Marvel Universe

میشه ۲ فروردین 😢
لعنت بهت سونی... چقدر روش حساب کرده بودم

عیددیدنی و مهمونارو سریع رد کن بره، فرداش اسپایدی رو ببین! :D

ولی جدا از شوخی، ممکنه اصلا زودتر از اینا بیاد بیرون و منظورم اینه که لیک بشه!

عیددیدنی و مهمونارو سریع رد کن بره، فرداش اسپایدی رو ببین! :D

ولی جدا از شوخی، ممکنه اصلا زودتر از اینا بیاد بیرون و منظورم اینه که لیک بشه!
فکر کن قشنگ یک ماه دیگه باید تریلر ها و شایعات دکتر استرنج رو اسکیپ کنم و از سرچ کردن درباره اسپایدرمن داج برم که یه وقت تو اکسپلور اینستاگرام چیزی ازش دیده نشه!

فکر کن قشنگ یک ماه دیگه باید تریلر ها و شایعات دکتر استرنج رو اسکیپ کنم و از سرچ کردن درباره اسپایدرمن داج برم که یه وقت تو اکسپلور اینستاگرام چیزی ازش دیده نشه!
داداش تحمل کن ...الله مع الصابرین... ایشالا لیک شه بخندیم به ریششون :D

• Like
Reactions: SiminSecret
بچه ها من آخرین اسپایدر من هایی که دیدم فکر کنم همون سه تا سری ایی که مال 15 20 سال پیش بودن رو دیدم یکیشون که یه یارو شبیه هالک ولی شنی بود ، اون یکی دکتر اختاپوس بود یکی دیگه هم یه یارو لباس سبز که سوار اسکیت بود.
حالا با این اخبار اخیر در مورد اسپایدر من های جدید میخوام دوباره ببینم. چون کلا علاقه ایی به فیلم های سوپر هیرو ایی ندارم فقط بتمن و اسپایدر من دوست دارم :D
الان با توجه به اون سه تا سری ایی که گفتم بعد از اونا دیگه چیارو باید ببینم تا برسم به این اسپایدر من 2022؟ یا اصلا ربطی به هم ندارن؟

• Like
Reactions: TheGodfather
بچه ها من آخرین اسپایدر من هایی که دیدم فکر کنم همون سه تا سری ایی که مال 15 20 سال پیش بودن رو دیدم یکیشون که یه یارو شبیه هالک ولی شنی بود ، اون یکی دکتر اختاپوس بود یکی دیگه هم یه یارو لباس سبز که سوار اسکیت بود.
حالا با این اخبار اخیر در مورد اسپایدر من های جدید میخوام دوباره ببینم. چون کلا علاقه ایی به فیلم های سوپر هیرو ایی ندارم فقط بتمن و اسپایدر من دوست دارم :D
الان با توجه به اون سه تا سری ایی که گفتم بعد از اونا دیگه چیارو باید ببینم تا برسم به این اسپایدر من 2022؟ یا اصلا ربطی به هم ندارن؟
خیلی اوضاع خیته :D
محض احتیاط می زارم توی Spoiler:

باید 3 تا Spider-man اه و 2 تا Amazin Spiderman ها رو دیده باشی. بعد 2 تا Spider-man های MCU هم دیده باشی. بعد اونا رو که بخوای ببینی کامل متوجه اشون نمی شی چون ربط به فیلم های دیگه MCU دارن.
از اون طرفم یک سری کارکتر ها از فیلم و سریال های MCU اومدن که Doctor Strange و Wong رو همه می دونن ولی بازم هستن به خصوص یکیشون که فک بر اندازه. در نتیجه باید یک سری فیلم های MCU هم دیده باشی. به خصوص Doctor Strange برای این که با شخصیتش آشنا بشی مهمه ببینی.

کلا به نظرم همون فیلم های اسپایدرمن رو ببین Doctor Strange هم ببین بعد برو سراغ No way home ولی هر کاریش کنی کامل متوجه نمی شی.

خداروشکر تام هالند اسپایدرمنه و نمیتونه همزمان نقش دو تا سوپرهیرو رو بازی کنه! وگرنه بخدا که این خل و چل‌ها میذاشتنش تو لیست بازیگرای احتمالی نقش ولورین!
تام هالند سر جهازی سونی اه. مارول کاری به کارش نداره. مساله اصلی سر این قرارداد های ترکمانچایی هست که از قدیم با سونی بسته.
ولی در کل بازیش به عنوان اسپایدر-من توی MCU بد نیست. مساله اینه که توبی در یک لول ماورایی دیگه ای بود.

آخرین ویرایش:
بنظرم همون 3 که دیدی
بعد بیا دوتای اندرو ببین
بعد فقط اسپول زیر بخون و نیازی نیس چیزی ببینی :D

فقط بدون توی نسخه قبلی اسپایدرمن تام هالند ملت هویتش رو میفهمن
بعد یه شخصی به اسم دکتر استرنج هس تو کار مالتی ورس این بول شت هاس:D میره از اون کمک بگیره
بقیه اش توی نسخه جدید اسپادرمن ببین
دوتا نسخه قبلی اسپایدرمن تام هالند هم چرت پرتی بیش نیستن. ندیدی مهم نیس

مگر اینکه دیگه بخوای با دکتر استرنج بیشتر آشنا بشی و اینا مجبوری فیلمای مستقل اینا رو هم ببینی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or