Marvel Universe

من هم فیلم رو همون روز دیدم ولی صبر کردم تا بقیه هم ببین.

تا این جا از فیلم های پخش شده از این فاز تور از بقیه بهتر بوده.
حداقل شاید من انتظار انچنانی ازش نداشتم و در حد انتظارات ظاهر شد.
بعدش داکتر استرنج بوده که واقعا حیف شد پتانسیل اش ولی باز قابل تحمل بود برام.
اسپایدر من به طرز عجیبی بد بود. فقط پلات داستانی که استرنج گند می زنه و پیتر اونو توی جهان آیینه حبس می کنه به اندازه کافی مسخره هست. بازی ها و کمئو ها و بقیه موارد رو هم بهش اضافه کنید، جز بد ترین فیلم های کل تاریخ mcu بود برام.
باز تور جدید قابل تحمل هست. چیزی که عجیب هست این حجم زیاد کات شدن فیلم هست که شاید به دلیل اماده نشدن vfx یا هر چیز دیگه ای بوده، در حد صورت به طرز مشخصی کامل واضح هست که مثلا یک صحنه مبارزه گور با یه گاد و کشتن یه گاد روی فیلم نیست که خیلی عجیبه. مخصوصا که می دونیم این صحنه ها تصویر برداری شدن.
با همه این موارد فیلم پرفکت که واقعا نیست و حداقل در حد خودش بد نیست و قابل تحمل هست.
یه ایراد بزرگم این بز ها بودن. یک صحنه بامزه هست. دو صحنه قابل تحمل هست. از اول تا اخر فیلم ، شوخی جالبی نبود.

شایعاتی اومده که مدت زمان به نسب کم ثور 4 به علت فشار مارول و رئیس دیزنی به کارگردان بوده تا این‌جوری موقع اکران فیلم سانس های بیشتری شامل حالش بشه. :)

میس مارول به نظرم در حد خودش سریال اوکی و جالبی بود، یکسری تغییراتش نسبت به کمیک ها با توجه به حضور رید ریچاردز تو ام سی یو اجتناب ناپذیر بود.
من به شخصه اصلا هایپی واسه سریالش نداشتم و فکر می‌کردم خیلی meh و بیخود باشه، ولی خب قشنگ غافگیر شدم بعد دیدنش.
برعکسش می‌شه مون نایت که کلی هایپ بودم براش ولی خب ضدحال زد بهمون.

تا این‌جا به نظرم بهترین اثر تو فاز چهارم با اختلاف سریال لوکیه، وانداویژن هم خوب بود منتهی آخرش افت داشت نسب به باقی سریال.
فصل دوم لوکی هم تو لندن در حال فیلمبرداریه، با توجه به این‌که تازه دو هفتست که کار رو شروع کردن احتمالا پخشش بیفته واسه تابستون سال دیگه. :(
پ.ن: کاش تو این فصل موبیوس طفلی به آرزوش برسه. :D

Ms Marvel خود کرکتر کامالا رو خوب در آورده بودند. سریال لوس بازی یکم داشت، ویلین هاشم توی دیوار بودند و حتی توی بحث Representation اشون حرکات غیر واقعی کم نداشتند با همه اینا جدا اینقدر که ملت میگند بد و لایق هیت نبود.:دی سریال اوکی بود که حداقل charm خودش رو داشت.
حتی وقتی به سریال میگفتند Woke برام عجیب بود، چون اونقدرا هم Woke نبود.:-"

دنیل ریچمن لیکر معروف مارول اعلام کرد اندرو گارفیلد با مارول به توافق رسیده است تا بار دیگر نقش اسپایدرمن را در MCU بازی کند! ریچمن در رابطه با حضور توبی در آینده گفته که زمان مشخص میکند که آیا توبی میخواهد باری دیگر در MCU باشد یا نه.
امیدوارم از بیخ دروغ باشه!

• Poker Face
Reactions: ArefTheGreat
فک کنم انجا یه دودستگی سنگین داریم بین اندرو و توبی . توبی که خداییش بحثش جداس . ولی اندرو گارفیلد واقعا خوب بازی کرد در نقش اسپایدر من . دوتا فیلم ممکنه درنیامده باشن ولی به نظرم بازیگریش برای این نقش خوب بود.

فک کنم انجا یه دودستگی سنگین داریم بین اندرو و توبی . توبی که خداییش بحثش جداس . ولی اندرو گارفیلد واقعا خوب بازی کرد در نقش اسپایدر من . دوتا فیلم ممکنه درنیامده باشن ولی به نظرم بازیگریش برای این نقش خوب بود.
بله صددرصد خوب بود... اما امیدوارم بازگشت دوباره این دو عزیز به MCU از بیخ دروغ باشه!
همون یک بار برای هفت پشتمون بس بود.

• Poker Face
Reactions: ArefTheGreat
Chameleon، Tarantula و Doc Ock از جمله ویلن هایی هستن که تو Freshman year حضور دارن. با این حساب انیمشین تو دنیای فیلم ها، canon نیست.

آرت استایل با توجه به تصاویر خیلی عالی و یاداور کامیک های دهه ۶۰ اسپایدرمنه. فقط چرا آزبورن رو سیاه کردن؟! 8-|

20220723_084919.jpg
20220723_084512.jpg

فاز پنجم مارول معرفی کامل شد:
2 قسمت بعدی اونجرز:
فیلم Avengers: The Kang Dynasty در تاریخ ۲ می ۲۰۲۵ (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) و فیلم Avengers: Secret Wars در تاریخ ۷ نوامبر ۲۰۲۵ (۱۶ آبان ۱۴۰۴)
تو فاز پنجم کدوماش فیلمن و کدوماش سریال؟

ولی... نمیدونم، جذاب نمیخوره اصلا...یا حداقل برای من زیاد شامل اسم های آشنا نیست:-"
درسته توی سری خیلی کاراکترها معرفی کردن که نمیشناختم و حال کردم بعدا باهاشون، ولی خوب... :-"

---

انیمیشن اسپایدی چه کلاسیکه:دی
و اینکه، سازنده ش مارول هست یا سونی؟ (کلا شرایطش چجوریه؟ اینم مثل فیلم ها توافق شده؟ :-" )

تو فاز پنجم کدوماش فیلمن و کدوماش سریال؟

ولی... نمیدونم، جذاب نمیخوره اصلا...یا حداقل برای من زیاد شامل اسم های آشنا نیست:-"
درسته توی سری خیلی کاراکترها معرفی کردن که نمیشناختم و حال کردم بعدا باهاشون، ولی خوب... :-"

---

انیمیشن اسپایدی چه کلاسیکه:D
و اینکه، سازنده ش مارول هست یا سونی؟ (کلا شرایطش چجوریه؟ اینم مثل فیلم ها توافق شده؟ :-" )
زیر اونهایی که لوگوی Disney Plus داره سریال بقیه فیلم.

• Like
Reactions: m.a.t and Akiba
اگه DC یکی مث فایگی داشت ازین ذلالت در اومده بود :دی این برنامه ریزی دقیق و هدفمند کار آسونی نیست ، ادم لذت میبره واقعا.

انیمیشن اسپایدی چه کلاسیکه:D
سازنده خود ماروله.
اگه اشتباه نکنم تا زمانی که هر قسمت از ۴۲ دقیقه بیشتر نباشه مارول حق کامل استفاده ازش رو داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or