Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
آقا یه سوالی ... این Thane تو لیست افراد پیشنهادی اول بازی نبودش ... کسی نمیدونه کجا میتونم پیداش کنم که بیاد عضو گرو بشه ... الان 6 7 ساعت حداقل بازی کردم ولی هیچ اشاره ای بهش نشده ... اصلا اثری ازش نیست ...

آخرین ویرایش:
آقا یه سوالی ... این Thane تو لیست افراد پیشنهادی اول بازی نبودش ... کسی نمیدونه کجا میتونم پیداش کنم که بیاد عضو گرو بشه ... الان 6 7 ساعت حداقل بازی کردم ولی هیچ اشاره ای بهش نشده ... اصلا اثری ازش نیست ...

تو همین صفحه قبل گفته شد از تگ اسپویلر استفاده کنید خواهش می کنم رعایت کنید

تو همین صفحه قبل گفته شد از تگ اسپویلر استفاده کنید خواهش می کنم رعایت کنید

ممنون از تذکرت عزیزم خودم اون پستو دیدم اگه تو پستم چیزی از داستان لو داده بودم میذاشتمش تو تگ ... ولی حالا محض اطمینان!

کسی جواب مارو نمیدونست؟ ign و بقیه تا 26 ام که ریلیز رسمیشه walkthrough شو نمیخوان بدن بیرون ...

تعداد فایل ها و فولدر های موجود در فولدر Movies را می گی کلا چندتاست و آیا فایل ها فرمتشون bik. هست ؟
یه کار دیگه هم اگر زحمت نیست بکن : روی فولدر Movies یه properties بگیر سایز دقیقش را بگو یا اگر ممکنه از پروپرتیزش یه اسکرین شات بگیر که دقیقا تا بایت آخرش هم مشخص باشه خیال ما اینور راحت بشه;)

تمامشون فرمتش bik هست.
اینم از اسکرین شات;)

ممنون از تذکرت عزیزم خودم اون پستو دیدم اگه تو پستم چیزی از داستان لو داده بودم میذاشتمش تو تگ ... ولی حالا محض اطمینان!

کسی جواب مارو نمیدونست؟ ign و بقیه تا 26 ام که ریلیز رسمیشه walkthrough شو نمیخوان بدن بیرون ...

خواهش می کنم ... بله به هر حال گذاشتن تگ ضرر نداره در این مواقع

تمامشون فرمتش bik هست.
اینم از اسکرین شات;)

ممنون از شما من با دوستم که نسخه بزتیم گرفته چک کردم دقیقا همین سایز هست ظاهرا دست به این فولدر نزدند خدا را شکر حالا می تونیم با خیال راحت بازیش کنیم

سلام به همه mass effect بازان قهار. :p
من بازیی rpg اصلا دوست ندارم واز بازیهایی مثل دراگون ایج و... بیزارم . ولی از طرفی بازیهایی مثل فال اوت3 و استالکر خوراکمه چون درون مایه اکشن هم دارن . حالا به نظر شما mass effect 2 رو بخرم؟ آیا این بازی اکشن هم داره ؟ mass effect 1 رو هم بازی نکردم.:)
عزیز دل برادر:cheesygri
منم دقیقا مثل شما هستم..این بازی رو از دست نده و تو روند بازی هم هیچ مشکلی برات پیش نمیاد

این نسخه بازی ازیجینال ستاپ هست یا بازهم دستکاریش کردن که بتونیم رو بازی پچ نصب کنیم؟

ارجینال ستاپ هست(متوجه نمیشم بازهم دستکاریش کردن که بتونیم رو بازی پچ نصب کنیم.یعنی چی )
فکر میکنم نباید دستکاریش کنن تا اون موقع بشه رو بازی پچ نصب کرد.مثلا می گفتن بزتیم بازی ها رو دستکاری میکنه و بعد هم نمیشه روش پچ نصب کرد.

دوستان من از rpg اصلا خوشم نمیاد و به نظرم بازی هایی مثل dragon ages , fall out 3 خیلی مزخرفن
اما این بازی نمره های خیلی بالایی گرفته
به نظرتون ارزش داره؟

من برای 360 رو دارم بازی میکنم نمیدونم با pc فرق میکنه یا نه ولی بعد از 15 16 ساعت تو یکی از ماموریت های (اگه اشتباه نکنم ) سیاره لیلیوم ( نمیدونم درست نوشتم یا نه زیاد به اسم سیاره ها دقت نمیکنم :biggrin1:) به تیم شما میپیونده و خداییش هم تمیز ادم میکشه من خیلی باهاش حال میکنم یه کلاس خاصی داره :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or