Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
یه مدتی نمی تونم وارد سایت bioware بشم می خواستم بدونم برا شما هم این جوریه؟

http://www.bioware.com/
Our Apologies

The BioWare websites; online store; master server; and online authentication are temporarily unavailable. Sorry folks; we're having a few technical difficulties. Those pesky Gnomes are banging away at the giant; steam-producing clockwork computers we keep in the basement guarded by Swikky the dire squirrel. We will be back up as soon as we can.

سایتشون مشکل داره.

:love:
جون به این بازی . بابا این که به گرزآف وار گفته زکی. خیلی باحاله . آقا میگم کسی نمیدونه کجای بازی نوشته چند درصد این بازی رو رفتیم ؟ قضیه این سیارهایی که اسکن میکنیم چیه؟ من که عاشق سیاره امگا هستم چیزای خوب خوب زیاد داره:love:.
راستی اگر کسی اصفهانیه و میخاد این بازی رو بخره از نارسیس رایانه بگیره چون ستاپ اصلییه و... توپه.
راستی من نمیدونستم موتور این بازی آنریله چه جالب!

:love:
قضیه این سیارهایی که اسکن میکنیم چیه؟ من که عاشق سیاره امگا هستم چیزای خوب خوب زیاد داره:love:.
!

برای اینکه تو ماموریت آخر بازی موفق بشی باید سفینه و تجهیزاتتو آپگرید کنی ... برای آپگرید کردنم احتیاج به مواد اولیه داری که با اسکن سیاره ها بدست میاری ... بعضی از سیاره ها استثنا هستن و توشون با اسکن کردن ماموریت جانبی میتونی باز کنی

آقا من همه شخصیت ها رو آن لاک کردم ولی دیگه خیچ ماموریت جدیدی از طرف سربروس ندارم....یعنی انجام دادن ماموریت های فرعیی که شخصیت ها ازم می خوان هم اجباریه؟
با تشکر

من همون اول باز منودم که شیفر به اون سیاه پوست میرسه و بعد مکالمه اونطرف روبرو دشمن از درب میاد و شلیک میکنه که دوطرف من هر دو درب بسته هستش؟همون اول بازی رو میگم.ممنون میشم کمکم کنین.
راستی جائی کسی راهنمای فارسی بازی رو ندیده

من همون اول باز منودم که شیفر به اون سیاه پوست میرسه و بعد مکالمه اونطرف روبرو دشمن از درب میاد و شلیک میکنه که دوطرف من هر دو درب بسته هستش؟همون اول بازی رو میگم.ممنون میشم کمکم کنین.
راستی جائی کسی راهنمای فارسی بازی رو ندیده
خداییش SPOIL نکنین بره...
این نظراتو بزارین تو SPOILER خوبه همه 100بار گفتن...

نه بابا خیلی اسپویل نکرده بنده خدا مال اول اول بازیه ...
اونجا قسمت آموزش عزیز اون دکمه ای که میگه رو بزن تا از توانایی ویژه جیکوب روی دشمنا استفاده کنی بعدش در باز میشه

بازی يه اچيومنت داره که بايد تو مرحله آخر تمام افراد رو زنده نيگه داری
چجوری اينو بگيرم؟
من هرکاری کردم نشد،ميميرن

آره گرفتنش یه مقدار سخته ... اولا باید همه اعضای گروه بهت وفادار باشن برای گرفتن وفاداریشونم باید ماموریت ویژه ای که هرکدومشون به وقتش بهت میدنو انجام بدی ...
در ضمن نرماندی ام باید هم توپخونش هم سیستم دفاعیش آپگرید شده باشه ...
موقع عملیات آخرم مهمه که کیو بذاری سر چه کاری ...
اگه همه اینکارا رو کردی حواست باشه که برای قسمت آخر موردین (همون پروفسور سالارین) رو باید همراه خودت ببری اگه بذاریش جزو نفراتی که باید از دروازه دفاع کنه میمیره
من اینکارا رو کردم و اچیومنتو داد

Mass Effect 2 بدون شک بهتربن بازی اکشن نقش آفرینی هست و شرکت BioWare بهترین شرکت نقش آفرینی ساز هست. حالا بعد از این مقدمه من تو بازی یه مشکل دارم. من میخوام به عنوان مثال برای Miranda یه Assualt Rifle انتخاب کنم اما فعلا فقط می تونم براش Pistol انتخاب کنم. در کل چه طور می تونم کاری کنم که هم تیمیهام به همه کلاسهای اسلحه ها دسترسی داشته باشن؟

سلام
دوستانی که مثل من مشکل save دارند روی exe اصلی بازی رایت کلیک کرده و در قسمت compatibility گزینه run this program as an administrator رو انتخاب کنن برای من که جواب داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or