Marvel Universe

فاز پنجم مارول معرفی کامل شد:
2 قسمت بعدی اونجرز:
فیلم Avengers: The Kang Dynasty در تاریخ ۲ می ۲۰۲۵ (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) و فیلم Avengers: Secret Wars در تاریخ ۷ نوامبر ۲۰۲۵ (۱۶ آبان ۱۴۰۴)
لاین‌آپ خوبیه ولی ایراد MCU تو اون تصویر اول مشهوده

خیلی thread‍های متفاوتی رو دارن دنبال / شروع می‌کنن که بهم نمیخورن. الان اون Secret Invasion که سریال هم قراره باشه، یک اتفاقی در حد و اندازه Infinity War‍ئه اگر درست و طبق کامیکش انجامش بدن، ولی براساس چیزی که تا اینجا دیدیم، قرار نیست باشه و آخر سریال هم سر و تهش هم میاد. اکو و دردویل بهم ربط پیدا می‌کنن، GoG به هیچ چیز دیگه ربط نداره، ثاندربولت شاید به کاپیتان آمریکا ربط پیدا کنه که بعید می‌دونم، آیرن‌هارت هم باز بستگی به این داره که چقدر بخوان وصلش کنن وگرنه می‌تونه کاملا جدا باشه. اسپین‌اف آگاتا ۲۰ درصد احتمال میدم به فیلم آینده fantastic four (شاید هم سومین سیکوئلش، سال ۲۰۲۸ مثلا) ربط پیدا کنه، یا که بیاد بچسبه به midnight sons با بلید و بلک نایت از ایترنالز؟

خیلی ماکارونی شده MCU، از لحاظ تنوع خوبه ولی اون narrative اصلی، مدل ستون فقرات Infinity Saga که سنگ‌ها بودن رو نداره

فاز 4 MCU با سریال She-Hulk: Attorney at Law و فیلم Black Panther: Wakanda Forever پایان خواهد یافت.

1.jpg
سریال She-Hulk در 9 اپیزود در تاریخ 17 آگوست متنتشر خواهد شد همپنین سریال با انتشار تریلر جدید به شایعات پایان داد و حضور Daredevil با بازی چارلی کاکس در آن تایید شد.

2.jpg
قسمت جدید فیلم Black Panther در تاریخ 11 نوامبر اکران خواهد شد. تریلر جدیدی نیز از این فیلم منتشر شد.

3.jpg
فاز 5 با فیلم Ant-Man and the Wasp: Quantumania شروع خواهد شد. این فیلم در تاریخ 17 فبریه 2023 اکران خواهد شد. اسکات لنگ کتابی در مورد چگونه نجات دادن زمین نوشته است که مورد استقبال قرار نگرفته است. شخصیت کانگ فاتح نیز در این فیلم حضور خواهد شد.

4.jpg
سریال Secret Invasion در بهار 2023 منتشر خواهد شد. نیک فیوری به زمین بر میگردد و سریال تم دارکی خواهد شد.

5.jpg
Guardians of the Galaxy Vol. 3 در تاریخ 5 می 2023 اکران خواهد شد. این فیلم آرک پایانی این سری خواهد بود. آدام وارلاک و نسخه جوانتر راکت راکون در این فیلم حضور خواهند داشت.

6.jpg
سریال Echo (اسپین-آف Hawkeye) و فصل دوم Loki برای پخش در تابستان 2023 برنامه ریزی شده اند.

7.jpg
پس از ان فیلم Blade با بازی ماهارشلا علی در تاریخ 3 نوامبر 2023 اکران خواهد شد.

8.jpg
سریال Ironheart در پاییز 2023 پخش خواهد شد

پس از آن اسپین آف سریال WandaVision یعنی Agatha: Coven of Chaos در زمستان 2023 و اوایل 2024 منتشر خواهد شد.

9.jpg
قسمت جدید فیلم Captain America نیز تایید شد. فیلم Captain America: New World Order در تاریخ 3 می 2024 اکران خواهد شد که در آن شاهد بازگشت سم ویلسون هستیم.

10.jpg
سرانجام شایعات به واقعیت پیوست. سری جدید سریال Daredevil با 18 اپیزود بازخواهد گشت. Daredevil: Born Again در بهار 2024 پخش خواه شد. بازگشت چارلی کاکس و وینست دن آفریو تایید شده است.

فیلم Thunderbolts نیز با اکران در تاریخ 26 جولای 2024 پایان فاز 5 خواهد بود. گفته شده است که این سریال نسخه Suicide Squad دنیای MCU خواهد بود.

در فاز 6 نیز دو فیلم از سری Avengers را خواهیم داشت.

Avengers-Kang-Dynasty-Secret-Wars-logos.jpg
Avengers: The Kang Dynasty و Avengers: Secret Wars به فاصله 6 ماه از هم در تاریخ 2 می و 7 نوامبر 2025 منتشر خواهند شد.هیچ اطلاع دیگری از این دو فیلم منتشر نشده است.

لازم به ذکر است که ریبوت فیلم Fantastic Four استارت فاز 6 با اکران در تاریخ 8 نوامبر 2024 خواهد زد.

Attachments

• 6.jpg
    6.jpg
    5.7 KB · مشاهده: 7
  • 9.jpg
    9.jpg
    4.9 KB · مشاهده: 1
آخرین ویرایش:
کوین فایگی: گوست رایدری بهتر از رایان گاسلینگ نیست!

رایان گاسلینگ پیشتر گفته بود اگر قرار باشد فیلم ابر قهرمانی بازی کند، تنها دوست دارد نقش گوست رایدر که پیشتر نیکلاس کیج نقش آن را بازی کرده، را ایفا کند.

حال ساعاتی پیش فایگی در کامیک کان گفت: اگر رایان می‌خواد گوست رایدر باشه، پس باشه، چه کسی بهتر از اون؟ رایان فوق‌العاده‌س؛ خیلی دوست دارم یک جایی براش توی MCU پیدا کنم.

انتظارات من از فاز پنجم MCU. منظور از عددها طبیعتاً نمره به کیفیت آثاری نیست که هنوز نیومدن! :D بیشتر یه معیار عددی از هیجان و عطش من برای تماشای اینا هست.

فیلم‌ها:
Ant-Man and the Wasp: Quantumania
10/10
چیز خاصی ازش نمی‌دونم، ولی حس می‌کنم یکی از دیوانه‌وارترین کارهای MCU می‌شه و چیزهای عجیب غریب زیادی توش می‌بینیم و منم که عاشق چیزهای عجیب هستم! :D

Guardians of the Galaxy Vol. 3
8/10
دو تا فیلم قبلی خیلی خوب بودن و منتظرم ببینم این دفعه چه می‌کنن. بالاخره قراره آدام وارلاک رو به طور کامل ببینیم که جزو شخصیت‌های مهم مارول هست و احتمالاً نقش کمی توی آینده MCU نداشته باشه. کازمو هم توی فیلم حضور داره و امیدوارم نقشش دو ثانیه‌ای نباشه و زیاد ببینیمش. :D

The Marvels
6/10
انتظار خاصی ازش ندارم! خود کاپیتان مارول باحاله، ولی مونیکا و کامالا یه جوری هستن. حال و حوصله تماشای همکاری اینا رو ندارم و ترجیح می‌دادم اصلاً توی فیلم حضور نداشته باشن یا حضورشون خیلی محدود باشه. فیلم یه جورایی قابل پیش‌بینی‌ترین اثر مارول توی فاز پنجم هست و از همین الآن می‌تونم یه سری از صحنه‌ها و ژست‌های بازیگرها و مدل موسیقی رو به طور کامل حدس بزنم!

Blade
10/10
از جهات مختلف منتظرش هستم. هم اینکه ببینم دیزنی/مارول با این شخصیت چیکار می‌کنن و تا چه حد المان‌های بزرگسالانه می‌بینیم، هم جناب ماشاالله علی که خیلی دوستش دارم و پتانسیلش رو داره که یه بلید خفن تحویل بده.

Captain America: New World Order
5/10
به قول این فرنگی‌ها، meh به تمام معنا! :| کریس ایونز انقدر خوب توی نقش کاپیتان آمریکا جا گرفته بود که واقعاً دنبال کردن ماجراهای این شخصیت با یه بازیگر دیگه سخته. از آنتونی مکی خوشم میاد، ولی به نظرم در حد کاپیتان آمریکا نیست. تنها حالتی که فکر می‌کنم این فیلم ممکنه چیز خفنی از آب دربیاد اینه که یه ویلین درجه یک داشته باشه. مثلاً Red Skull رو برگردونن، شخصیتی که واقعاً حقش هست یه فرصت دوباره توی MCU داشته باشه و بیشتر ببینیمش. با توجه به فضای فعلی MCU که هر غلطی می‌شه توش کرد هم برگردوندن ایشون نباید کار سختی باشه.

Thunderbolts
8/10
شناخت خیلی زیادی ازشون ندارم، ولی قدیما یه نیمچه سرچی کرده بودم و یه جورایی شبیه «Suicide Squad به روایت مارول» بودن. :D جذابیت این فیلم به کاراکترهاش هست و اگه بتونن یه سری کاراکتر جالب رو دور هم جمع کنن (مثل Deadpool و Punisher و Ghost Rider) می‌تونه چیز باحالی از آب دربیاد.

سریال‌ها:
Secret Invasion
8/10
این سری Secret Invasion جزو کارهای عظیم مارول در دنیای کمیک هست، ولی نمی‌دونم توی فضای سریال چطوری می‌شه. اگه می‌خواستن در حد کمیکش باشه، باید کلی از کاراکترهای معروف و بزرگ رو وارد ماجرا می‌کردن که خب احتمالش خیلی کمه توی سریال ببینیم‌شون و برای همین انتظارم رو یه ذره پایین میارم.

Echo
2/10
چی بگم! اون ۲ رو هم به خاطر این دادم که عوامل تولید سریال ناراحت نشن وگرنه هیجانم برای دیدنش، یه چیزی در حد صفر هست! :D

Loki
10/10
فصل اولش محشر بود و یکی از بهترین کارهای MCU. صبر و تحمل ندارم برای ادامه ماجرا!

Ironheart
3/10
چی بگم (۲).

Agatha: Coven of Chaos
8/10
شخصیت آگاتا یکی از بهترین بخش‌های سریال WandaVision بود و بازیگرش واقعاً عالی توی نقش جا گرفته بود. مخصوصاً اون قسمت موزیکال که ماجرا مشخص می‌شد، فوق‌العاده بود! :D نمی‌دونم این سریال دقیقاً چطوریه، ولی به خاطر اون شخصیت و بازیگرش خیلی منتظرش هستم.

Daredevil: Born Again
7/10
حقیقتش من هنوز سریال Daredevil رو ندیدم! :-" یعنی چند سال پیش فقط ۲،۳ قسمت دیدم و ولش کردم، ولی ازش خیلی خوب شنیدم و باید حتماً برم سراغش.

------------

انیمیشن Marvel Zombies هم جزو کارهای مورد انتظارم هست، ولی نمی‌دونم توی همین فاز حساب می‌شه یا می‌ره فاز بعدی. قراره با درجه سنی TV-MA پخش بشه که توی تلویزیون، معادل R توی سینما هست. حالا نه اینکه انتظار چیزهای خیلی خفنی داشته باشیم، ولی همین که می‌خوان انیمیشن با این درجه سنی نشون بدن، اتفاق جالبیه. :دی

do.php

تریلر Wakanda Forever واقعا خفن و عالی بود و از همه لحاظ چه موسیقی و چه وایب و چه صحنه‌های اکشن بهترین میزد. امیدوارم مایکل بی جردن رو برگردونن تحت شخصیت بلک پنتر، بنظرم منطقی‌ترین روند ممکنه. مردن و زنده کردن شخصیتای کمیک بوکی هم که عادیه :دی
Somehow killmonger returned :دی

ظاهرا کانگ فاتح، تانوس فاز 6ئه و همه ی گره های مولتی ورس بهش ختم میشه، توی سیزن 1 لوکی شخصیت جذابی بود اما به نظرم خیلی باید بهش پرداخته بشه در فیلم های آینده تا به کیفیت تانوس برسه.
یه نکته ی مهم هم حضور Namor در بلک پنتر 2 بود. قدیمی ترین ویلن و یکی از چند وجهی ترین شخصیت های تاریخ کمیک های مارول

متاسفانه همه چیزای خوب فاز بعدی برای 2023 - 2024 تنظیم شده و فاز چهارم هم اونقدری که باید خوب نبود و فقط سریال ها سر پا نگهداشتن دنیای مارول رو.

من از همه بیشتر منتظر فصل دوم What If و Daredevil و GOG و Loki هستم. اما از اون طرف دنیای مارول یک جوریه که باید همه فیلم و سریال ها رو تماشا کرد و فقط تا الان تونستم از دست میس مارول فرار کنم! امیدوارم فاز پنجم بهتر باشه.

• Like
Reactions: m.a.t and XMohsen
متاسفانه برای من دیگه تقریبا هیچ علاقه یا رمقی باقی نمونده که فیلم ها و سریال های مارول رو دنبال کنم (و تا حد زیادی بر میگرده به این سریال ها و فیلم های اخیر مارول که همه توی در و دیوار بودن)

ولی این وسط فقط Blade و daredevil هستن که همچنان منتظرشون هستم :-" و هر دو هم بخاطر بازیگر ها و سابقه شخصیت هاش هست. فقط ترسم اینه که دیزنی بزنه بـ*رینه به این 2 سری با پایین اوردن درجه سنی و Pg کردن بیش از حدشون.

پانیشرِ جان برتنال هم برگردونن دیگه عالی میشه :-"

+

عاقا اینا انقدر راحت تاریخ پرت میکنن تو سر و صورتمون و مثلا میگن 2024-2025 من تمام تن و بدنم میلرزه :-" زمان زیادیه و با خودم فکر میکنم تا اون موقع وضع زندگیمون چطوره

متاسفانه برای من دیگه تقریبا هیچ علاقه یا رمقی باقی نمونده که فیلم ها و سریال های مارول رو دنبال کنم (و تا حد زیادی بر میگرده به این سریال ها و فیلم های اخیر مارول که همه توی در و دیوار بودن)

ولی این وسط فقط Blade و daredevil هستن که همچنان منتظرشون هستم :-" و هر دو هم بخاطر بازیگر ها و سابقه شخصیت هاش هست. فقط ترسم اینه که دیزنی بزنه بـ*رینه به این 2 سری با پایین اوردن درجه سنی و Pg کردن بیش از حدشون.

پانیشرِ جان برتنال هم برگردونن دیگه عالی میشه :-"

+

عاقا اینا انقدر راحت تاریخ پرت میکنن تو سر و صورتمون و مثلا میگن 2024-2025 من تمام تن و بدنم میلرزه :-" زمان زیادیه و با خودم فکر میکنم تا اون موقع وضع زندگیمون چطوره
بدبختی اینجاست اکثر شو ها و فیلم ها مدیکورند.
:|

• Like
Reactions: m.a.t and Kurt117
ظاهرا کانگ فاتح، تانوس فاز 6ئه و همه ی گره های مولتی ورس بهش ختم میشه، توی سیزن 1 لوکی شخصیت جذابی بود اما به نظرم خیلی باید بهش پرداخته بشه در فیلم های آینده تا به کیفیت تانوس برسه.
یه نکته ی مهم هم حضور Namor در بلک پنتر 2 بود. قدیمی ترین ویلن و یکی از چند وجهی ترین شخصیت های تاریخ کمیک های مارول
100% نیست.
Kang رو می تونی در حد همون Ultron حساب کنی.

کلا این Phase 4 از لحاظ فیم های سینمایی که کلا نامید کننده بود باز توی سریال ها اوضاعش بهتر بود.
---------------------
یک نکته ای که هست اینه که ما توی Infinity Saga آخر هر Phase یه Avengers داشتیم اما آخر Phase 4 و Phase 5 هیچ خبری نیست.
بعد یهو Phase 6 همون اولش دو تا Avengers ریلیز می شن!
اسپایدی و Shang-chi و فیلمی هم که از روی Mutant ها می خواد ساخته بشه احتمالا توی Phase 6 جاش بدن.
کلا این مارول داره چی کار می کنه خدا می دونه.

من قبلا هم اینو گفتم MCU زیادی شلوغ شده. اینا دلشون نمیاد کارکتر حذف کنن و وقتی هم که حذف می کنن بدترین کارکتر ها رو حذف می کنن. یک خروار کارکتر اضافه داره MCU مثل Winter Soldier و Falcon و Hawkeye و ... بعد می زنن یکی مثل Black Widow رو حذف می کنن!
MCU باید شکسته بشه به حالتی که قبلا بود. مثل Netflix Series و Young adult series که اسما توی MCU بودن اما رسما موازی داشتن پیش می رفتن و صرفا رفرنس هایی به MCU داشتن.
اون سناریو The Defenders که توی Netflix Series چیده بودن یک شاهکار بود که به خاطر Disney+ نابود شد. همون خط رو می رفتن جلو با داستان The Hand کلی پتانسیل داشت. تازه Daughters of the Dragon رو شکل داده بودن که کلا پروژه ها به فنا رفتن.
مارول با بزرگ کردن MCU کنترلش از دستش در رفته. نمی تونه اون خط و انسجامی که توی Infinity Saga داشت رو نگه داره فقط داره مارکت رو با فیلم و سریال های بی کیفیت و متوسط اسپم می کنه و اصلا معلوم نیست چی به چیه و چی به کجا ربط داره در صورتی که توی Infinity Saga دقیقا می شد به این که چطوری همه چی مثل یک پازل داره کنار هم قرار می گیره پی برد.

من به شخصه این تایتل ها و لوگو ها رو چیزی به جز هایپ تو خالی نمی بینم. MCU باید از بیخ شخم بخوره و اسپم کردنش دقیقا می شه کاری که DC می کنه. یک مشت فیلم که سر و ته ندارن و فقط می فروشن.

تا اینجای کار سریال لوکی و هاکای از معدود پروژه های خوب مارول بوده است.،می دانم که بلید در چارچوب استانداردهای مارول استدیو تولید خواهد شد،پس با تم دارک آن خداحافظی باید کرد،در مورد دردویل باید بگویم،با پیش زمینه ای که از دردویل نتفلیکس داریم،و الگوریتم های اخلاق گرایانه کمپانی دیزنی از همین الان باید بگویم خداحافظ دردویل._خروج جمیز گان از MCU خبر خوبی برای طرفداران مارول نخواهد بود،با توجه به دو نسخه ی گاردین آو گالکسی که نسخه ی 1 آن بهترین دستاورد مارول تا کنون است،کیفیت گاردین آو گالکسی 3 از همین الان تثبیت شده است،انت من را فارق از پوچی و بیهودگی همیشگی مارول، بخاطر تئوری های علمی و پسا علمی که مطرح می کند همیشه دوست داشته ام،همان پرداختن به نظریه فیزیک کوانتوم که در فیلم دوم به بهترین وجه نمود پیدا می کند.
با توجه به آنکه علاقه ی که نصبی به دکتر دووم دارم و می دانم هر جا دووم باشد موج سوار نقره ای هم حضور قطعا خواهد داشت،خود را برای آخرین ضربه ی مارول آماده کرده ام که همان گندزدن به هر دوی آنهاست.

دنیل ریچمن لیکر معروف اعلام کرد اندرو گارفیلد، توبی مگوایر و پاتریک استوارت برای Avengers : Secret Wars حضور خواهند داشت!

او در ادامه گفته احتمالا هیو جکمن هم در این فیلم خواهد بود.

همچنین شایعه شده قسمت چهارم مرد عنکبوتی با بازی تام هالند در سال 2025 اکران می‌شود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or