والا از مارول بعیده میگفتن doctor strange ترسناک ترین فیلم مارول هست و کلی dark اابا توجه به اینکه قبلا گفتن این سریال صحنه های جنسی داره یعنی میشه امید داشت خشونت درست حسابی هم داشته باشه دلملک زده واسه اینکه بزنه خون بقیه رو بریزه
The Incredible Hulk بهترین فیلم مارول اه.یه چیزیم که خیلی ناراحت کنندس، بلاییه که سر هالک آوردن.کاری به این نسخه جدیدش ندارم که بروس بنر کنترلش میکنه ولی تریلرای شی هالکو که آدم میبینه و با هالک سال ۲۰۰۸ مقایسش میکنه واقعا مضحک شده این کاراکتر.بعد ۱۴ سال قراره دوباره هالک و ابومینیشن کنار هم دیده بشن و باورنکردنیه اون هالک خفن و تماشایی ۲۰۰۸ اینقدر گوگولی و نانازی شده الان!البته که وقتی زئوس با دامن گلچین جلو ثور راه میره انتظار دیگه ای هم نمیشه داشت.
نوچ.ولی هایپ DareDevil پشتشه بعید نیست مثل NWH به خاطر همین امتیاز بالا بیاره.بچه ها بنظرتون سریال she hulk خوب از آب در میاد ؟
اگه قرار باشه نقش پروفسور ایکس رو به یه بازیگر سیاهپوست بدن، امیدوارم نصیب آقامون لنس ردیک بشه. گذشته از اینکه خیلی ازش خوشم میاد، مثل پروفسور کچل هم هست!
این بنده خدا کلا بازیگری نمیکنه. یه تایپ شخصیتی داره همونو تو همه فیلماش به اجرا میذااره. خدارو شکر صورتشم مثل مجسمه خشکه. کلا میشه سکانسهای فیلمای قبلیشو کات کرد و واسه فیلمای جدید استفاده کرد. فقط زحمت صدا گذاری میوفته گردنشون.اگه قرار باشه نقش پروفسور ایکس رو به یه بازیگر سیاهپوست بدن، امیدوارم نصیب آقامون لنس ردیک بشه. گذشته از اینکه خیلی ازش خوشم میاد، مثل پروفسور کچل هم هست!
توهین به استاد؟! خیلی کظم غیظ کردم که چیزی نگم!این بنده خدا کلا بازیگری نمیکنه. یه تایپ شخصیتی داره همونو تو همه فیلماش به اجرا میذااره. خدارو شکر صورتشم مثل مجسمه خشکه. کلا میشه سکانسهای فیلمای قبلیشو کات کرد و واسه فیلمای جدید استفاده کرد. فقط زحمت صدا گذاری میوفته گردنشون.
کلا هم بجز رییس پلیس نقش قبول نمیکنه.
کلا کارکتر های Netflix Series به جز Iron Fist همه خوب بودن.مگه اینکه همین کاراکترای نتفلیکس مارول بیان این شت شوی فاز 4 رو جمع کنن...!!! علی الخصوص جسیکا جونز و حضرات دیردویل و پانیشر (ع)
والا من دارم Iron Fist رو می بینیم الان. کلا حرفه خاصی برای گفتن نداره ولی از Luke Cage بهتره حداقل!کلا کارکتر های Netflix Series به جز Iron Fist همه خوب بودن.
Iron Fist فاجعه ترین اثر سوپرهیرو ای اه. یک جورایی از Ms. Marvel هم برای من بدتره.
ولی MCU خیل شلوغه. ای کاش همون خط The Defenders رو موازی با MCU ادامه می دادن. جفتشون Earth-616 بودن ولی موازی با هم جلو می رفتن مثل قدیم.