Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
Mass Effect 2 بدون شک بهتربن بازی اکشن نقش آفرینی هست و شرکت BioWare بهترین شرکت نقش آفرینی ساز هست. حالا بعد از این مقدمه من تو بازی یه مشکل دارم. من میخوام به عنوان مثال برای Miranda یه Assualt Rifle انتخاب کنم اما فعلا فقط می تونم براش Pistol انتخاب کنم. در کل چه طور می تونم کاری کنم که هم تیمیهام به همه کلاسهای اسلحه ها دسترسی داشته باشن؟

هرکلاس فقط اجرازه استفاده از یه سری اسلحه های خاصی رو داره ... افراد گروهتم تا جایی که میدونم هر کدوم فقط میتونن دوتا اسلحه خاص داشته باشن نه بیشتر ولی خیلی ام مشکل نیست این قضیه چون میتونی توی آزمایشگاه سفینه یه مقداری از بودجتو بذاری سر تحقیق برای پیشرفت دادن سلاح های خودتو هم تیمیات ... هر سلاح تا 5 مرحله پیشرفت میکنه و غیر از اون چنتام قطعه جانبی میشه روش نصب کرد ... اینطوری همون کلت میراندا به اندازه کافی دمج میزنه

آره گرفتنش یه مقدار سخته ... اولا باید همه اعضای گروه بهت وفادار باشن برای گرفتن وفاداریشونم باید ماموریت ویژه ای که هرکدومشون به وقتش بهت میدنو انجام بدی ...
در ضمن نرماندی ام باید هم توپخونش هم سیستم دفاعیش آپگرید شده باشه ...
موقع عملیات آخرم مهمه که کیو بذاری سر چه کاری ...
اگه همه اینکارا رو کردی حواست باشه که برای قسمت آخر موردین (همون پروفسور سالارین) رو باید همراه خودت ببری اگه بذاریش جزو نفراتی که باید از دروازه دفاع کنه میمیره
من اینکارا رو کردم و اچیومنتو داد
درست
منم همه اين کارارو کردم
نرمندی من همچيش آپگريد بود
همه افرادم هم بهم وفادار بودن (به جز جک)
ولی مثلاً اولش که بايد يه Tech Expertر و ميفرستديم تو Vendelation System من موردين رو انتخاب کردم
خو جايی ننوشته برای هر کاری کدومو انتخاب ميکنيم تا نميرن؟
گرافیک بازی واقعا خیلی زیباست و صدا گذاری در حد عالی وگیم پلی فوق حرفه ای فکر کنم حالا حالا حا چیزی روی دست این بازی نتونن بسازن
گیم پلی فوق حرفه ای?
Seriously?
از نظر من خيلی افت داشت تو گيم پلی،تو ME1 حداقل يکخورده تم RPG داشت،همونم ازش گرفتن،
بيشتر شده Point And Shoot

آخرین ویرایش:
سلام
منم امروز بازیرو گرفتم ، نسخه 3 dvd مشکلی که نداره؟!
یه اشتباهی که کردم تو mass effect 1 به جای اشلی طرف لیارا رو گرفتم حالا عکسش تو اتاق شپارده تو نرماندی ;):sick:(کجایی اشلی:()

درست
منم همه اين کارارو کردم
نرمندی من همچيش آپگريد بود
همه افرادم هم بهم وفادار بودن (به جز جک)
ولی مثلاً اولش که بايد يه Tech Expertر و ميفرستديم تو Vendelation System من موردين رو انتخاب کردم
خو جايی ننوشته برای هر کاری کدومو انتخاب ميکنيم تا نميرن؟

گیم پلی فوق حرفه ای?
Seriously?
از نظر من خيلی افت داشت تو گيم پلی،تو ME1 حداقل يکخورده تم RPG داشت،همونم ازش گرفتن،
بيشتر شده Point And Shoot

من بار اول لیارا رو فرستادم ... میراندا رو مسئول گروه دوم گذاشتم ... سامارا رو مسئول حفظ بریر گذاشتم ... اون آخرم به گرس رهبری گروه دومو دادم ... تو با همین چیدمان برو فقط یادت باشه موردینو تو قسمت آخر با خودت ببری ... من وقتی گذاشتمش دم دروازه مرد ... ولی دفعه دوم که با خودم بردمش زنده موند و اچیومنتو بهم داد

فقط میتونم بگم فوق العاده است.از گرافیک و گیم پلی گرفته تا داستان. . . .
من میخوام ماموریت jacob انجام بدم. . .دو تا سیاره پیدا کردم که وقتی اسکن میکنم سیگنال یک پیام ضیط شده تکرار میشه. . . بعد از اینکه دو تا منیع فرستنده صدا که به صورت نقطه سفید مشخص شده پیدا کردم چیکار باید کنم؟؟

فقط میتونم بگم فوق العاده است.از گرافیک و گیم پلی گرفته تا داستان. . . .
من میخوام ماموریت jacob انجام بدم. . .دو تا سیاره پیدا کردم که وقتی اسکن میکنم سیگنال یک پیام ضیط شده تکرار میشه. . . بعد از اینکه دو تا منیع فرستنده صدا که به صورت نقطه سفید مشخص شده پیدا کردم چیکار باید کنم؟؟
يه Probe بفرست تو اون نقطه

دوستانی که از کارتهای ATI استفاده میکنن و مشکل ANTI ALIAS دارند به روش زیر میتونن مشکل رو حل کنن
1-ابتدا اخرین درایور کارت گرافیک رو نصب کنید
2-فایل اجرایی بازی رو که با نام MASS EFFECT 2.EXE هست رو به UT3.EXE تغییر بدید
3-وارد CATALYST CONTROL CENTER بشید و Catalyst A.I رو روشن کنید و روی حالت STANDARD قرار بدید
4- در قسمت AA گزینه Use application settings رو غیرفعال کنید و تنظیمات رو به صورت زیر تغییر بدید :
Level: 2x
F.I.L.T.E.R: Box

آخرین ویرایش:
من Dlc رو گرفتم , instal هم کردم و crack هم اجرا می کنم ولی میرم تو بازی می زنه unable to authurize the listed DLC
windows 7 x64 هم دارم
چی کار باید بکنم؟

توی ماموریت Horizon (اگه درست نوشته باشم)، آخر مرحله اشلی رو دیدم و ازش درخواست کردم همرام بیاد ولی چون که با Cerberus مشکل داشت قبول نکرد و نیومد. می تونستم یه طوری متعاقدش کنم که همرام بیاد یا میتونم اونو یه جای دیگه پیدا کنم و دوباره ازش درخواست کنم که همرام بیاد؟

سلام
منم امروز بازیرو گرفتم ، نسخه 3 dvd مشکلی که نداره؟!
یه اشتباهی که کردم تو mass effect 1 به جای اشلی طرف لیارا رو گرفتم حالا عکسش تو اتاق شپارده تو نرماندی ;):sick:(کجایی اشلی:()
نباید 4 تا دیویدی باشه؟مگه 2 تا دیویدی 9 نیست؟فکر کنم نسخه شما فیلماش کم کیفیت باشن

توی ماموریت Horizon (اگه درست نوشته باشم)، آخر مرحله اشلی رو دیدم و ازش درخواست کردم همرام بیاد ولی چون که با Cerberus مشکل داشت قبول نکرد و نیومد. می تونستم یه طوری متعاقدش کنم که همرام بیاد یا میتونم اونو یه جای دیگه پیدا کنم و دوباره ازش درخواست کنم که همرام بیاد؟

نوچ طبق یکی از مصاحبه های سازنده ها که من دان کرده بودم ... هیچکدوم از Love interest های نسخه اول تو شماره دوم عضو گروه نمیشن چون ممکنه تو طول ماموریت کشته بشن و سازنده ها میخوان ماجرای عشقولانه اونا رو توی نسخه سوم ادامه بدن ... :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or