Marvel Universe

تا اینجا از هرچی اسپویل راجع به MoM بود فرار میکردم، اسم فیلم رو سرچ کردم تو گوگل استاد همونجا با عکس کست فیلم اسپویل کرد! :)

پ.ن: لعنت به گوگل واقعا میخواین چیزی اسپویل نشه سرچ نزنین

• Poker Face
Reactions: i am dead
2Doctor strange یکم ناامید کننده نبود؟
مثل همه فیلمای این ژانر که طی این 2/3 سال اخیر اومده ی فیلم پاپ کورنیه
واقعا نمی دونم چی تو سر این نویسنده ها می گذره هر قدر که vfx این سالها پیشرفت کرده داستان نویسی پسرفت کرده
میان میگن خوب رندم ی چندتا هیرو بزارید وسط بر بزنید ببینیم اینبار کی دنیارو نجات میده کی می خواد دنیارو نابود کنه
6 دقیقه اول فیلم رو ببینی 2 ساعت بعدش قابل حدس با دقت 99.99%

• Like
Reactions: Void Knight
مثل همه فیلمای این ژانر که طی این 2/3 سال اخیر اومده ی فیلم پاپ کورنیه
واقعا نمی دونم چی تو سر این نویسنده ها می گذره هر قدر که vfx این سالها پیشرفت کرده داستان نویسی پسرفت کرده
میان میگن خوب رندم ی چندتا هیرو بزارید وسط بر بزنید ببینیم اینبار کی دنیارو نجات میده کی می خواد دنیارو نابود کنه
6 دقیقه اول فیلم رو ببینی 2 ساعت بعدش قابل حدس با دقت 99.99%

بندیک کامبربچ نبود ۵ دقیقش ام نگا نمی‌کردم

Amarica u got this
اصلا ام ایهام ندارع :|

دکتر استرنج از اسپایدرمن خدایش بهتر بود

انتهای فیلم بانو شارلیز کی بودن؟ چی شد؟ کجا رفتن؟
این آکریا چاوز فیلم خودشم خواهد داشت؟ بنظر چیز خوبی میرسه

دکتر استرنج از اسپایدرمن خدایش بهتر بود

انتهای فیلم بانو شارلیز کی بودن؟ چی شد؟ کجا رفتن؟
این آکریا چاوز فیلم خودشم خواهد داشت؟ بنظر چیز خوبی میرسه

من نمیدونم چجوری اسپویلر بزارم :دی

اون خانم فامیل دورمامو دشمن فیلم اوله تو کمیک ام زن استرنجه :دی

• Like
Reactions: hitman68
بابا این فاز 4 واقعا ر*ی*د*ه ...!!! الان معلوم نیست ویلین اصلی فاز کیه چیه کجاس... اینفینیتی ساگا رو خوب دراوردن خداییش ه فیلیمی که میومد فقط ملت منتظر بودن ببینن هینت چی میده ویلین کیه تانوس کیه ... الان فقط صرفا شده هایپ فیلم بعدی و البته یه کم هم دوز شر و ور...!!!

• Like
Reactions: hitman68
بابا این فاز 4 واقعا ر*ی*د*ه ...!!! الان معلوم نیست ویلین اصلی فاز کیه چیه کجاس... اینفینیتی ساگا رو خوب دراوردن خداییش ه فیلیمی که میومد فقط ملت منتظر بودن ببینن هینت چی میده ویلین کیه تانوس کیه ... الان فقط صرفا شده هایپ فیلم بعدی و البته یه کم هم دوز شر و ور...!!!
البته فاز 1 مارول هم نگاه کنی خبری از Supervillain نبود و الانم خیلی زوده بخواد Supervillain رو معرفی کنه.
ولی شما توی Villain ها Mephisto رو تایید شده بدون.

اما در کل مارول کلا شوت می زنه. Phase 4 خیل اوضاعش بیریخته چه از لحاظ فیلم های منتشر شده چه لاین آپ آینده. به نظرم باز توی سریال ها خوب کار کردن تا زمانی که رسید به Moon Knight.
ولی در حال حاضر اوج فاجعه رو همین الان توی Ms. Marvel می تونید ببینید.

یه احساس دوگانه عجیبی نسبت به این فیلم دارم. :| از یه طرف به نظرم بد نبود، ولی از اون طرف پایین‌تر از سطح انتظارم بود و می‌تونست خیلی بهتر از این باشه. یه جورایی می‌تونم بگم پتانسیلش رو هدر داد و اون حس و حالی که باید منتقل می‌کرد رو نداشت. یعنی با اینکه کلی اتفاقات بزرگ افتاد و یه سری دنیا منهدم شدن و شخصیت‌های خیلی جالبی مثل پروفسور ایکس، رید ریچاردز و حتی بلک بولت رو دیدیم (که این آخری رو اصلاً در جریان حضورش توی فیلم نبودم) ولی وقتی فیلم تموم شد، انگار نه انگار! هیچ خبری از تأثیر خاصی که روم بذاره نبود، در حالی که فیلم‌های خفن مارول که هیچی، حتی Shang-Chi هم حس بیشتری نسبت به این فیلم بهم منتقل می‌کرد. :دی
یه چیزی که همون اول فیلم ناراحتم کرد، این بود که Shuma-Gorath خیلی سریع ترکید! :| ولی بعدش فهمیدم که گویا این بنده خدا یه چیز دیگه به نام Gargantos بوده و شاید همچنان بتونیم Shuma-Gorath اصلی رو بعداً ببینیم و به عنوان یکی از شخصیت‌های منفی بزرگ مارول، انقدر راحت منهدم نشه!
اون بروبچ Illuminati هم جالب بودن (البته اکثرشون لو رفته بودن)، ولی چقدر راحت همچین پتانسیلی نابود شد! یعنی دو دقیقه سخنرانی کردن و بعدش شهید شدن رفتن. یه جورایی بیشتر از اینکه حس خفنی از جمع شدن این همه شخصیت مهم و درجه یک به آدم بدن، حالت کاریکاتوری پیدا کرده بودن و هرچقدر هم اسکارلت ویچ قوی باشه، انتظار داشتم اینا یه ذره بیشتر مقاومت کنن. :دی
این وسط چیزی که برام خیلی جالب بود و انتظارش رو نداشتم، خشونت بالای فیلم بود. مثلاً اون صحنه‌ای که مغز بلک بولت ترکید (البته زیر کلاهش)، به نظرم خیلی از محدوده نرم و ملایم مارول جلوتر بود و شوکه شدم از دیدن این صحنه! :دی تماشای دکتر استرنج زامبی هم جالب بود و ایده باحالی برای استفاده از زامبی‌های مارول توی MCU پیدا کردن.
ایده استفاده از اسکارلت ویچ به عنوان شخصیت منفی فیلم رو هم دوست داشتم و اصلاً در جریان این قضیه نبودم و تا قبل از دیدن فیلم، فکر می‌کردم ماجراهای دیگه‌ای رو می‌بینیم. اون صحنه پایانی و ترسیدن بچه‌های اون یکی واندا از این یکی واندا هم به نظرم خیلی خوب بود.
راستی جلوه‌های ویژه فیلم هم خیلی عجیب غریب بودن از نظر کیفیت. بعضی جاها بسیار خفن و درجه یک، ولی بعضی جاها ابتدایی و در حدی که راحت می‌شد حس کرد شخصیت‌ها دارن جلوی پرده سبز و این جور چیزها راه می‌رن! :دی چشم سوم دکتر استرنج هم خیلی بی‌کیفیت بود و یاد اون میوه‌هایی می‌افتادم که چشم و دهن دارن:

r192472_.jpg

در مجموع به نظرم فیلم بدی نبود ولی ناامیدکننده بود از جهاتی. برای من جزو کارهای متوسط مارول بود و می‌تونست خودش رو خیلی بالاتر از این هم بیاره، ولی نشد دیگه. با این حال یه سری چیزهای جالب داشت که به خاطر حضور سم ریمی بوده و قبلاً مشابهش رو کمتر توی فیلم‌های مارول دیده بودیم، مثل جایی که تصویر به سبک کارتون‌های قدیمی سیاه می‌شد و می‌رسید به یه دایره! :دی یا اون جک جونورهای شیطانی اواخر فیلم که هم خبیث بودن و هم بامزه. و همین‌طور لحظه آخر فیلم (بدون در نظر گرفتن After Credits) که دکتر استرنج داره خوش و خرم توی خیابون راه می‌ره و یه دفعه چشم سومش درمیاد و فیلم تموم می‌شه! :دی

یه احساس دوگانه عجیبی نسبت به این فیلم دارم. :| از یه طرف به نظرم بد نبود، ولی از اون طرف پایین‌تر از سطح انتظارم بود و می‌تونست خیلی بهتر از این باشه. یه جورایی می‌تونم بگم پتانسیلش رو هدر داد و اون حس و حالی که باید منتقل می‌کرد رو نداشت. یعنی با اینکه کلی اتفاقات بزرگ افتاد و یه سری دنیا منهدم شدن و شخصیت‌های خیلی جالبی مثل پروفسور ایکس، رید ریچاردز و حتی بلک بولت رو دیدیم (که این آخری رو اصلاً در جریان حضورش توی فیلم نبودم) ولی وقتی فیلم تموم شد، انگار نه انگار! هیچ خبری از تأثیر خاصی که روم بذاره نبود، در حالی که فیلم‌های خفن مارول که هیچی، حتی Shang-Chi هم حس بیشتری نسبت به این فیلم بهم منتقل می‌کرد. :D
یه چیزی که همون اول فیلم ناراحتم کرد، این بود که Shuma-Gorath خیلی سریع ترکید! :| ولی بعدش فهمیدم که گویا این بنده خدا یه چیز دیگه به نام Gargantos بوده و شاید همچنان بتونیم Shuma-Gorath اصلی رو بعداً ببینیم و به عنوان یکی از شخصیت‌های منفی بزرگ مارول، انقدر راحت منهدم نشه!
اون بروبچ Illuminati هم جالب بودن (البته اکثرشون لو رفته بودن)، ولی چقدر راحت همچین پتانسیلی نابود شد! یعنی دو دقیقه سخنرانی کردن و بعدش شهید شدن رفتن. یه جورایی بیشتر از اینکه حس خفنی از جمع شدن این همه شخصیت مهم و درجه یک به آدم بدن، حالت کاریکاتوری پیدا کرده بودن و هرچقدر هم اسکارلت ویچ قوی باشه، انتظار داشتم اینا یه ذره بیشتر مقاومت کنن. :D
این وسط چیزی که برام خیلی جالب بود و انتظارش رو نداشتم، خشونت بالای فیلم بود. مثلاً اون صحنه‌ای که مغز بلک بولت ترکید (البته زیر کلاهش)، به نظرم خیلی از محدوده نرم و ملایم مارول جلوتر بود و شوکه شدم از دیدن این صحنه! :D تماشای دکتر استرنج زامبی هم جالب بود و ایده باحالی برای استفاده از زامبی‌های مارول توی MCU پیدا کردن.
ایده استفاده از اسکارلت ویچ به عنوان شخصیت منفی فیلم رو هم دوست داشتم و اصلاً در جریان این قضیه نبودم و تا قبل از دیدن فیلم، فکر می‌کردم ماجراهای دیگه‌ای رو می‌بینیم. اون صحنه پایانی و ترسیدن بچه‌های اون یکی واندا از این یکی واندا هم به نظرم خیلی خوب بود.
راستی جلوه‌های ویژه فیلم هم خیلی عجیب غریب بودن از نظر کیفیت. بعضی جاها بسیار خفن و درجه یک، ولی بعضی جاها ابتدایی و در حدی که راحت می‌شد حس کرد شخصیت‌ها دارن جلوی پرده سبز و این جور چیزها راه می‌رن! :D چشم سوم دکتر استرنج هم خیلی بی‌کیفیت بود و یاد اون میوه‌هایی می‌افتادم که چشم و دهن دارن:

r192472_.jpg

در مجموع به نظرم فیلم بدی نبود ولی ناامیدکننده بود از جهاتی. برای من جزو کارهای متوسط مارول بود و می‌تونست خودش رو خیلی بالاتر از این هم بیاره، ولی نشد دیگه. با این حال یه سری چیزهای جالب داشت که به خاطر حضور سم ریمی بوده و قبلاً مشابهش رو کمتر توی فیلم‌های مارول دیده بودیم، مثل جایی که تصویر به سبک کارتون‌های قدیمی سیاه می‌شد و می‌رسید به یه دایره! :D یا اون جک جونورهای شیطانی اواخر فیلم که هم خبیث بودن و هم بامزه. و همین‌طور لحظه آخر فیلم (بدون در نظر گرفتن After Credits) که دکتر استرنج داره خوش و خرم توی خیابون راه می‌ره و یه دفعه چشم سومش درمیاد و فیلم تموم می‌شه! :D
من احساس می‌کنم سم ریمی خیلی تجربه جالبی نداشته تو این همکاری با دیزنی/مارول

لحن فیلم شلخته‌س و قبل از فیلم کلی تاکید میشد که سم ریمی میخواد فیلم Horror بسازه ولی اونقدرا هم «ترسی» توش نبود. هم اون بخشی که منشن کردی خیلی عجله‌ای تموم میشه، کاستوم دیزاین‌ها ایراد داره، CG ایراد داره، این ترنزیشن شات‌های مدل ریمی تو ذوق میزنه بعضی جاها با سبک مارولیزه شده فیلمبرداری و غیره… این چیزی که مونده احتمالا ماکسیمم پافشاری ریمی روی vision و تصویری بوده که از فیلم داشته. اون After-credits scene دوم، که اون بنده خدا بالاخره از کتک زدن خودش دست برمیداره، احساسم اینه ریمی داره حرف دلش رو میزنه وقتی میگه it's finally over…

من احساس می‌کنم سم ریمی خیلی تجربه جالبی نداشته تو این همکاری با دیزنی/مارول

لحن فیلم شلخته‌س و قبل از فیلم کلی تاکید میشد که سم ریمی میخواد فیلم Horror بسازه ولی اونقدرا هم «ترسی» توش نبود. هم اون بخشی که منشن کردی خیلی عجله‌ای تموم میشه، کاستوم دیزاین‌ها ایراد داره، CG ایراد داره، این ترنزیشن شات‌های مدل ریمی تو ذوق میزنه بعضی جاها با سبک مارولیزه شده فیلمبرداری و غیره… این چیزی که مونده احتمالا ماکسیمم پافشاری ریمی روی vision و تصویری بوده که از فیلم داشته. اون After-credits scene دوم، که اون بنده خدا بالاخره از کتک زدن خودش دست برمیداره، احساسم اینه ریمی داره حرف دلش رو میزنه وقتی میگه it's finally over…
آره اینم ممکنه درست باشه. دیزنی/مارول انقدر سعی دارن همه چیز یکدست و توی یک مسیر خاص باقی بمونه که جلوی خلاقیت کارگردان‌ها و تفاوت‌هاشون با همدیگه رو می‌گیرن.
یعنی با اینکه کیفیت بعضی از فیلم‌های MCU خوبه (نسبت به این سبک کارها)، ولی همون‌ها هم باز یه حال و هوای مشابهی دارن و کلاً همه چیز باید شبیه همدیگه باشه. در حدی که مثلاً اگه بر فرض محال مارتین اسکورسیزی هم یه فیلم MCU بسازه، هرچقدر هم کیفیتش بالا باشه باز توی همین محدوده مشخص و استاندارد قرار می‌گیره و نمی‌تونیم یه چیز خیلی متفاوت رو ببینیم. :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or