من ثابت هستم ... در واقع الان فقط MAG بازی می کنم پس می شه حدس زد خیلی ثابت باشمشما حالت خوبه ؟ من کلن رو تشکیل دادم میای اسم پیشنهاد میدی ؟ :biggrin1: اسم کلن خوبه ، مشکلی نداره . شما که فعلا توی کلن نیستی . اگر میخوای ثابت بازی کنی و شرایط من رو قبول داری میتونی بیای تو Carnival of Rust .
دوستان اگر بازم شاهد در افشانی ها و مزه پرونی ها باشم میرم رو destruction mode و اون موقع هست که می فهمید اصلا هم آدم خوشمزه ای نیستید.
بعضیا از بدو تولد نفهم به دنیا میان. زیر سایه پدرمادر درست حسابی هم بزرگ نمیشن، اینجا رو با کانون گرم خانوادشون اشتباه میگیرن. بلافاصله بعد از دیدن چنین رفتارهایی فقط گزارش بدید نیازی نیست با چنین حیواناتی خودتون برخورد کنید.
باشه ، امشب میام برات Clan Invite میفرستم .من ثابت هستم ... در واقع الان فقط MAG بازی می کنم پس می شه حدس زد خیلی ثابت باشم
ADD هم در واقع دارمت توی Friend list و اگه مشکلی برات نیست Clan INV کن یعنی Inv کن دیگه
هیچی ، یکی اومد بی احترامی کرد و عقده تو سر دلش مونده بود که سیاوش ادبش کرد .الان قضسه چی هست ؟؟؟ یعنی چی شده ؟؟ در جریان نیستم
راستش با دیدن این پست هات یک ضره گیج شدم فکر کنم تو تاپیک اشتباهی پست دادی .
الان برات مهمه که کلن IR دسته کیه ؟ اگر برات مهمه پس چرا هی میگی بیام تو Carnival of Rust ؟!?!?!?!?!??!؟!؟!؟!؟!؟!!؟
حالا چرا قاطی میکنی آرش بد کردم اومدم کلن رو صفا دادم؟الان برات مهمه که کلن IR دسته کیه ؟ اگر برات مهمه پس چرا هی میگی بیام تو Carnival of Rust ؟!
کلنی با این اسم وجود خارجی نداره چون مال ِ همین دوستمون riscov بود که اومد تو CoR .
بدون هدست امکان نداره . در ضمن باید ثابت باشی چون نیاز به هماهنگ بودن وجود داره . الان ترکیب ما تقریبا داره ثابت میشه چون این ترکیب که دارن با من بازی می کنن میخوان MAG رو ادامه بدن . ولی خوب هر وقت اومدی PSN بهم بگو برات Invite بفرستم بازی کنیم . اگر هم خواستی برات Clan Invite میفرستم ولی خوب اون Squad اصلی تیم نخواهی بود . :smile:سلام
خیلی دوست دارم توی کلن باشم ولی: هدست ندارم، روزی 1 تا 2 ساعت هم فقط هستم.
روز های تعطیل( جمعه، شنبه | 5 شنبه از ظهر تا شب) هم بیشتر مواقع هستم.
اوکی :d، ممنونبدون هدست امکان نداره . در ضمن باید ثابت باشی چون نیاز به هماهنگ بودن وجود داره . الان ترکیب ما تقریبا داره ثابت میشه چون این ترکیب که دارن با من بازی می کنن میخوان MAG رو ادامه بدن . ولی خوب هر وقت اومدی PSN بهم بگو برات Invite بفرستم بازی کنیم . اگر هم خواستی برات Clan Invite میفرستم ولی خوب اون Squad اصلی تیم نخواهی بود . :smile:
یه چیزی تو تاپیک کلن بگم اینکه واقعا از بچه ها ممنونم ، از تک تک تون که خیلی با هماهنگی و احترام بازی می کنید ، میبینید که نتیجش رو هم میبینیم و وقتی که یه Squad کامل خودمون هستیم بیشتر برنده هستیم .
اصلان و صادق هم واقعا ترکوندند با بازیشون ، سایر بچه ها هم همینطور . راجع به تاکتیک های از پیش تعیین شده هم میتونید اینجا بحث کنید که دیگه وقتی تو یه مود خاص و مپ خاص میریم از قبل بدونیم باید چیکار کنیم .