Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
نوچ طبق یکی از مصاحبه های سازنده ها که من دان کرده بودم ... هیچکدوم از Love interest های نسخه اول تو شماره دوم عضو گروه نمیشن چون ممکنه تو طول ماموریت کشته بشن و سازنده ها میخوان ماجرای عشقولانه اونا رو توی نسخه سوم ادامه بدن ... :biggrin1:
این هم از شانس من. دلمو به اشلی جون خوش کرده بودم که اون هم پرید.

میشه کاری کرد کسی نمیره؟؟؟اگر تمام اجزای صفینه اپدیت کنم ممکن هست کسی نمیره؟؟؟
تو خود صفینه اول بسم الله 3 تا از افراد گروهم مردن. .

میشه کاری کرد کسی نمیره؟؟؟اگر تمام اجزای صفینه اپدیت کنم ممکن هست کسی نمیره؟؟؟
تو خود صفینه اول بسم الله 3 تا از افراد گروهم مردن. .

آره من اون اچیومنتشو گرفتم
سه تا نکته مهم داره
سفینه تا ته آپگرید باشه چه از نظر اسلحه ها چه از نظر سپرای دفاعیش
همه افرادت بهت وفادار باشن
برای قسمت اخر آدم مناسبو مسئول هرکاری بذاری

نباید 4 تا دیویدی باشه؟مگه 2 تا دیویدی 9 نیست؟فکر کنم نسخه شما فیلماش کم کیفیت باشن
حجم فولدر فیلمهاش 2.52 گیگابایته ، نمیدونم حجمشونو کم کردن یا نه!؟!
شایدم به خاطر ایکه تو رزولیشن 1080*1920 بازی میکنم به نظرم کیفیتشون پائینه!
تو dvd ها 39 پارت 300 مگی بود با 1 پارت 4.5 مگی ، شاید فشرده تر کردنش! xfire هم بازی رو خودش شناخت و نیازی به شناسوندن مانوال نداشت.

واقعا شاهکاره

به نظر ادم یه سال بازی نکنه اما وقتی میکنه دو سه تا از این بازیا بکنه :laughing:

واقعا اولش حالمو گرفت اما واقعا به این میگن گرافیک

ما رفتیم بازی :cheesygri

آقا سلام وخسته نباشید به همه دوستان. میگم من چون زیاد بازی rpg نرفتم یکم مس افکت 2 برام گنگه یعنی مثلا هر معموریتی گیر دستم بیاد میرم خودمم نمیفهمم که فرعی یا اصلی الان هم 2 شخصیت دیگه دارم آزاد کنم چه جوری بفهمم معمورت اصلی دارم میرم؟ یا بهتر بگم برای رفتن به معموریت های اصلی باید چیکار کنم ؟ با کی حرف بزنم؟ ببخشید از آماتوریم... ممنون اگه جواب بدین

آقا سلام وخسته نباشید به همه دوستان. میگم من چون زیاد بازی rpg نرفتم یکم مس افکت 2 برام گنگه یعنی مثلا هر معموریتی گیر دستم بیاد میرم خودمم نمیفهمم که فرعی یا اصلی الان هم 2 شخصیت دیگه دارم آزاد کنم چه جوری بفهمم معمورت اصلی دارم میرم؟ یا بهتر بگم برای رفتن به معموریت های اصلی باید چیکار کنم ؟ با کی حرف بزنم؟ ببخشید از آماتوریم... ممنون اگه جواب بدین

برو توی Journal اونجا تمام ماموریتا رو نوشته توی دوتا بخش یه سری به اسم mission یه سری به اسم assignment ... اونایی که mission هستش اوناییه که برای ماموریت اصلی لازمه assignment ها ماموریتای فرعین که انجامشون اجباری نیست ولی خب فایده های خودشونو دارن

برو توی Journal اونجا تمام ماموریتا رو نوشته توی دوتا بخش یه سری به اسم mission یه سری به اسم assignment ... اونایی که mission هستش اوناییه که برای ماموریت اصلی لازمه assignment ها ماموریتای فرعین که انجامشون اجباری نیست ولی خب فایده های خودشونو دارن

یک دنیا ممنون! :cheesygri

واقعا Bioware نبود ما چیکار باس میکردیم؟! :D .....دوستان یکم در مور کلاس های بازی صحبت کنین و بگید هرکدوم چه کلاسی گرفتید...من کلاسم Sentinel هست...نمیتونم بگم راضی نیستم ولی خب به نظرم دمیجش کمه...دوستم کلاس Vanguard داره و میگه دمیج زیادی میزنه به نظر شما بهترین کلاس یا یه کلاس خوب و کامل کدوم کلاس میتونه باشه؟! راستی شما بیشتر از کدوم افراد تو گروه تون استفاده میکنید؟! ( من ناراحت بودم تو Dragon Age چهار تا Party Member میشه داشت و دوست داشتم 5 تا باشه ...حالا اینجا شده 3 تا...ولی خوب 3 تا هم تو این بازی کافیه ولی ایکاش میشد 4 تا بود ) .

واقعا Bioware نبود ما چیکار باس میکردیم؟! :D .....دوستان یکم در مور کلاس های بازی صحبت کنین و بگید هرکدوم چه کلاسی گرفتید...من کلاسم Sentinel هست...نمیتونم بگم راضی نیستم ولی خب به نظرم دمیجش کمه...دوستم کلاس Vanguard داره و میگه دمیج زیادی میزنه به نظر شما بهترین کلاس یا یه کلاس خوب و کامل کدوم کلاس میتونه باشه؟! راستی شما بیشتر از کدوم افراد تو گروه تون استفاده میکنید؟! ( من ناراحت بودم تو Dragon Age چهار تا Party Member میشه داشت و دوست داشتم 5 تا باشه ...حالا اینجا شده 3 تا...ولی خوب 3 تا هم تو این بازی کافیه ولی ایکاش میشد 4 تا بود ) .

من خودم Vanguard رو به همه تا الان ترجیح میدم بخاطر توانایی biotic charge و شاتگانش بدجوری دمج میزنه ... تو پارتیمم همیشه گرانت و جکو میذارم کلا هر مبارزمون تو پنج ثانیه تموم شده ... البته اون وقتایی که طرف حسابمون geth هستش تالی رو با خودم میبرم این AI Hacking خیلی چیز بدردبخوریه تو این مواقع

دوستان ببخشید اگه من از این سولهای آماتوری زیاد میپرسم
میگم ما فقط با گروهبان شفر میتونیم بازی کنیم؟ نمیشه با اونایی که باخودمون میاریم ماموریت بازی کنیم ( یه چزی تو مایه dragon age )

دوستان ببخشید اگه من از این سولهای آماتوری زیاد میپرسم
میگم ما فقط با گروهبان شفر میتونیم بازی کنیم؟ نمیشه با اونایی که باخودمون میاریم ماموریت بازی کنیم ( یه چزی تو مایه dragon age )

نه فقط با شپرده ... ولی روی افرادتم کنترل داری
البته توی یکی از قسمتای پایانی بازی برای چند دقیقه جای جوکر (خلبان) بازی میکنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or