انتظارات من از فاز پنجم MCU. منظور از عددها طبیعتاً نمره به کیفیت آثاری نیست که هنوز نیومدن!
بیشتر یه معیار عددی از هیجان و عطش من برای تماشای اینا هست.
فیلمها:
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
10/10
چیز خاصی ازش نمیدونم، ولی حس میکنم یکی از دیوانهوارترین کارهای MCU میشه و چیزهای عجیب غریب زیادی توش میبینیم و منم که عاشق چیزهای عجیب هستم!
Guardians of the Galaxy Vol. 3
8/10
دو تا فیلم قبلی خیلی خوب بودن و منتظرم ببینم این دفعه چه میکنن. بالاخره قراره آدام وارلاک رو به طور کامل ببینیم که جزو شخصیتهای مهم مارول هست و احتمالاً نقش کمی توی آینده MCU نداشته باشه. کازمو هم توی فیلم حضور داره و امیدوارم نقشش دو ثانیهای نباشه و زیاد ببینیمش.
The Marvels
6/10
انتظار خاصی ازش ندارم! خود کاپیتان مارول باحاله، ولی مونیکا و کامالا یه جوری هستن. حال و حوصله تماشای همکاری اینا رو ندارم و ترجیح میدادم اصلاً توی فیلم حضور نداشته باشن یا حضورشون خیلی محدود باشه. فیلم یه جورایی قابل پیشبینیترین اثر مارول توی فاز پنجم هست و از همین الآن میتونم یه سری از صحنهها و ژستهای بازیگرها و مدل موسیقی رو به طور کامل حدس بزنم!
Blade
10/10
از جهات مختلف منتظرش هستم. هم اینکه ببینم دیزنی/مارول با این شخصیت چیکار میکنن و تا چه حد المانهای بزرگسالانه میبینیم، هم جناب ماشاالله علی که خیلی دوستش دارم و پتانسیلش رو داره که یه بلید خفن تحویل بده.
Captain America: New World Order
5/10
به قول این فرنگیها، meh به تمام معنا!
کریس ایونز انقدر خوب توی نقش کاپیتان آمریکا جا گرفته بود که واقعاً دنبال کردن ماجراهای این شخصیت با یه بازیگر دیگه سخته. از آنتونی مکی خوشم میاد، ولی به نظرم در حد کاپیتان آمریکا نیست. تنها حالتی که فکر میکنم این فیلم ممکنه چیز خفنی از آب دربیاد اینه که یه ویلین درجه یک داشته باشه. مثلاً Red Skull رو برگردونن، شخصیتی که واقعاً حقش هست یه فرصت دوباره توی MCU داشته باشه و بیشتر ببینیمش. با توجه به فضای فعلی MCU که هر غلطی میشه توش کرد هم برگردوندن ایشون نباید کار سختی باشه.
Thunderbolts
8/10
شناخت خیلی زیادی ازشون ندارم، ولی قدیما یه نیمچه سرچی کرده بودم و یه جورایی شبیه «Suicide Squad به روایت مارول» بودن.
جذابیت این فیلم به کاراکترهاش هست و اگه بتونن یه سری کاراکتر جالب رو دور هم جمع کنن (مثل Deadpool و Punisher و Ghost Rider) میتونه چیز باحالی از آب دربیاد.
سریالها:
Secret Invasion
8/10
این سری Secret Invasion جزو کارهای عظیم مارول در دنیای کمیک هست، ولی نمیدونم توی فضای سریال چطوری میشه. اگه میخواستن در حد کمیکش باشه، باید کلی از کاراکترهای معروف و بزرگ رو وارد ماجرا میکردن که خب احتمالش خیلی کمه توی سریال ببینیمشون و برای همین انتظارم رو یه ذره پایین میارم.
Echo
2/10
چی بگم! اون ۲ رو هم به خاطر این دادم که عوامل تولید سریال ناراحت نشن وگرنه هیجانم برای دیدنش، یه چیزی در حد صفر هست!
Loki
10/10
فصل اولش محشر بود و یکی از بهترین کارهای MCU. صبر و تحمل ندارم برای ادامه ماجرا!
Ironheart
3/10
چی بگم (۲).
Agatha: Coven of Chaos
8/10
شخصیت آگاتا یکی از بهترین بخشهای سریال WandaVision بود و بازیگرش واقعاً عالی توی نقش جا گرفته بود. مخصوصاً اون قسمت موزیکال که ماجرا مشخص میشد، فوقالعاده بود!
نمیدونم این سریال دقیقاً چطوریه، ولی به خاطر اون شخصیت و بازیگرش خیلی منتظرش هستم.
Daredevil: Born Again
7/10
حقیقتش من هنوز سریال Daredevil رو ندیدم!
یعنی چند سال پیش فقط ۲،۳ قسمت دیدم و ولش کردم، ولی ازش خیلی خوب شنیدم و باید حتماً برم سراغش.
------------
انیمیشن Marvel Zombies هم جزو کارهای مورد انتظارم هست، ولی نمیدونم توی همین فاز حساب میشه یا میره فاز بعدی. قراره با درجه سنی TV-MA پخش بشه که توی تلویزیون، معادل R توی سینما هست. حالا نه اینکه انتظار چیزهای خیلی خفنی داشته باشیم، ولی همین که میخوان انیمیشن با این درجه سنی نشون بدن، اتفاق جالبیه.