Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
ارجینال ستاپ هست(متوجه نمیشم بازهم دستکاریش کردن که بتونیم رو بازی پچ نصب کنیم.یعنی چی )
فکر میکنم نباید دستکاریش کنن تا اون موقع بشه رو بازی پچ نصب کرد.مثلا می گفتن بزتیم بازی ها رو دستکاری میکنه و بعد هم نمیشه روش پچ نصب کرد.
ببخشید من منظورمو خوب نرسوندم. یعنی اگر این نسخه 4 دی وی دیش ستاپ اصلی نیست روشون پچ نصب نمیشه.

ببخشید من منظورمو خوب نرسوندم. یعنی اگر این نسخه 4 دی وی دیش ستاپ اصلی نیست روشون پچ نصب نمیشه.
منظورت از پچ چيه؟
ستاپ اصلی باشه يا نباشه اگه بازی با .exe اصلی باشه پچ نصب ميشه
الان 2 نسخه از بازی اومده،يکيش مال Razor 1911 هست که 2 تا DVD 9
يکی هم مال JPN هست که يکدونه DVD معموليه (حجمش 3.76 GB هست)
من خودم دارم نسخه JPN رو بازی ميکنم مشکلی نداره،تنها مشکلش کيفيت پايين فيلمهاييه که وسط بازی نشون ميده

منظورت از پچ چيه؟
من خودم دارم نسخه JPN رو بازی ميکنم مشکلی نداره،تنها مشکلش کيفيت پايين فيلمهاييه که وسط بازی نشون ميده
خوب این مشکل نیست؟

منظورت از پچ چيه؟
دلیل اصلی اینکه بازی باید ستاپ اصلی باشه تا پچ روش نصب بشه به این خاطر هست که وقتی که بازی نصب می شه با یک اسم خاص توی رجیستری ثبت میشه که بیشتر شرکتها که ستاپ بازیرو دستکاری می کنن اسم بازیرو رجیستری رو عوض می کنن.
همچنین برنامه ستاپی که بازی روی اون نصب میشه یک سری فایلهایی رو به صورت مخفی کپی می کنه که در هنگام نصب پچ، برنامه ستاپ به دنبال اون فایلها میگرده.
به همین دلیل برای نصب پچ باید بازی ستاپ اصلی باشه.

دلیل اصلی اینکه بازی باید ستاپ اصلی باشه تا پچ روش نصب بشه به این خاطر هست که وقتی که بازی نصب می شه با یک اسم خاص توی رجیستری ثبت میشه که بیشتر شرکتها که ستاپ بازیرو دستکاری می کنن اسم بازیرو رجیستری رو عوض می کنن.
همچنین برنامه ستاپی که بازی روی اون نصب میشه یک سری فایلهایی رو به صورت مخفی کپی می کنه که در هنگام نصب پچ، برنامه ستاپ به دنبال اون فایلها میگرده.
به همین دلیل برای نصب پچ باید بازی ستاپ اصلی باشه.
خوب ستاپ اصلی هم نباشه با یکم دستکاری تو رجیستری میشه پچ نصب کرد، من همین مشکلو با پچ dragon age داشتم که از رجیستری درست شد:-"

من بازی گرفتم .
واقعا می تونم بگم که بهترین بازی هست که توی عمرم دیدم . یک جورای خیلی خیلی واقعی هست .
گرافیک بازی واقعا بالا هست وکنترل کاراکتر خیلی روان و خوب هست .

دوستان عزیز و محترم

عزیزان برای من نسخه همین jpn فرستادن و بازی کرک نداره و نوشته به صورت کرک شده منم از این نسخه به همه دادم و برگشت خوره و بازی اجرا نمیشه حالا میگم با کرک شاید راه بی افته اگه ممکنه یکی از دوستان یه کرک کامل بده تا روی ایننسخه جواب بده با تشکر

کسی از دوستان این پک DLC که اینجا هم گذاشته شده را امتحان کرده ؟
من nfo را خوندم ظاهرا چیز های جالبی اضافه می شه
الان که هنوز بازی را تموم نکردیم بریزیم اشکالی داره یا نه ؟

کسی از دوستان این پک DLC که اینجا هم گذاشته شده را امتحان کرده ؟
من nfo را خوندم ظاهرا چیز های جالبی اضافه می شه
الان که هنوز بازی را تموم نکردیم بریزیم اشکالی داره یا نه ؟

من دارم---مشکلی نداره دان کن و نصب کن ---- یه Armor و اسلحه نسخه CE اضافه میشه که Item خا خیلی شاخن و Armor بازی Dragon AGe و DLC ها هم یکیش مربوط یه Crash site نورماندی قدیمی هست و اون یکی که نزدیک 500 مگ فکر کنم در مورد شخصیتی به اسم Zaeed ! من اون روهنوز نرفتم........

سلام بچه ها اینقدر تعریف کردید که منم میخوام برم بخرم فقط من یکشو بازی نکردم پیشنهاد میکنید یکشو باری کنم یا نه به دوش ربطی نداره در ضمن کسی میدون تو مشهد کجا میتونم نسخه ی ستاپ اصلیشو بخرم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or