Barcelona FC
کاربر سایت
blade نیومده و ساخته نشده چه حواشیای داشته؟Loki Season 2 Teaser Trailer
watch?v=rg8pCyrZYaA
آخرین امید من به MCU همین لوکی اه.
به Blade هم امید داشتم اما با این حواشی ای که داشته معلوم نیست چی می شه.
blade نیومده و ساخته نشده چه حواشیای داشته؟Loki Season 2 Teaser Trailer
watch?v=rg8pCyrZYaA
آخرین امید من به MCU همین لوکی اه.
به Blade هم امید داشتم اما با این حواشی ای که داشته معلوم نیست چی می شه.
شروع به ساخت کردن بعد پروژه کلا متوقف شد. ریبوت اش کردن و کارگردان جدید آوردن از اول شروع کردن دوباره متوقف شدblade نیومده و ساخته نشده چه حواشیای داشته؟
شروع به ساخت کردن بعد پروژه کلا متوقف شد. ریبوت اش کردن و کارگردان جدید آوردن از اول شروع کردن دوباره متوقف شد
این اعتصابات هم که حسابی کار دستش داده.
همچین بلایی یکم ملایم ترش سر MoM اومد که نتیجش جالب نبود.
----
من کماکان بازی Mahershala Ali به عنوان Cottonmouth توی Luke Cage که یادم میفته مو به تنم سیخ می شه.
حیف Netflix Series
گویا منابعی تایید کردن که Sam Raimi گزینهی اصلی مارول برای کارگردانی Avengers: Secret Wars است.بر طبق شایعات Sam Raimi قرار هست Avengers: Secret Wars رو کارگردانی کنه.
فک کنم کل ایکس منا رو بازیگراشو دارن جمع میکنن تو این فیلم... اونجری بشه برا خودش...
خب به نظر میرسه قرار شاهد بازگشت Liev Schreiber در نقش Sabertooth در فیلم Deadpool 3 باشیم.
مخصوصا اون کلابش و اون قاب عکس Notorious B.I.G اصلا خدا بودشروع به ساخت کردن بعد پروژه کلا متوقف شد. ریبوت اش کردن و کارگردان جدید آوردن از اول شروع کردن دوباره متوقف شد
این اعتصابات هم که حسابی کار دستش داده.
همچین بلایی یکم ملایم ترش سر MoM اومد که نتیجش جالب نبود.
----
من کماکان بازی Mahershala Ali به عنوان Cottonmouth توی Luke Cage که یادم میفته مو به تنم سیخ می شه.
حیف Netflix Series
فصل اولشم الکی بزرگ کردناوضاع نقد های فصل دوم Loki به شدت خیطه و وقتشه پایان MCU رو رسما اعلام کنیم.
من دیدم خانم Grace Randolph خیلی تعریف میکرد.اوضاع نقد های فصل دوم Loki به شدت خیطه و وقتشه پایان MCU رو رسما اعلام کنیم.