره دیگه تا آخرش رفتم همه رو loyal و فکر می کردم که همه سالم بمونن ولی یک بار tali مرد یه دفه دیگه رفتم اینبار تالی رو با گروه به سفینه فرستادم !
جالبه ایندفعه پروفسر مرد!
حالا من چی کار کنم؟؟؟
به نظر شما به خاطره دادن اطلاعات سفینه کالکتر ها به illus man اینطور شده؟؟
اصلا بهش بدم یا نه؟؟

سلام !
امروز یک باره دیگه تا آخرش رفتم همه رو loyal و فکر می کردم که همه سالم بمونن ولی یک بار tali مرد یه دفه دیگه رفتم اینبار تالی رو با گروه به سفینه فرستادم !
جالبه ایندفعه پروفسر مرد!
حالا من چی کار کنم؟؟؟
به نظر شما به خاطره دادن اطلاعات سفینه کالکتر ها به illus man اینطور شده؟؟
اصلا بهش بدم یا نه؟؟
یعنی فقط یکی مرد.من فکر می کردم حد اقل دو تا می میرن.

سلوم!
آره .
اینجور که بچه های خود تاپیک می گفتنن حتی می شه کسی نمیره!!
البته از گفته هاشون می شه اینو فهمید!/:)
سلام
اره اگه سفینه رو کاملا اپگرید کنی، همه لویال باشن
و تو مرحله اخر انتخاب های خوبی واسه تیمت کنی همه زنده می مونن
بهتره اینطوری انتخاب کنی (شاید انتخاب های دیگه ای هم بشه اما من این انتخاب ها رو انجام دادم همه زنده موندن):
رهبر گروه : میراندا یا گاروس
متخصص اول برای باز کردن در: legion یا tali
رهبر گروه دوم برای پشتیبانی: میراندا یا گاروس
متخصص دوم برای ایجاد سپر محافظتی : سامارا یا جک
برای برگردوندن افراد به سفینه : mordin
بازم میگم باید سفینه کاملا آپگرید و تمام افراد لویال باشن

سلام!
آره همه چی ردیف بود ولی انگار تصمیم برای دادن اطلاعات سفینه کالکتر ها به اون مرده باعث می شه یه نفر بمیره چون باز رفتم ایندفه اطلاعاتو ندادم همی سالم برگشتن!!:d

برای من یه قسمتی از بازی بین میراندا و جک و یه جا دیگه بین تالیا و لگون دعوا می شه طرف هر کیو می گیرم اون یکی می میره.

باید paragorn یا renegade زیاد باشه تا گزینه سوم آزاد بشه بتونی گزینه ای رو انتخاب کنی که هیچکدومشون ناراحت نشن

مردنش واسه اینه که چون طرف یکی رو میگیری اون یکی دیگه لویال نمیشه

معمولا پاراگو ن بهتره که بری سراغش !
و اضافه به صحبت دوستمون باید حداقل تا بیشتر از نصف قسمت آخر پر باشه و فکر کنم حتی تا آخر!!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or