M.A.G Clan - Carnival of Rust Discussion Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
زامبی همین افغانی ها میگن بهت دنیا دست کیه ;)
ورود هر گونه افغانی ، تروریست ، زندانی فراری و رزمندگان خیابانی و چاقو کش های ناف ِ چچن به تاپیک با کلاس های آمریکا و سربازان ارتش بزرگ Valor ممنوع :دی

زامبی حالا دیگه واسه من برنامه جنگی میزاری ، ننگ بر تو :دی خوب بود ولی ناقص که خودم تکمیلش میکنم .

سلام این چند روز که نبودم به خاطر اتمام حجم بود البته هنوز حجمم تموم نشده اما زیر 500 mg هست
از اول ماه به صورت هر روز هستم از ساعت 7 تا 11 شب
البته اگه زمان دیگه ای هم باشه مهم نیت کلا هستم

امشب خیلی حال داد ، به طرز وحششناکی لذت بخش بود . واقعا عالی بازی کردیم ، 8 تا ایرانی امروز زدیم افغانیا رو تو مود خودشون ، تو مپ خودشون ترکوندیم و همون 20 دقیقه اول تو Domination حسابشون رو رسیدیم . :دی
خیلی عالی بود امشب ، Sabotage هم خوب بود ولی Domination واقعا یه لذت دیگه ای داره . بچه ها هر شب اینجوری جمع بشیم و 8 نفر یه Squad برای خودمون داشته باشیم خیلی خوب میشه . البته تعداد بچه ها زیاد شده و راحت جور میشیم ، تقریبا 95 درصد هم که Valor هستند .

سلام.من هم بازی MAG رو تهیه کردم فقط میشه من رو هم ادد کنید با هم بازی کنیم چون من اصلا ایرانی توی بازی ندیدم و تنها بودم اگر میشه من رو هم جزو گروهتون ثبت نام کنید.ممنون

ورود هر گونه افغانی ، تروریست ، زندانی فراری و رزمندگان خیابانی و چاقو کش های ناف ِ چچن به تاپیک با کلاس های آمریکا و سربازان ارتش بزرگ Valor ممنوع :دی

زامبی حالا دیگه واسه من برنامه جنگی میزاری ، ننگ بر تو :دی خوب بود ولی ناقص که خودم تکمیلش میکنم .
یعنی شما همتون امریکایی هستین؟:confused::confused:

متاسفانه به علت بروز عارضه ای به اسم Bad Company 2 وضعیت MAG در هاله ای از ابهام قرار داره :دی Battlefield ِ دیگه کاریش نمیشه کرد . شما هم Bad Company 2 رو بخرید تا بفهمید Multiplayer یعنی چی .

متاسفانه به علت بروز عارضه ای به اسم Bad Company 2 وضعیت MAG در هاله ای از ابهام قرار داره :دی Battlefield ِ دیگه کاریش نمیشه کرد . شما هم Bad Company 2 رو بخرید تا بفهمید Multiplayer یعنی چی .
منظورت اینه من نمیفهمم مولتیپلیر یعنی چی؟:((:smile::mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or