ورود هر گونه افغانی ، تروریست ، زندانی فراری و رزمندگان خیابانی و چاقو کش های ناف ِ چچن به تاپیک با کلاس های آمریکا و سربازان ارتش بزرگ Valor ممنوعزامبی همین افغانی ها میگن بهت دنیا دست کیه![]()
زامبی حالا دیگه واسه من برنامه جنگی میزاری ، ننگ بر تو
ورود هر گونه افغانی ، تروریست ، زندانی فراری و رزمندگان خیابانی و چاقو کش های ناف ِ چچن به تاپیک با کلاس های آمریکا و سربازان ارتش بزرگ Valor ممنوعزامبی همین افغانی ها میگن بهت دنیا دست کیه![]()
این نفوذی اومده تاکتیکای ما رو ببینه:biggrin1:برید اسلحه هاتونو درست کنید همشون باند پیچی شدن:biggrin1:زامبی همین افغانی ها میگن بهت دنیا دست کیه![]()
یعنی شما همتون امریکایی هستین؟:confused::confused:ورود هر گونه افغانی ، تروریست ، زندانی فراری و رزمندگان خیابانی و چاقو کش های ناف ِ چچن به تاپیک با کلاس های آمریکا و سربازان ارتش بزرگ Valor ممنوع![]()
زامبی حالا دیگه واسه من برنامه جنگی میزاری ، ننگ بر توخوب بود ولی ناقص که خودم تکمیلش میکنم .
منظورت اینه من نمیفهمم مولتیپلیر یعنی چی؟متاسفانه به علت بروز عارضه ای به اسم Bad Company 2 وضعیت MAG در هاله ای از ابهام قرار دارهBattlefield ِ دیگه کاریش نمیشه کرد . شما هم Bad Company 2 رو بخرید تا بفهمید Multiplayer یعنی چی .
:smile:
از اعضای حزب بادبادک هستند ایشون.:biggrin1:متاسفانه به علت بروز عارضه ای به اسم Bad Company 2 وضعیت MAG در هاله ای از ابهام قرار دارهBattlefield ِ دیگه کاریش نمیشه کرد . شما هم Bad Company 2 رو بخرید تا بفهمید Multiplayer یعنی چی .