Marvel Universe

نشریه هالیوود ریپورتر تایید کرد که چارلی کاکس و وینسنت دن آفریو برای نقش دردویل و کینگ پین در سریال Echo باز خواهند گشت و حضورپر رنگی در سریال دارند.

همچنین گفته شد شخصیت جسیکا جونز بابازی کریستین ریتر نیز در سریال حضور پیدا خواهد کرد و دردویل در سریال به دنبال او خواهد گشت.

پ.ن: جوووون 😍

آقا این Thor Love and Thunder عجب چیزی بود! :D باید یه بار دیگه حتما برم ببینمش :D
فان ترین فیلم مارول تا این لحظه با اختلاااااف :D بینهایت داستان منسجم و جذاب اون ورم کریستین بیل که اصن... خیلی کارکتر مظلومی بود Gorr ولی به شدت اندینگ رو تونستن قشنگ در بیارن برای همشون.

طبق معمول باز LGBTQ+ Pro Max رو هم چپوندن دو بار تو فیلم ولی باحال بود برای اولین بار و جوری نبود که مخاطب رو بزنه :D

آقا فقط من نفهمیدم تهش چرا جین فاستر پودر شد رفت هوا؟ قاعدتا به خاطر سرطان باید به مرگ طبیعی میمرد ولی Korg گفت فداکاری کرد و اینا... به شدت گیجم که چی شد و Gorr از Eternity چی خواست تهش! :| کسی اگه دیده اینو بی زحمت یه توضیح بده :D

آقا این Thor Love and Thunder عجب چیزی بود! :D باید یه بار دیگه حتما برم ببینمش :D
فان ترین فیلم مارول تا این لحظه با اختلاااااف :D بینهایت داستان منسجم و جذاب اون ورم کریستین بیل که اصن... خیلی کارکتر مظلومی بود Gorr ولی به شدت اندینگ رو تونستن قشنگ در بیارن برای همشون.

طبق معمول باز LGBTQ+ Pro Max رو هم چپوندن دو بار تو فیلم ولی باحال بود برای اولین بار و جوری نبود که مخاطب رو بزنه :D

آقا فقط من نفهمیدم تهش چرا جین فاستر پودر شد رفت هوا؟ قاعدتا به خاطر سرطان باید به مرگ طبیعی میمرد ولی Korg گفت فداکاری کرد و اینا... به شدت گیجم که چی شد و Gorr از Eternity چی خواست تهش! :| کسی اگه دیده اینو بی زحمت یه توضیح بده :D
یعنی بالاخره خیرسرمون یه فیلم درست حسابی تو فاز 4 مارول قراره ببینیم؟ اصلا برا این فیلم هایپ نداشتم ولی الان که اینا رو گفتی هایپ شدم براش فقط امیدوارم نظرت از رو هیجان بالا نباشه

• Like
Reactions: mobile1199
یعنی بالاخره خیرسرمون یه فیلم درست حسابی تو فاز 4 مارول قراره ببینیم؟ اصلا برا این فیلم هایپ نداشتم ولی الان که اینا رو گفتی هایپ شدم براش فقط امیدوارم نظرت از رو هیجان بالا نباشه
منتقد ها که گفتن این فیلم بعد از دکتر استرنج 2 و اترنالز، سومین فیلم مزخرف مارول در فاز چهارم هست. هر چند همه میبینیم ولی باید قبول کرد فاز چهار مارول در حد و اندازه فاز های قبلی نبوده.

مارول جدا باید یه فکری به حال خودش بکنه.از اونور هم که با سریال هاک‌آی گند زد به کینگ پین و احتمالا نمیتونه دردویل اینارو در حد نتفلیکس دربیاره. پروژه های خودشم که واقعا یکی از یکی بدتر.
اتفاقا داستان Kingpin دقیقا بر اساس کمیک ها پیش رفت :D
اگر بخوان بر اساس کمیک ها ادامه بدن و شایعات حضور DareDevil و Kingpin توی Echo درست باشه سریال Echo کلا آدم سالم توش نیست :D

نه از روی heat of the moment نیست واقعا. Dr Strange به شخصه به نظرم خیلی شلخته و ناقص بود، اون ورم Eternals که اصلا افتضاح... کلا فیلم های فاز 4 تا الان ضعیف تر از فیلم های قبلی مارول بودن که طبیعی هم هست.
ولی در مجموع Love and Thunder خیلی منسجم و جذاب و فانه با اون چند تا فیلم کلا مقایسه اش نکنید :دی

• Like
Reactions: Aperture
کتک خوردن از یه بچه

یکی از احمقانه‌ترین سکانسایی که میشد به چشم دید همین بود. من موندم بازیگر کینگ‌پین چطور تن داد به همچین نکبتی حتی در صورتی که پول خوبی گرفته باشه! کلا فاز جدید مارول یه چیز افتضاح و داغونیه که پر شده از شعارای ۲زاری. سریال واندا رو دوس داشتم چون جالب و فان بود ولی قسمت آخرش رفت تو دیوار. وینتر سواجر اکشن خوبی داشت ولی قسمت آخرش حس میکردی بزرگ‌داشت جورج فلویده. هاکای به شدت بچگونه بود و قسمت آخرشم فاجعه بود. دکتر استرنج هم که اینقدر بد و کلیشه‌ای بود اصن ارزش بحث کردن نداره. اونجام آخرش یه مبارزه احمقانه بین اون دختره و اسکارلت ویچ بود که واقعا حالت تهوع دست میداد به آدم! باز اسپایدرمن مقداری سرگرم کننده بود. این سریال دختر مسلمون پاکستانی هم که عملا mehترین ساخته‌ی بشر هستش! حالا من که شدیدا خسته شدم از تکرار و کلیشه‌ داخل فیلمای سوپرهیرویی و دیگه پیگیرشون نیستم ولی مشخصه هر چی جلوتر میریم مدام دارن افت میکنن. واقعا تا اندگیم خیلی خوب بود همه چیز.

مارول تو فاز چهارم حرف تازه‌ای برای زدن نداره؛ همون حرف قبلی رو هم داره به شیوه بدتر و ضعیف‌تری میزنه.
ثور جدبد هم یه آش شلقه قلمکاری دراومده که هیچ منطقی پشت تقریبا هیچکدوم از اتفاقات قصه نیست.
اکشن فیلم هم چنگی به دل نمیزنه.
ثور اول فیلم به عنوان کسی که همه‌چیز و همه‌کسی رو از دست داده معرفیمیشه؛ کسی که به یک تبعید خودخواسته همراه با نگهبانان کهکشان میره. اما از همون اول تا آخر فیلم بیشترین شوخی و جوک تو فیلم رو ثور انجام میده و میگه!

جین فاستر تو نبرد اخر از تموم قدرتش استفاده میکنه و شمشیر رو‌نابود میکنه همون باعث میشه پودر بشه. Gorr از اترنیتی خواست که دخترشو که مرده بود دوباره زنده بشه که اونو الان داره Thor بزرگ میکنه

اوکی این چی بود من دیدم :|

من برخلاف اکثریت، quip‍های مارول وسط مبارزه و شرایط بد تا اینجا اذیتم نکرده بود؛ وقتی همه چی تباهی و سیاهیه، طنز راه خوبیه که مخاطب رو نیشگون بگیری که بی‌خیال، داری فیلم می‌بینی! این تضاد بود که به دل می‌نشست، مثل یک ادویه تند و تیز که باید خیلی کم و موقع درست استفاده بشه.

ولی جیزز کرایست :| ثور ۴ توقع داره هر بولشتی میخواد نشون بده، هر جوک سخیفی میخواد بگه و بعدم توقع داره کنار بیای. دو نفر پشت سر من تو سینما، یک نفر هم کنارم، از یجایی به بعد فقط بعد از جوک‌های (بی‌مزه) فیلم فقط آه می‌کشیدن و غرولند می‌کردن.

نمی‌دونم واقعا چی بگم، پتانسیل ویلن هدر رفته، داستان واقعا هیچ سورپرایزی نداره، هیچکس انگار براش مهم نبوده چی دارن تولید می‌کنن. فیلم به حدی در شوخی و self-aware humor جلو میره و دائم داستان خودش رو دست‌مایه طنز قرار میده که واقعا نمیشه انتظار داشت مخاطب براش مهم باشه چه اتفاقی داره می‌افته… نه اکت داستانی آدمیزادی داریم، پایان‌بندی فیلم فقط یدونه مراسم عروسی ایرانی کم داره، درام فیلم یچیز ناقص‌الخلقه عجیب غریبیه، کریستین بیل توی ۴ تا صحنه‌ای که تو کل فیلم هست بدک نیست.

هنوزم میشه باهاش کمی سرگرم شد، حداقل از لحاظ بصری هم فیلم خوشگلیه، چندجا ساندترک فیلم بنطرم اومد خوب کار شده … ولی با این سطح از کرینجی بودن من داشتم فیزیکی زجر می‌کشیدم.

یچیزی که جالبه اینه که اینجا مشکلی دقیقا برعکس MoM رخ داده بنظرم؛ اونجا نذاشتن ریمی چیزی که میخواد رو بسازه، اینجا جلوی وایتیتی رو نگرفتن که با فیلم مثل شهربازی شخصی خودش برخورد نکنه.

WTF/10

دیشب فیلم رو دیدم و جالبه که نظرتون رو خوندم. نظر من کاملا برعکسه. واقعا فیلم بدی بود. پایان به شدت مزخرفه. فیلم اصلا در حد و اندازه خوبی ظاهر نشده. نکته ی مثبت بازی کریستین بیل بود که مشخصا بود با هنر بازیگری خودش تونسته بود یه کوچولو به این شخصیت بها بده وگرنه کاملا متریال و نویسندگی بد بود. حیف واقعا حیف...

دیشب فیلم رو دیدم و جالبه که نظرتون رو خوندم. نظر من کاملا برعکسه. واقعا فیلم بدی بود. پایان به شدت مزخرفه. فیلم اصلا در حد و اندازه خوبی ظاهر نشده. نکته ی مثبت بازی کریستین بیل بود که مشخصا بود با هنر بازیگری خودش تونسته بود یه کوچولو به این شخصیت بها بده وگرنه کاملا متریال و نویسندگی بد بود. حیف واقعا حیف...
به نظر منم خیلی بد بود :|
بعد از dr strange انتظار ها رو پایین اورده بودیم و خوب به اندازه دکی استرنج بد نبود ولی همچنان ضعیف بود.

تور رگناروک به نظر من بین فیلم های مارولی خوب بود و انتظار داشتم Love n thunder حتی بهتر هم باشه بخاطر کارگردان و ... ولی خوب به نظر من از رگناروک هم ضعیف تر بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or