Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من شماره یک بازیو کامل بازی نکردم
خیلی هم از بازیای RPG خوشم نمیاد ولی به نظرم این یکی مایه های اکشن و شوترش بیشتره
اگه میشه کسانی که بازی کردن لطف کنن بگن به نظرشون این بازی نظرمو جلب میکنه( ببخشید یکم سلیقه ای شد) بعد هم اینکه فکر میکنید چند ساعت گیم پلی داره ؟
پیشاپیش ممنون

سلام دوستان
من شماره یک بازیو کامل بازی نکردم
خیلی هم از بازیای RPG خوشم نمیاد ولی به نظرم این یکی مایه های اکشن و شوترش بیشتره
اگه میشه کسانی که بازی کردن لطف کنن بگن به نظرشون این بازی نظرمو جلب میکنه( ببخشید یکم سلیقه ای شد) بعد هم اینکه فکر میکنید چند ساعت گیم پلی داره ؟
پیشاپیش ممنون
قسمت اول بازی ماموریتهای اصلیش تقریبا 15 ساعتی وقت لازم داشتو و با کل ماموریتهای جانبیش تقریبا 40 ساعتی طول میکشید. این شماره رو نمیدونم ولی فکر کنم دست کم 20 ساعتی طول بکشه.

یه سوال این تاثیر تاثیر که میگن اینقدر عمیقه ؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی من برم بازی رو نصب کنم ؟
اگر کاراکتر شماره اول خودتون رو Import کنید تمام تصمیمات نسخه اول روی روند نسخه دوم تاثیر خواهند گذاشت

بچه ها بازی واقعا فوق العاده است! (شایدم من از این سبک بازی خوشم میاد) وای به نظر من منحصر بفرده! 2 هم از 1 بهتره! (چشم بسته...) آخه همیشه اینطوری نیست!

سلام
اینم عکس مدل اصلی Commander Shepard (شاید خیلی ها قبلا دیده باشن)

این آقا اسمش Mark Vanderloo هست که یه مدل آلمانی حدودا 42 سالس

چه جالب ... این آقا می تونه نقش شپرد را در فیلم مس افکت بازی کنه اگر بعدا بخوان بسازن

آخرین ویرایش:
چه جالب ... این آقا می تونه نقش شپرد را در فیلم مس افکت بازی کنه اگر بعدا بخوان بسازن
واقعا چه نیازی به ساخت این چنین فیلمی هست
وقتی خود بازی یک داستان فوق العاده جذاب و طولانی رو با بهترین نوع گیم پلی و گرافیکی واقع گرایانه ارائه می ده؟
و مهمترین نکته اینکه شما سازنده ی پایان داستان خودتون هسنید ،
تاثیر گذار ترین فرد در سیر روایی.
وقتی سرگرمی های تعاملی به چنین بلوغی رسیده اند(نمونه های بسیاری مانند mass effect, dragon age, fallout و حتی عناوینی مثله GOW ,GEOW , MAXPAYNE و به خصوص ALAN WAKE , HEAVY RAIN)،واقعا ساختن فیلم چیزی جز یک عقب گرد احمقانه محسوب نمی شه.
این نظر رو می شه به همه ی فیلم های ساخته شده ی مبتنی بر بازی ها تعمیم داد.

وقتی خود بازی یک داستان فوق العاده جذاب و طولانی رو با بهترین نوع گیم پلی و گرافیکی واقع گرایانه ارائه می ده؟
وقتی سرگرمی های تعاملی به چنین بلوغی رسیده اند(نمونه های بسیاری مانند mass effect, dragon age, fallout و حتی عناوینی مثله GOW ,GEOW , MAXPAYNE و به خصوص ALAN WAKE , HEAVY RAIN)،واقعا ساختن فیلم چیزی جز یک عقب گرد احمقانه محسوب نمی شه.
حرف شما تا حدودی صحیحه ولی همیشه هم اینطوری نیست. نمونش فیلم Silent Hill بود که بسیار موفق شد. به نظر من اگر یه فیلم درست و حسابی هم ازش بسازن موقعیت بازیرو بیش از پیش بهتر میکنه. هر چند که بازی کشته و مرده های خیلی زیادی داره.

بستگی داره کارگردان کی باشه اسکرین رایتر ها کی باشن ...
کلا این گونه موضوعات همیشه فروش خوبی خواهد داشت که مساوی هست با سود سازندگان فیلم به نظر شما همین مسئله آخر به تنهایی نمی تونه باعث ساخت همچین فیلمی بشه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or