دوربین سیاه و سفید بود دستی که میتونستند ویرایش کنند اون زمان !!!جالب اینجاست که کیفیت عکسهای مجلات همه در حد Full HD بود.و مدل ارایش ها همه مدل ارایش امروزی بوده.
در صورتی که دوربینهای اون زمان همه سیاه سفید بودند (جل الخالق!!)
بازیو تموم کردم.خداییش خوب بود؛ولی خیلی واسه یه بازی تو این سبک کوتاه بود.همش 11 ساعت و 19 دقیقه(تازه این مجلات وقتمونو گرفت :d )داستانشم خداوکیلی اینقدر که میگفتن غول نبود.من که رو بازی واسه بهترین سال حساب میکردم در این حد ندیدمش.حداقل 4 تا بازی 2010 که من بازی کردم بهتر از این بودن.
بابا من بايد پول رو بدم به برنو اما وقتی ميرم اونجا که بايد بدم و تو نقشه علامت هات ، هيچ چيزی اونجا نيست و هيچ داری باز نميشه.....
چرا اينجوری هست؟...(بد رفته رو عصاب ام)
)x)x)x
(حالا تا يکی بياد بگه که بازی باگ داره همه ميان ميريزن سرش)
برو بخواب حل میشه؟؟؟:-*
تلفن بزن شاید درست شهبابا من بايد پول رو بدم به برنو اما وقتی ميرم اونجا که بايد بدم و تو نقشه علامت هات ، هيچ چيزی اونجا نيست و هيچ داری باز نميشه.....
چرا اينجوری هست؟...(بد رفته رو عصاب ام)
)x)x)x
(حالا تا يکی بياد بگه که بازی باگ داره همه ميان ميريزن سرش)
دفتر برونو داخل یه کوچه تنگه نزدیک اونجا که علامت زده.در دفتر داخل کوچه باز میشه تو خیابون اصلی باز نمیشه.داخل کوچه رفتین و در فعال نبود؟تلفن بزن شاید درست شه
دفتر برونو داخل یه کوچه تنگه نزدیک اونجا که علامت زده.در دفتر داخل کوچه باز میشه تو خیابون اصلی باز نمیشه.داخل کوچه رفتین و در فعال نبود؟
منم مشکل داشتم رو هارد نصب کردم حل شدمنم مشکل دارم من پولو میدم به برونو دموش میاد میره بعد دیگه همین جور رو لودینگ می مونه رد نمیشه چی کار کنم دیسکمو عوض کنم؟
البته دوربین رنگی اومده بوده ولی تو ایران نبوده.جالب اینجاست که کیفیت عکسهای مجلات همه در حد Full HD بود.و مدل ارایش ها همه مدل ارایش امروزی بوده.
در صورتی که دوربینهای اون زمان همه سیاه سفید بودند (جل الخالق!!)