Thonkeyes
کاربر سایت
نوچ.خدارو شکر
ضعیف ترین مرد عنکبوتی برای این پسره بود ولی درعین حال فکر کنم پرفروش ترین
ضعیف ترینش Andrew Garfield بود بدون شک.
نوچ.خدارو شکر
ضعیف ترین مرد عنکبوتی برای این پسره بود ولی درعین حال فکر کنم پرفروش ترین
یعنی بالاخره خیرسرمون یه فیلم درست حسابی تو فاز 4 مارول قراره ببینیم؟ اصلا برا این فیلم هایپ نداشتم ولی الان که اینا رو گفتی هایپ شدم براش فقط امیدوارم نظرت از رو هیجان بالا نباشهآقا این Thor Love and Thunder عجب چیزی بود! باید یه بار دیگه حتما برم ببینمش
فان ترین فیلم مارول تا این لحظه با اختلاااااف بینهایت داستان منسجم و جذاب اون ورم کریستین بیل که اصن... خیلی کارکتر مظلومی بود Gorr ولی به شدت اندینگ رو تونستن قشنگ در بیارن برای همشون.
طبق معمول باز LGBTQ+ Pro Max رو هم چپوندن دو بار تو فیلم ولی باحال بود برای اولین بار و جوری نبود که مخاطب رو بزنه
آقا فقط من نفهمیدم تهش چرا جین فاستر پودر شد رفت هوا؟ قاعدتا به خاطر سرطان باید به مرگ طبیعی میمرد ولی Korg گفت فداکاری کرد و اینا... به شدت گیجم که چی شد و Gorr از Eternity چی خواست تهش! کسی اگه دیده اینو بی زحمت یه توضیح بده
منتقد ها که گفتن این فیلم بعد از دکتر استرنج 2 و اترنالز، سومین فیلم مزخرف مارول در فاز چهارم هست. هر چند همه میبینیم ولی باید قبول کرد فاز چهار مارول در حد و اندازه فاز های قبلی نبوده.یعنی بالاخره خیرسرمون یه فیلم درست حسابی تو فاز 4 مارول قراره ببینیم؟ اصلا برا این فیلم هایپ نداشتم ولی الان که اینا رو گفتی هایپ شدم براش فقط امیدوارم نظرت از رو هیجان بالا نباشه
اتفاقا داستان Kingpin دقیقا بر اساس کمیک ها پیش رفتمارول جدا باید یه فکری به حال خودش بکنه.از اونور هم که با سریال هاکآی گند زد به کینگ پین و احتمالا نمیتونه دردویل اینارو در حد نتفلیکس دربیاره. پروژه های خودشم که واقعا یکی از یکی بدتر.
نه از روی heat of the moment نیست واقعا. Dr Strange به شخصه به نظرم خیلی شلخته و ناقص بود، اون ورم Eternals که اصلا افتضاح... کلا فیلم های فاز 4 تا الان ضعیف تر از فیلم های قبلی مارول بودن که طبیعی هم هست.یعنی بالاخره خیرسرمون یه فیلم درست حسابی تو فاز 4 مارول قراره ببینیم؟ اصلا برا این فیلم هایپ نداشتم ولی الان که اینا رو گفتی هایپ شدم براش فقط امیدوارم نظرت از رو هیجان بالا نباشه
کتک خوردن از یه بچه
آقا این Thor Love and Thunder عجب چیزی بود! باید یه بار دیگه حتما برم ببینمش
فان ترین فیلم مارول تا این لحظه با اختلاااااف بینهایت داستان منسجم و جذاب اون ورم کریستین بیل که اصن... خیلی کارکتر مظلومی بود Gorr ولی به شدت اندینگ رو تونستن قشنگ در بیارن برای همشون.
طبق معمول باز LGBTQ+ Pro Max رو هم چپوندن دو بار تو فیلم ولی باحال بود برای اولین بار و جوری نبود که مخاطب رو بزنه
آقا فقط من نفهمیدم تهش چرا جین فاستر پودر شد رفت هوا؟ قاعدتا به خاطر سرطان باید به مرگ طبیعی میمرد ولی Korg گفت فداکاری کرد و اینا... به شدت گیجم که چی شد و Gorr از Eternity چی خواست تهش! کسی اگه دیده اینو بی زحمت یه توضیح بده
دیشب فیلم رو دیدم و جالبه که نظرتون رو خوندم. نظر من کاملا برعکسه. واقعا فیلم بدی بود. پایان به شدت مزخرفه. فیلم اصلا در حد و اندازه خوبی ظاهر نشده. نکته ی مثبت بازی کریستین بیل بود که مشخصا بود با هنر بازیگری خودش تونسته بود یه کوچولو به این شخصیت بها بده وگرنه کاملا متریال و نویسندگی بد بود. حیف واقعا حیف...آقا این Thor Love and Thunder عجب چیزی بود! باید یه بار دیگه حتما برم ببینمش
به نظر منم خیلی بد بوددیشب فیلم رو دیدم و جالبه که نظرتون رو خوندم. نظر من کاملا برعکسه. واقعا فیلم بدی بود. پایان به شدت مزخرفه. فیلم اصلا در حد و اندازه خوبی ظاهر نشده. نکته ی مثبت بازی کریستین بیل بود که مشخصا بود با هنر بازیگری خودش تونسته بود یه کوچولو به این شخصیت بها بده وگرنه کاملا متریال و نویسندگی بد بود. حیف واقعا حیف...