dani8gb
کاربر سایت
بفرمادوستان لیست اچیومنت های بازی در اومده؟؟؟
http://www.xbox360achievements.org/game/mafia-ii/achievements/
بفرمادوستان لیست اچیومنت های بازی در اومده؟؟؟
خود بازی درومده لیست اچیومنت هاش که هیچی....دوستان لیست اچیومنت های بازی در اومده؟؟؟
دوستان من هم بازی تمام کردم.به نظر من یکی از مهمترین نقاط قوت بازی ماشین هاش بودند.
دوستان مگه بازی Open World نیست؟پس چرا بازی که تمام شد تو شهر نمیشه ول بچرخی؟:d
باید دکمه چپ روی d-pad رو بزنی تا از تفنگ بیاد بیرون.جدی میگین ؟! ای بابا...
==================
درسته نقشه ی بازی کوچیکه ولی جزئیات عالیه... واقعاً کار شده روی تک تک ساختمون ها
راستی یه سوال؛ چرا وقتی نشونه میگیرم - LT - و ولش میکنم، هنوزم تو نشونه گیریه ؟ باید اسلحه رو عوض کرد تا از این حالت در بیاد. برای شما هم همینجوریه ؟
جدی میگین ؟! ای بابا...
==================
درسته نقشه ی بازی کوچیکه ولی جزئیات عالیه... واقعاً کار شده روی تک تک ساختمون ها
راستی یه سوال؛ چرا وقتی نشونه میگیرم - LT - و ولش میکنم، هنوزم تو نشونه گیریه ؟ باید اسلحه رو عوض کرد تا از این حالت در بیاد. برای شما هم همینجوریه ؟
باید دکمه چپ روی d-pad رو بزنی تا از تفنگ بیاد بیرون.
بستگی به سخت افزار PC تون داره. ولی کلا خیلی فرق نداره و بازی اینقدر هیجان و داستان زیبایی داره که اصلا به چشم نمیاد. ولی بازی با دسته ی X360 لذتی دیگری دارد.دوستان 1 سوال گرافیک بازی به نظرتون چقدر با PC فرق داره و یا با ps3????
بابا چرا الکی fb بازی در میارین کل سایتها و دموها نشون میده که این بازی گرافیکش رو pc قابل مقایسه با کنسولا نیست .دوست عزیز منم xbox دارم اما گرافیک pcISH خیلی بهترهبستگی به سخت افزار PC تون داره. ولی کلا خیلی فرق نداره و بازی اینقدر هیجان و داستان زیبایی داره که اصلا به چشم نمیاد. ولی بازی با دسته ی X360 لذتی دیگری دارد.
خوب دوست گله گلابم گراافیکی که مثلا با رم 1 گیگ و گرافیک 8800 خوب از X360 اش کمتره دیگه.بابا چرا الکی fb بازی در میارین کل سایتها و دموها نشون میده که این بازی گرافیکش رو pc قابل مقایسه با کنسولا نیست .دوست عزیز منم xbox دارم اما گرافیک pcISH خیلی بهتره
دوست عزیز من خودم نسخه ی PC رو با بالاترین گرافیکش بازی کردم ولی فرق چندانی با هم ندارن....مثلا تو PC وقتی دیوار تخریب میشه اولا ذرات بیشتر هستند و دوما رو زمین میمونن و غیب نمیشن اما تو 360 غیب میشن...همینطور شیشه......بیشتر فیزیک نسخه های کنسولی ضعیف تر هست تا گرافیک....دوستان 1 سوال گرافیک بازی به نظرتون چقدر با PC فرق داره و یا با ps3????