کلا انگار این مشکل ربطی به کنسول ها نداشته بعضی جاها چمن هست بعضی جاها نیست. الکی بدبخت PS3 رو هم اینقدر کوبوندنسوال: احيانا بازي من چمن نداره يا کلا توي نسخه 360 هم چمن نيست؟:d
کلا انگار این مشکل ربطی به کنسول ها نداشته بعضی جاها چمن هست بعضی جاها نیست. الکی بدبخت PS3 رو هم اینقدر کوبوندنسوال: احيانا بازي من چمن نداره يا کلا توي نسخه 360 هم چمن نيست؟:d
دقيقا. مثلا توي يکي از سکانس ها من ديدم چمن داره ولي مثلا توي پارک يا قبرستون چمن نداشت:dکلا انگار این مشکل ربطی به کنسول ها نداشته بعضی جاها چمن هست بعضی جاها نیست. الکی بدبخت PS3 رو هم اینقدر کوبوندن
نه بابا.(تجربه ی شخصیم رومیگم)من در چاپتر هشت بودم در یک ماموریت چمن ها عین نسخه ی ps3بود!!بعد حوصله ام نکشید بازی کنم خاموش کردم یه ساعت دیگه روشن کردم دیدم چمناش درسته و هیچ عیبی نداره.فکر کنم قضیه ی gtaشده و راه چارش رایت روی یه دیسک مناسب و البته رایت کردن با سرعت بسیار کم هست.(چون اگه در gtaهم همین کارو کنید مشکل بد لود شدن ساختمونا درست میشه!!)دقيقا. مثلا توي يکي از سکانس ها من ديدم چمن داره ولي مثلا توي پارک يا قبرستون چمن نداشت:d
دوست گلم منظورت چیه؟سلام دوستان بازی به جز اولین باری که میرید خونه جو چند تا دیگه از این کات سن ها یا ماموریت ها داره؟
اگه 1بار دیگه هم باشه بازیو ول میکنم
نه!خجالت نکگش...بگو یه قرنه دارن روش کار می کنند...چه جوری به نتیجه رسیدی بازیی که 2007 تایید شد 8 ساله دارن روش کار می کنن؟چون 2002 مافیا 1 اومده پس یعنی 8 ساله دارن کار می کنند؟در ضمن,این باز درک لازم داره و دقیقا منتقد های خارجی همینجوری مثل شما فکر کردند که مثل مثل RDR یه قمار خونه نداره بریم قمار کنیم.....بازی با gta فرق می کنه و اگر به امید gta خریدی اشتباه کردی...من که اصلا خوشم نیومد از بازی خیلی خشک و بی روحه هرچی بازی rdr با حال و جذاب بود این بازی خسته کنندس.
متاسفم واسه سازنده هاش که بعد از 8 سال کار روی بازی همچین افتضاحی رو به خورد مردم دادن
اصلا میخوام برم ps3 بگیرم!!!!!
منظورش اینه که بازم صحنه چکسی داره یا نه!!!دوست گلم منظورت چیه؟
آره فراوون دارهسلام دوستان بازی به جز اولین باری که میرید خونه جو چند تا دیگه از این کات سن ها یا ماموریت ها داره؟
اگه 1بار دیگه هم باشه بازیو ول میکنم
اول بازی نوشته 2010-2004 اگر دقت کرده باشیدنه!خجالت نکگش...بگو یه قرنه دارن روش کار می کنند...چه جوری به نتیجه رسیدی بازیی که 2007 تایید شد 8 ساله دارن روش کار می کنن؟چون 2002 مافیا 1 اومده پس یعنی 8 ساله دارن کار می کنند؟در ضمن,این باز درک لازم داره و دقیقا منتقد های خارجی همینجوری مثل شما فکر کردند که مثل مثل RDR یه قمار خونه نداره بریم قمار کنیم.....بازی با gta فرق می کنه و اگر به امید gta خریدی اشتباه کردی...