Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
سلام به همه mass effect بازان قهار. :p
من بازیی rpg اصلا دوست ندارم واز بازیهایی مثل دراگون ایج و... بیزارم . ولی از طرفی بازیهایی مثل فال اوت3 و استالکر خوراکمه چون درون مایه اکشن هم دارن . حالا به نظر شما mass effect 2 رو بخرم؟ آیا این بازی اکشن هم داره ؟ mass effect 1 رو هم بازی نکردم.:)
عزیزم گیم پلی این بازی جوری هست که طرفداران سبک اکشن هم از بازی نهایت لذت رو ببرن. اگر هم شماره یکشو بازی نکردی فقط می تونم بگم یکی از بهترین بازیهای تاریخ رو از دست دادی.

یه سری که تو سایت خودش هست...
اینم چنتا دیگه: http://www.wallpapery.sk/?p=wallpapery_zobraz&id=12790
این عکسها یه کم قدیمیه جدیدتر میخوام. ممنون.

آخرین ویرایش:
عزیزم گیم پلی این بازی جوری هست که طرفداران سبک اکشن هم از بازی نهایت لذت رو ببرن. اگر هم شماره یکشو بازی نکردی فقط می تونم بگم یکی از بهترین بازیهای تاریخ رو از دست دادی.
:drooling::drooling::drooling:
نمیشه اول نسخه 2 رو برم بعد1 چون فعلا برا mf2 لح لح میزنم.
اگه یکشو نرم از داستان و اینا 2 چیزی سر در میارم؟

:drooling::drooling::drooling:
نمیشه اول نسخه 2 رو برم بعد1 چون فعلا برا mf2 لح لح میزنم.
اگه یکشو نرم از داستان و اینا 2 چیزی سر در میارم؟

داستان دو تقریبا مستقل از نسخه اوله و یه خلاصه ایم از همون اتفاقای شماره یک توی دو میگه
ولی در هر حال بهتره تو همین چن روز بری و شماره اولو بازی کنی چون جدای اینکه بازی خیلی خوبیه تنها سری بازی ایه که تصمیمایی که تو شماره اول بگیری تو شماره بعدیش اثر داره!

وای تریلر لانچش منو بی قرار کرده اساسی ...
خیلی رفتم تو کف .
این لینکا که fake نیست؟دانلود کنیم؟خیلی حجیمه ها خداییش فیک نباش؟

وای تریلر لانچش منو بی قرار کرده اساسی ...
خیلی رفتم تو کف .
این لینکا که fake نیست؟دانلود کنیم؟خیلی حجیمه ها خداییش فیک نباش؟
نه ظاهرا فیک نیست من تو چندین سایت مختلف دیدم ... اما هنوز معلوم نشده که این ریلیس بدون مشکل هست یا نه احتمالا افرادی که تا فردا دانلود می کنند با کامنت هاشون اطلاع می دن
ادیت :
با توجه به کامنت های گذاشته شده در سایت های دیگر ظاهرا نسخه سالم هست و گالاکسی مپش هم مشکلی ندارد:
The galaxy map works fine, the game too. For example, i’m now in the citadel using the galaxy map.
Galaxy map works fine for me, you have to hold down you left mouse button and move the mouse to steer the small ship to you next destination then select ok to fly there. i’m loving this game already which means my wallets gonna complain when i go out and buy it. lol.
ادیت 2 : البته یک مشکل اجرا نشدن بازی بوده که حل شده و به خاطر nvidia phsyx بوده طرف گفته که ورژن آپدیت شده اش را پاک کرده و اونی را ریخته که به همراه مس افکت بوده :
Nice one mate, the idea of uninstalling the latest physx drivers i had and installing the ones that came on the dvd worked perfect, game boots fine now, thanks.
All of you who are having the physx trouble uninstall your version and install the ones that came with the game, fixed my problems straight away. Must be a problem with the latest physx drivers that stop ME2 from working.

انگار نسخه دزدی بازی اومده :(:(و با این اوضاع میترسم بد فروش کنه و نسخه سومی برای پی سی در کار نباشه:((:((
خیلی هایی که نسخه پایرت شده بازی را الان دارن تو بعضی از فروم ها و سایت ها نوشتن که برای ساپورت سازنده ها بازی را خریداری هم می کنند بعیده به خاطر این مسئله بگن دیگه ما نسخه پی سی نمی دیم

خیلی هایی که نسخه پایرت شده بازی را الان دارن تو بعضی از فروم ها و سایت ها نوشتن که برای ساپورت سازنده ها بازی را خریداری هم می کنند بعیده به خاطر این مسئله بگن دیگه ما نسخه پی سی نمی دیم
درسته ولی میترسم مثل قضیه gears of war بشه که نسخه دزدی چندین هفته زودتر اومد و بقیش را هم همه میدونید:((:((

همین پخش نسخه های دزدی بازی ها باعث میشه تا فروششون روی کمتر PC بشه و شرکتهای بازی سازی از پی سی و پی سی دارها دلگیر بشن و کمتر به PC توجه کنن.

البته اگر مثل من حوصله داشته باشید دوباره نسخه اول رو بازی کنید تا کاراکتر به lvl 60 برسه بعد Import کنید توی ME2 خیلی بیشتر از این چیزا سرگرم خواهید شد :دی

البته اگر مثل من حوصله داشته باشید دوباره نسخه اول رو بازی کنید تا کاراکتر به lvl 60 برسه بعد Import کنید توی ME2 خیلی بیشتر از این چیزا سرگرم خواهید شد :دی

آقا یه حالی بده سیوت رو بزار اینجا ما هم استفاده کنیم
البته اگر لاو اینترست شما هم در 1 اون دختر انسان بوده باشه نه فضاییه :cheesygri شاید تو شماره 2 تاثیر داشته باشه ... من 1رو قبلا تموم کردم اما الان اصلا نمی دونم دی وی دی هاش دست کدوم رفیقمه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or