Marvel Universe

من نمی دونم شماها چطوری بلافاصله بعد از انتشار نسخه باکیفیت، فیلم هارو می بینید!
من حالا باید یک ماه هم منتظر بمونم تا خونه خالی بشه :D
داداش مگه میخای american p*ie یا خاک بر سری ببینی :D :))

داداش مگه میخای american p*ie یا خاک بر سری ببینی :D :))
من یه سری قوانین دارم برای فیلم دیدن!
خونه وقتی خالیه بیشتر میری تو جو فیلم و تمرکزت بالاتره :D حتما باید روی تلویزیون گنده تماشا بشه!
به خاطر این بحث خالی کردن خونه، کلی تهمت ناروا تا حالا بهم خورده :D

اترنالز به نظر نسخه ی سینمایی سریال inhumans و رونوشتی از 4 شگفت انگیز جاش ترنکه . همان قدر بد و سرسری و اندازه همان آثار پتانسیل هاش رو به هدر داده
دقیقا ! من موقع دیدن فیلم با خودم میگفتم این رو شاید سریال میکردن بهتر بود ولی بعد یاد Inhumans افتادم و گفتم well ...
علت این اتفاق هم به نظرم این هست که اصلا این جور کارها حال و هوای مارول و سوپرهیرویی ندارن. من با دنیای کمیک ها آشنا نیستم نمیدونم Eternals چطور هست ولی همون چیزی که اولین بار تو تریلر حس کردم الان هم حس میکردم. اینکه این شبیه فیلم های فانتزی و خیالی جنگ خدایان و هرکول و حمله موجودات فضایی هست اصلا حس فیلم سوپرهیرو نمیداد. سوالاتی هم که پیش میاد بدتر میکنه. شاید اینو تو فاز قبلی لا به لای فیلم ها یا قبل Infinity war میساختن یکم بهتر میشد ارتباط برقرار کرد.

چند دقیقه قبل دیدم. اولای فیلم گفتم نه اونقدرها هم بد نیست، بعد گفتم نه کار so-so ـی هست ولی آخرا کلا نظرم عوض شد ! داستان اصلا جذاب نبود، هیچ موضوع، رابطه، شخصیت عمیقی نداشت هیچ هدفی نداشت بیشتر شبیه این بود مارول گفته بذار از هر نژار یکی رو بیاریم (یکمم lgbqt اضافه کنیم) و یه فیلمی بسازیم.
هیچ حرفی ندارم بخوام راجبش بگم، تنها نکته مثبت یکی این کره ایه هست :دی من فیلماشو دنبال میکنم از بزن بهادرای کره هست خیلی خوبه (حقیقتا بیشتر برای همین هم دیدم :دی). دوم حضور سلستیال ها و شخصیت های جدید بود که فکر کنم مارول هم از اول همین هدف رو داشته. در هر صورت نظرم راجب فیلم متوسط رو به ضعیف هست.

من از قبل هم سوال بود برام، سلستیال ها بخوان حمله کنن چطوری اونجرز میخواد دفاع کنه ؟ مثلا یه روزی بالاخره گالاکتوس قرار هست بیاد دیگه میخوان چیکار کنن با اون ؟ ایده خشک کردن که تو این فیلم اجرا کردن مسخره میشه بخوان دوباره انجام بدن یا بخوابونن ضمن اینکه سلستیال بعدی اینقدر تعطیل نیست منتظر بمونه اینا کارشون رو بکنن.
برخلاف شما من از جان اسنو و برادر تانوس خوشم اومد. به نظرم پتانسیل خیلی خوبی دارن. البته برادر تانوس با اینا بمونه حروم میشه امیدوارم یه جوری به guardian of galaxy برسه مطمئنم جالب میشه.
harington البته نمیدونم دقیقا چیکارست و طرف کی هست.

میگم با این حجم از سریال هایی که قرار هست بیاد احتمالا از این به بعد تو هر فیلم 10-15 دقیقه post credit داشته باشیم :دی

نشستم دوباره فیلم رو با چندتا از دوستام دیدن و یکیشون که walking encyclopedia کامیکه، حرفای خوبی زد. با یکی دوتا تغییر نسبتا جزیی (که اتفاقا همشون نزدیک‌تره به ران ۱۷ جلدی اصلی ایترنالز) فیلم کلی بهتر میشه. اولا که آخر فیلم، ایترنال‌ها و دیوینت‌ها یار بشن علیه دشمن مشترک. ثانیا مثل کامیک، نقش اصلی ایترنال‌ها اینه که میان تمدن یک سیاره رو قضاوت می‌کنن که آیا شایسته ادامه حیات هستن یا نه (همون چیزی که آخر فیلم قراره برای قسمت دوم استفاده بشه) و آخر همین فیلم تصمیم می‌گرفتن که زمین بیش از اندازه گند زده و بهترین تصمیم اینه که بعنوان محل رشد سلستیال ازش استفاده بشه و از همه مهم‌تر… سلستیال‌ها بعد از موفقیت تو ماموریت عقب راندن دیوینت‌ها، تا مدت‌ها وارد کما میشن و وقتی به نقطه زمانی فعلی MCU میرسیم فراموش کردن از کجا اومدن و چه قدرت‌هایی دارن تا موقعی که آریشم به Ajak خبر میده. تا حد خوبی ایرادات فیلم رو درست می‌کنه واقعاً

اولین و آخرین پستم رو بدم اینجا:D

پست حاوی اسپویل از کل دنیای ماروله.

بعد از دیدن Eternals رفتم یه خرده سرچ زدم راجع به سلستیال ها و باقی چیزا. همینجوری لینک به لینک رفتم جلو و از این شخصیت به اون شخصیت خوندم و در نهایت احساس کردم یه حالت مسخره و بیخودی داره اینا. یعنی حس میکنی خالقای مارول اومدن همین بند و بساطی که توی زمین راه انداختن رو توی فضا و کهکشان هم عینا و در مقیاس بزرگ تر راه انداختن و دیگه یه حالت چرت و طنزی به خودش گرفته. یعنی مثلا تا تانوس اوکی بود (که اونم آخر End Game زدن جاده خاکی) ولی بعد از اون صرفا خواستن خیلی زورکی بگن "آره، قضیه خیلی گنده تر از این حرفاست". این خالق اونه، اون خالق اینه، خدا مخلوق مخلوقشه. مخلوق خالق خودش رو خیلی پشمکی میترکونه. یعنی قشنگ میتونی ببینی که وقتی بند و بساط هیروها به پایان میرسه، یه پله برمیگردن عقب و میبینی بازیچه دست خالقاشون یا یه سری کله گنده تر از خودشون بودن. بعد میری اونا رو میخونی میبینی بله، دقیقا همین موضوع برای این کله گنده ها هم صدق میکنه و وقتی به نقطه صفر میرسی و موجود یگانه اولی میرسی، میبینی بله، انگار اونم فک و فامیل و خونواده داشته و یه روز با هم دعواشون شده و این قضایا پیش اومدن. یه فرمول تکراری که یه حالت زورکی به خودش گرفته و دارن باهاش پیش میرن.

خلاصه که I'm done به قولی. سفر من با مارول تموم شد. یه حس بیخود بودن بهم دست داد و دیگه ازش لذت نمیبرم متاسفانه.

تریلر Moon Knight منتشر شد.

تاریخ پخش 30 مارس 2022

هاع بالاخره یه کار درست درمون :D
به شخصه از هیروهای کمتر شناخته شده ی مارول با Moon Knight بیشتر از همشون حال می کنم
و کلا حس و حال کاراکتر رو کمابیش این تریلر حفظ کرده

به مون نایت خیلی امیدوارم. در کنار فضای دارک و ادعاهایی که درباره خشن بودن و مخاطب بزرگسال بودن سریال مطرح شده و بازیگر های خفن که توش هستن نکته ای که دیدنش رو برای من جذاب می کنه اینه که این سریال اولین سریال کاملا مستقل ماروله . یعنی قراره صفر تا صد کاراکتر پردازی و روایت رو تو همین سریال ببینیم . درحالیکه سریال های قبلی مارول با وجود معرفی شخصیت های فرعی جذاب اما کاملا سوار فیلم ها بودن. شخصیت های اصلی سریال ها قبلا در فیلم ها حضور داشتن و شخصیت پردازی و ایده های اورجینالی رو شاهد نبودیم . صرفا یک چپتر دیگه از ماجراجویی های اون کاراکتر هارو شاهد بودیم و خود سریال هم تلاشی نمی کرد که اون هارو خیلی بپرورونه و خیلی از اتفاقات دراماتیک هم برپایه اتفاقات فیلم های قبلی بودن . یک جورایی برام مون نایت حکم سریال دردویل رو داره که خودش شروع کننده بود
. البته خب لوکی رو باید بگذاریم کنار . اما در کل این یکی به نظرم می تونه متفاوت باشه چون هویت مستقل داره . قرار نیست فقط یک پل ارتباطی و سالن ترانزیت برای رسیدن به آثار بعدی مارول باشه
امیدوارم مطابق انتظار ها باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or