Blood Brothers
کاربر سایت
نسخه دیجیتال Spider-Man: No Way Home تا ۲۲ ماه مارچ تاخیر خورد!
نسخه دیجیتال Spider-Man: No Way Home تا ۲۲ ماه مارچ تاخیر خورد!
تا حالا این مدلیش رو ندیده بودم!!!نسخه دیجیتال Spider-Man: No Way Home تا ۲۲ ماه مارچ تاخیر خورد!
میشه ۲ فروردیننسخه دیجیتال Spider-Man: No Way Home تا ۲۲ ماه مارچ تاخیر خورد!
میشه ۲ فروردین
لعنت بهت سونی... چقدر روش حساب کرده بودم
فکر کن قشنگ یک ماه دیگه باید تریلر ها و شایعات دکتر استرنج رو اسکیپ کنم و از سرچ کردن درباره اسپایدرمن داج برم که یه وقت تو اکسپلور اینستاگرام چیزی ازش دیده نشه!عیددیدنی و مهمونارو سریع رد کن بره، فرداش اسپایدی رو ببین!
ولی جدا از شوخی، ممکنه اصلا زودتر از اینا بیاد بیرون و منظورم اینه که لیک بشه!
داداش تحمل کن ...الله مع الصابرین... ایشالا لیک شه بخندیم به ریششونفکر کن قشنگ یک ماه دیگه باید تریلر ها و شایعات دکتر استرنج رو اسکیپ کنم و از سرچ کردن درباره اسپایدرمن داج برم که یه وقت تو اکسپلور اینستاگرام چیزی ازش دیده نشه!
داداش تحمل کن ...الله مع الصابرین... ایشالا لیک شه بخندیم به ریششون
خیلی اوضاع خیتهبچه ها من آخرین اسپایدر من هایی که دیدم فکر کنم همون سه تا سری ایی که مال 15 20 سال پیش بودن رو دیدم یکیشون که یه یارو شبیه هالک ولی شنی بود ، اون یکی دکتر اختاپوس بود یکی دیگه هم یه یارو لباس سبز که سوار اسکیت بود.
حالا با این اخبار اخیر در مورد اسپایدر من های جدید میخوام دوباره ببینم. چون کلا علاقه ایی به فیلم های سوپر هیرو ایی ندارم فقط بتمن و اسپایدر من دوست دارم
الان با توجه به اون سه تا سری ایی که گفتم بعد از اونا دیگه چیارو باید ببینم تا برسم به این اسپایدر من 2022؟ یا اصلا ربطی به هم ندارن؟
تام هالند سر جهازی سونی اه. مارول کاری به کارش نداره. مساله اصلی سر این قرارداد های ترکمانچایی هست که از قدیم با سونی بسته.خداروشکر تام هالند اسپایدرمنه و نمیتونه همزمان نقش دو تا سوپرهیرو رو بازی کنه! وگرنه بخدا که این خل و چلها میذاشتنش تو لیست بازیگرای احتمالی نقش ولورین!
بنظرم همون 3 که دیدیبچه ها من آخرین اسپایدر من هایی که دیدم فکر کنم همون سه تا سری ایی که مال 15 20 سال پیش بودن رو دیدم یکیشون که یه یارو شبیه هالک ولی شنی بود ، اون یکی دکتر اختاپوس بود یکی دیگه هم یه یارو لباس سبز که سوار اسکیت بود.
حالا با این اخبار اخیر در مورد اسپایدر من های جدید میخوام دوباره ببینم. چون کلا علاقه ایی به فیلم های سوپر هیرو ایی ندارم فقط بتمن و اسپایدر من دوست دارم
الان با توجه به اون سه تا سری ایی که گفتم بعد از اونا دیگه چیارو باید ببینم تا برسم به این اسپایدر من 2022؟ یا اصلا ربطی به هم ندارن؟