S Spn کاربر سایت May 8, 2010 #61 من هم از MAG خیلی خوشم اومد و حالا میخوام واسه آرشیو بگیرمش چون به نظرم باحال بود.
Francis Drake کاربر سایت May 14, 2010 #62 زنده باد Persian Zone ، چیه این MAG خراب شده ، تاپیک کلنش رو ببین ، کلا پست های درست و حسابیش رو جمع کنی نیم صفحه هم نمیشه. Viva Persian Zone
زنده باد Persian Zone ، چیه این MAG خراب شده ، تاپیک کلنش رو ببین ، کلا پست های درست و حسابیش رو جمع کنی نیم صفحه هم نمیشه. Viva Persian Zone
Brox کاربر سایت May 15, 2010 #63 نوشته شده توسط kia_old_snake: زنده باد Persian Zone ، چیه این MAG خراب شده ، تاپیک کلنش رو ببین ، کلا پست های درست و حسابیش رو جمع کنی نیم صفحه هم نمیشه. Viva Persian Zone بیشتر... هااااا ایکه گفتی یعنی چه ؟؟؟؟؟
نوشته شده توسط kia_old_snake: زنده باد Persian Zone ، چیه این MAG خراب شده ، تاپیک کلنش رو ببین ، کلا پست های درست و حسابیش رو جمع کنی نیم صفحه هم نمیشه. Viva Persian Zone بیشتر... هااااا ایکه گفتی یعنی چه ؟؟؟؟؟
Francis Drake کاربر سایت May 15, 2010 #64 یعنی MAG در مقابل شاهکاری مثل Killzone 2 یعنی هیییییییییییچ
B3hDad کاربر سایت May 19, 2010 #65 دوستان امروز رفتم RAVEN چه حالی میده با 2 تا گروه دیگه حال نکردم البته با تیپ s.v.e.r خیلی حال کردم ولی ضعیف بودن !
دوستان امروز رفتم RAVEN چه حالی میده با 2 تا گروه دیگه حال نکردم البته با تیپ s.v.e.r خیلی حال کردم ولی ضعیف بودن !