بودجه فصل دوم لوکی 141m$ هست.
----
Villain اه فیلم Avengers: Secret Wars کسی نیست جز Kang
من فکر کردم از MCU اخراج شد
بودجه فصل دوم لوکی 141m$ هست.
----
Villain اه فیلم Avengers: Secret Wars کسی نیست جز Kang
بازیگرش اخراج شده، شخصیتش که همونه احتمالا یکی دیگه میاد جاشمن فکر کردم از MCU اخراج شد
عجب چیزی بود این Spider-Man: Across the Spider-Verse!
من با نسخه اولش به شدت حال کردم، در حدی که فکر نمیکردم بتونن بهتر از اون چیزی بسازن ولی این یکی حتی نسخه قبلی رو هم پشت سر گذاشت! واقعاً از نظر تکنیکی جزو قلههای صنعت انیمیشن هست و داستانش هم به نظرم بهترین چیزی هست که تا حالا توی کل اسپایدرمنهای سینمایی داشتیم. ترکیب اینا با موسیقیهای محشر، صداپیشگیهای عالی، ایستر اگهای بنیانفکن و... باعث شده یه معجون عجیب غریبی از آب دربیاد که نهتنها جزو بهترین انیمیشنهای عمرم هست، بلکه راحت میره توی Top 5 فیلمهای کمیکی محبوبم، در کنار اینا:
X-Men 2
Spider-Man 2
The Dark Knight
Avengers: Infinity War
در حدی توی این انیمیشن ذوب شدم که گذاشتم ۲،۳ روز بگذره تا شاید از جَو دربیام، ولی اوضاع حتی بهتر از قبل شد و هرچی بیشتر میگذره، بیشتر باهاش حال میکنم!
گذشته از شخصیتپردازیهای جالب، ویلین باحال و متفاوت که البته نصفه نیمه موند و رفت برای نسخه بعدی، داستان و اتفاقاتی که اصلاً برام قابل پیشبینی نبود و چیزهایی بامزهای مثل حضور میدی پارکرِ نوزاد، اوج کار اون ۱۰ دقیقه تعقیب و گریز با صدها اسپایدرمن بود که جزو جذابترین صحنههای سینمایی عمرم محسوب میشه!
![]()
یعنی به قدری اون سکانس محشر بود که بعد از دیدن انیمیشن، دوباره برگشتم و یه بار دیگه هم اون تیکه رو دیدم و فرداش هم یه دور دیگه، در حالی که کلاً اهل این کارها نیستم.
شاید تنها بخش ناراحتکننده ماجرا رو بشه ناتموم موندن داستان دونست که البته اون هم از قبل مشخص بود و خودم رو براش آماده کرده بودم. امیدوارم نسخه سوم هم فوقالعاده باشه تا یکی از بهترین تریلوژیهای کمیکی تاریخ رو داشته باشیم.
آره اون سکانس هم فوقالعاده بود!s
برای من جدا از این سکانس خفن .(کلا اون بخش فیلم فوق العاده بود ) سکانس یونیورس لگویی بود . واقعا باحال بود و حال و هوای لگو مووی رو داشت .امیدوارم فیل لورد و کریس میلر که از نویسنده های این فیلم بودن و خالق سری لگو مویی یک فیلم باحال و خلاقانه از این یونیورس بسازن

فیلم نامه رو انگار عوض کردن(دستور از بالا) قرار بود فیلم آخر باشه.چند روز پیش guardians of the galaxy vol. 3 رو دیدم واقعا تو ذوقم خورد چون کلا این سری و شخصیتاشو خیلی دوس دارم.

یادمه فیلم قبلیش thor 4 دیزنی خیلی ازش حذف کرد ولی ککش نگزید و گفت همه جا چنین چیز هایی هست.(زک اسنایدرطبق شایعات، قسمت پنجم Thor در دست ساخته!
خب تا اینجاش اوکیه، ولی میدونید مشکل چیه! مشکل اینه که دلقک معروف یعنی تایکا وایتیتی، کارگردانی رو در دست داره و گفته شده که شخصیت شرورش، خیلی گودرتمندتر از هلا هست!![]()
![]()
blade نیومده و ساخته نشده چه حواشیای داشته؟Loki Season 2 Teaser Trailer
watch?v=rg8pCyrZYaA
آخرین امید من به MCU همین لوکی اه.
به Blade هم امید داشتم اما با این حواشی ای که داشته معلوم نیست چی می شه.