Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
Infiltrator Class :

این کلاس از اسلحه های دور برد برای حمله استفاده میکنه و قابلیت اینو داره که از دشمن ها و ابزارهای الکترونغناطیسی گث ها مخفی بمونه ! ( تو عکس چپی میتونین ببینین )

عکس های بازی که عالیه! :biggrin1: از کلاس جدیدی که اضافه شده خیلی خوشم میاد!! :biggrin1:
میگم که الان داشتم عکس های بازی نگاه میکردم،دیدم واقعا چه قدر به جک شپرد (توی سریال LOST ) شباهت داره!! :biggrin1: هم از نظر قیافه هم از نظر اسم!:biggrin1:

عکس های بازی که عالیه! :biggrin1: از کلاس جدیدی که اضافه شده خیلی خوشم میاد!! :biggrin1:
میگم که الان داشتم عکس های بازی نگاه میکردم،دیدم واقعا چه قدر به جک شپرد (توی سریال LOST ) شباهت داره!! :biggrin1: هم از نظر قیافه هم از نظر اسم!:biggrin1:

آره یک کم شبیه هست ! مخصوصا دماغش !:biggrin1:
البته فقط چهره نه هیکل !

Ashley منظورته ؟ تا الان که تو هیج جا دیده نشده ! نه دمو نه عکس ! فکر نکنم باشه !
اون بعید باشه چون تو قسمت اول تو یه انتخاب یا اون میمرد یا اون یکی مرده فکر کنم اسمش کایدن بود

اون بعید باشه چون تو قسمت اول تو یه انتخاب یا اون میمرد یا اون یکی مرده فکر کنم اسمش کایدن بود
خوب اینجا یه مسئله پیش میاد. با توجه به اینکه تو پستهای قبلی نوشته شده بود داستان بازی Trilogy هست و از طرفی اگر سیو قسمت قبلو استفاده کنیم و اشلی نمرده باشه اینجا پس تکلیف اینکه حوادث قسمت قبل تو این شماره تاثیر گذار هست چی میشه؟ (حالا یادم اومد اسمش اشلی بود، کایدن یکی دیگست)

درود !

حالا که تب و تاب Mass Effect بالا رفته گفتم منم یک حرکتی بزنم !:biggrin1:
تا بحال دو تا رمان از سری ME منتشر شده به نام های Ascension و Revelation . یکی هم چند روز دیگه میاد به نام Redemption !
من دو تایی که اومده رو واستون میزارم !
زبان هر دو رمان English هست !

Mass Effect Revelation

masseffect_revelation.jpg

این رمان توسط نویسنده کانادایی ، Drew Karpyshyn سرپرست نویسندگان Mass Effect 1 ، در 323 صفحه در تاریخ May 1 ، 2007 منتشر شد . این رمان اولین رمان در دنیای Mass Effect هست و وقایع قبل از Mass Effect 1 رو روایت میکنه .

Code:
[URL]http://rapidshare.com/files/145035056/MssEff-Rev_www.nladevilz.info.pdf[/URL]
Mass Effect Ascension

mass-effect-ascension-cover.jpg

این رمان هم مثل رمان بالایی توسط Drew Karpyshyn نوشته شده . 342 صفحه داره و در تاریخ July 29 ، 2008 منتشر شده .
این رمان به عنوان یک دنباله برای بازی 1 Mass Effect هست و وقایع دو ماه بعد از Mass Effect 1 رو روایت میکنه .

Code:
     [URL]http://rapidshare.com/files/133831178/Mass_Effect_-_Ascension.rar[/URL]
[LEFT]PassWord : 4you
[/LEFT]

بعد از مدت ها bioware دو تا universeو IP اوریجینال به وجود آورد یکی از یکی بهتر .
به شخصه معتقدم MassEffect2 بلوغ نقش آفرینی های مدرنه البته امیدوارم کمی مسائل نقش آفرینی تخصصی تر از قسمت اول باش چون کمی جنریک بود...
bioware سال هاست که تبحر خودشو به اثبات رسونده پس دلیلی برای نگرانی وجود نداره ...منتظر لذت بردن از یک عنوان فوق العاده خواهیم بود....
just 20 days remain to explore a whole new world....

جدیدا گیم اسپات یه preview از بازی گذاشته که درباره ی اینکه چرا در تریلر های اولیه ی بازی وضعیت شپرد رو KIA (کشته شده) گزارش کردن توضیحاتی میده ... اگه وقت کردم ترجمه اش رو میذارم ... در ضمن توی این پیش نمایش چند دقیقه ی اول بازی هم کاملا توصیف میشه ...

بعد از مدت ها bioware دو تا universeو IP اوریجینال به وجود آورد یکی از یکی بهتر .
به شخصه معتقدم MassEffect2 بلوغ نقش آفرینی های مدرنه البته امیدوارم کمی مسائل نقش آفرینی تخصصی تر از قسمت اول باش چون کمی جنریک بود...
bioware سال هاست که تبحر خودشو به اثبات رسونده پس دلیلی برای نگرانی وجود نداره ...منتظر لذت بردن از یک عنوان فوق العاده خواهیم بود....
just 20 days remain to explore a whole new world....
گیم پلی بازی Mass Effect به گونه ای طراحی شده بود که کاربران Casual یا همون مبتدی هم از بازی لذت ببرن و این در واقع سیاست BioWare در رابطه با Mass Effect هست، در صورتی که شاهکاره دیگه این شرکت یعنی Dragon Age گیم پلی کاملا کلاسیک و البته تخصصی داره. به همین دلیل Mass Effect 2 هم به گونه ایه که کاربران Casual هم بتونن از بازی لذت ببرن و یا به قول شما بازی کمی جنریک هست. در رابطه با تبحر BioWare هم هیچ شکی نیست که این شرکت بهترین شرکت اروپایی هست که بازی های نقش آفرینیش عالی هستن و به نظر من بازی های BioWare از نقش آفرینیهای ژاپنی خیلی بهتره.

گیم پلی بازی Mass Effect به گونه ای طراحی شده بود که کاربران Casual یا همون مبتدی هم از بازی لذت ببرن و این در واقع سیاست BioWare در رابطه با Mass Effect هست، در صورتی که شاهکاره دیگه این شرکت یعنی Dragon Age گیم پلی کاملا کلاسیک و البته تخصصی داره. به همین دلیل Mass Effect 2 هم به گونه ایه که کاربران Casual هم بتونن از بازی لذت ببرن و یا به قول شما بازی کمی جنریک هست..
به نکته بسیار خوبی اشاره کردی...

برای افرادی مثل من این بازی رو هم ساختن:d

شنیدم خانم شهره آق داشلو بازیگر ایرانی خارج از کشور به جای یکی از شخصیتهای اصلی بازی صحبت میکنه. این خبر صحت داره یا شایعه ای بیش نیست؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or