Mass Effect 2 | PC

سلام
944906_99726_front.jpg

تا انتشار یکی از بهترین بازی ها این نسل دیگه چیزی نمونده این بازی قرار رسما در 26 ژانویه برابر با 6 بهمن همزمان با انتشار برای X360 برای Pc هم منتشر بشه با توجه به سابقه خیلی خوب Bioware و شماره یک این بازی در انتظار یک شاهکار کامل با داستان فوق العاده هستیم

آخرین ویرایش:
اگر بخواهیم سلاح همراهانمون رادر بازی تغییر بدیم مثلا بخوا هیم اسنایپر رو به یکی از از همراهانمون بدیم باید چه کار کرد:confused:

نسخه ای هم که من دارم نسخه 4 دی وی دیه. ممکنه از ویندوز باشه. من الان دارم رو 7 بازیش می کنم. دلو بزن دریا یه ویندوز عوض کن. ارزش بازی خیلی بیشتر از این چیزهاست.
الان ویندوزم 7 هست ( با اخرین درایور ها و اپدیت هاش )
حالا بازم تست میکنم روی PC های دیگه ببینم چی میشه .....
اگر بخواهیم سلاح همراهانمون رادر بازی تغییر بدیم مثلا بخوا هیم اسنایپر رو به یکی از از همراهانمون بدیم باید چه کار کرد
تا اونجایی که من میدونم هر کاراکتر بسته به کلاسی که داره اسلحه های مخصوص خودش رو میتونه حمل کنه
و از هر اسلحه ای نمیتونه استفاده کنه ( شاید کلاس SOLDIRE بتونه از همش استفاده کنه )

دوستان راهی نیست تا این paragon بتونی افزایش بدی ؟
این trainer رو دانلود کن ، هر چی بخوای داره
اینم هست
این یکی هم هست

اقا این paragon به چه دردی میخوره ؟

این 4 تا عنصری که تو کهکشان ها پیدا میکنیم به چه دردی میخورن ؟
من هر چهارتاشون رو پر کردم اتفاقی نیفتاد !؟

آخرین ویرایش:

می تونی در رابطه با این عناصر کمی بیشتر توضیح بدی من فکر کنم پیداشون نکردم. اگر بگی چطور میشه پیداشون کرد ممنون.

می تونی در رابطه با این عناصر کمی بیشتر توضیح بدی من فکر کنم پیداشون نکردم. اگر بگی چطور میشه پیداشون کرد ممنون.

اول در مورد پیدا کردن عناصر ...
دوتا راه داره یکی تو بعضی از صندوقایی که جاهای مختلف قایم شده گیر میاد
اون یکی که راه اصلیشم هست اینه که سیاره ها رو اسکن کنی برای اسکن سیاره ها برو سیاره رو انتخاب کن و شروع کن به اسکن کردنش حواست به جدول کنار سیاره باشه که نشون میده از هر عنصر تو هر ناحیه چقدر هستش ... بعدم شلیکو بزن تا probe رو برای استخراج بفرسته ... تعداد probe ها محدوده و باید از ایستگاهای فضایی بخری

در مورد اینکه به چه دردی میخوره ... خدایی ته سوال بود ... تمام آپگریدای اسلحه ها و توانایی ها بایوتیک یا تک یا آپگریدای جون و زره و سفینه و هزار تا چیز دیگه با همینا انجام میشه ... اینا در اصل مواد اولیه مورد نیاز برای تحقیقاته ... وقی که موردینو بیاری تو گروهت لابراتوار سفینه باز میشه که با استفاده از دستگاهی که اونجاس میتونی لوازمتو آپگرید کنی

وقی که موردینو بیاری تو گروهت لابراتوار سفینه باز میشه که با استفاده از دستگاهی که اونجاس میتونی لوازمتو آپگرید کنی
دمت گرم ، منم همش میگفتم باید همچین چیزی باشه ولی پیداش نکرده بودم :cheesygri

دمت گرم ، منم همش میگفتم باید همچین چیزی باشه ولی پیداش نکرده بودم :cheesygri

راستی paragon و renegade یه جورایی مقیاس شخصیتی شپرد هستن ... با گفتن دیالوگای بچه مثبتی paragon میره بالا ... با دیالوگای داغون renegade میره بالا ... با افزایش هرکدوم یه سری جمله جدید توی بعضی از مکالمه ها باز میشه (renegade قرمز paragon آبی) که برای کامل کردن بعضی از ماموریتای جانبی یا راضی کردن مردم به این دیالوگا احتیاج داری

چرا اینقدر بازی گنگه ؟
بازیهای RPG مثل آبلیویون و فال اوت 3 و ... حداقل روی نقشه نشون می دادن کجا باید بریم و با کی صحبت کنیم و ماموریتهای اصلی کدومند و فلان شخص کجاست و ... اما این بازی اصلا اینجوری نیست ؟!!!!

من داخل option تو اون قسمتی که وظایف کلید ها رو نوشته دیدم یه سری کلید برای کنترل وسیله نقلیه مشخص کرده .... منظورش چیه؟ من بازی روتموم کردم ولی کنترل وسیله نقلیه اصلا" تو بازی نبود...:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or