Marvel Universe

img_20220209_204746_456_ig8m.jpg

واقعا این تلاش سونی در ساخت فیلم‌های نچسبی که هیچکس نمی‌خواد، با بازیگرهای نچسب‌تر و تر زدن به پتانسیل داستان و کاراکتر ستودنیه. Just give up ffs

ونوم رو با تام هاردی هم حتی نتونستید درست تحویل بدید، آخه این چیه

واقعا این تلاش سونی در ساخت فیلم‌های نچسبی که هیچکس نمی‌خواد، با بازیگرهای نچسب‌تر و تر زدن به پتانسیل داستان و کاراکتر ستودنیه. Just give up ffs

ونوم رو با تام هاردی هم حتی نتونستید درست تحویل بدید، آخه این چیه
همینکه مطمئن هستن فروشش تضمین شده س براشون کافیه تا زحمت به خودشون ندن... سونی هم در حال ساخت دنیای سینمایی خودشه اونم تو دو جبهه پلی استیشن و مارول

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Justiciar
تریلر MoM فوق العاده بود. همون قدر Wild و عجیب غریب که همه انتظارشو داشتن.

پ.ن.: اون شات های کلوزآپ به سبک ریمی 8->

پ.ن ۲: با توجه به اینکه Professor X رو داخل تریلر نشون دادن، فکر میکنم کامئوها داخل فیلم خیلی بیشتر و گسترده تر باشه. از جمله این:

اینجور که تریلر فیلم نشون داد و شایعات و عکسای پشت پرده و تام کروز آیرون من و دیکاپریو اسپایدرمن و...
فکر کنم مدت زمان فیلم دکی باید حداقل 3 ساعت باشه.

به نظر میاد از what if الهام زیادی گرفتن
فقط امیدوارم از همه شخصیت ها درست استفاده کنن نه اینکه صرفا طرف بیاد یه سلام بده بره.

میگم این دختره کی هست ؟ کاراکتر معروفی هست یا مال فیلم هست معرفی نشده هنوز ؟

آقا تریلر واقعا قورخناک بود @-)
فضای فیلم هم به نظر تیره و جدی هست خداروشکر، لوس بازی های معمول مارول رو هم نداره.
در ضمن اگه تم اصلی هم همین موزیک باشه که دیگه \m/

عجب تریلری بود این تریلر جدید دکتر استرنج 2
قشنگ یک جاش evil dead vibe داشت .

دوستان به یکی دو تا نکات اشاره کردن که از ابراز هیجان دربارشون می گذرم یک سوالی که برام پیش اومده
اونی که با چاوز می جنگید مشخص شد کیه ؟ من اول فکر کردم هیومن تورچه . اما الان شایعه ها بیشتر به ایرون من تام کروز یا اکسپکتروم/کاپیتان مارول مونیکا رامبو اشاره دارن . امیدوارم که تام کروز باشه . شخصا تا مدت ها علاقه ای به دیدن یک کاپیتان مارول ننر دیگه ندارم . بین کارهای آینده مارول هم مارولز جزو کارهایی که از الان برام meh .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or