M.A.G Clan - Carnival of Rust Discussion Board

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
دوستان یکی مارو ملتفت کنه بالاخره این MAG به درد میخوره یا نه ؟؟
من اومدم بازی رو بگیرم فروشنده بهم گفت این بازی پول دور ریختنه برو Bc2 رو بگیر حالا من چه خاکی برسر بریزم ؟؟؟
من همچین با قیافیه Bc2 حال نمیکنم اما انگار انقدر مولتیش قشنگه که نمیشه ولش کرد من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و انگار MAG انقدر وضعش خرابه که هیچ کس ازش راضی نیست حالا چیکار کنم ؟؟

سلام
دوستان یکی مارو ملتفت کنه بالاخره این MAG به درد میخوره یا نه ؟؟
من اومدم بازی رو بگیرم فروشنده بهم گفت این بازی پول دور ریختنه برو Bc2 رو بگیر حالا من چه خاکی برسر بریزم ؟؟؟
من همچین با قیافیه Bc2 حال نمیکنم اما انگار انقدر مولتیش قشنگه که نمیشه ولش کرد من چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
و انگار MAG انقدر وضعش خرابه که هیچ کس ازش راضی نیست حالا چیکار کنم ؟؟
من که MAG رو دارم و کاملا راضیم
تو همه بازی ها تاخیر داری ولی این بازی نه
یه سری اشکالات داره (مثل نبود تانکو هلیکوپتر و این چیزا) ولی در کل من اینو ترجیح میدم به بازیهای دیگه یکی از دلایلشم سرورهای قوی هست که داره

من که MAG رو دارم و کاملا راضیم
تو همه بازی ها تاخیر داری ولی این بازی نه
یه سری اشکالات داره (مثل نبود تانکو هلیکوپتر و این چیزا) ولی در کل من اینو ترجیح میدم به بازیهای دیگه یکی از دلایلشم سرورهای قوی هست که داره
شما BC2 رو بازی کردی ؟؟
اینارو نگاه کنید

http://www.gamerankings.com/ps3/951943-call-of-duty-modern-warfare-2/index.html
http://www.gamerankings.com/ps3/950933-mag/index.html
http://www.gamerankings.com/ps3/957917-battlefield-bad-company-2/index.html
اصلا mag از این بازی ها خیلی کم میاره
راستی شما که تجربه بازی کردن بازی رو داری میشه لطف کنی یه نظر چند خطی خوب بنویسی برا ما مثلا تنوع اسلحه در بازی چه طوره ؟یا گرافیکش خوبه یا نه و....

شما BC2 رو بازی کردی ؟؟
اینارو نگاه کنید

http://www.gamerankings.com/ps3/951943-call-of-duty-modern-warfare-2/index.html
http://www.gamerankings.com/ps3/950933-mag/index.html
http://www.gamerankings.com/ps3/957917-battlefield-bad-company-2/index.html
اصلا mag از این بازی ها خیلی کم میاره
راستی شما که تجربه بازی کردن بازی رو داری میشه لطف کنی یه نظر چند خطی خوب بنویسی برا ما مثلا تنوع اسلحه در بازی چه طوره ؟یا گرافیکش خوبه یا نه و....

دوست عزیز mag زیاد جالب نیست.اگر بازیه مولتی دوس داری mw2 فوق العادست اگر یه کم تیمی میخوای بازی کنی bc2 خوبه ولی خوبیه mag اینه که از نظر سرور فوق العادست.

دوست عزیز mag زیاد جالب نیست.اگر بازیه مولتی دوس داری mw2 فوق العادست اگر یه کم تیمی میخوای بازی کنی bc2 خوبه ولی خوبیه mag اینه که از نظر سرور فوق العادست.
یعنی شما هم پیشنهاد میکنید MAG رو نگیرم ؟؟؟؟
راستی پست 1000 متون هم بهتون تبریک میگم :cheesygri
فقط میشه یه چنتا از مشکلاتشو بگید ؟؟

این بازی آشغالی بیش نیست.
در کل اگه میخوای یه مولتی بی نقض و بالانس و موندگار تجربه کنی BC2 خیلی خوبه.
اگه هم میخوای تفریحی بازی کنی و به ریش ملت بخندی MW2 بازی کن.

دوست عزیز اگر دوس داری با مشورت و جمع کردن نظرات شخصیه دیگران به نتیجه مطلوبی برسی فکر میکنم کار درستی کردی چون منم چندین بار اینکارو کردم و نتیجه مثبتی دیدم.الته بعضی وقتها هم چوب حرف گوش نکردنمو خوردم.
راستش من این بازیو نخریدم و اصلا دلم نیومد بخرم و خونه دوستم چند دستی بازی کردم و به دلم نچسبید.شاید بیشتر به خاطر این باشه که بعد از mw2 هر بازیه مولتی به دلم نمیچسبه.حتی از bc2 هم خوشم نیومد.احساس میکردم تو جو جنگ نیستم.در مورد mag هم باید بگم این بازی کاملا باید تیمی و با برنامه بازی بشه و شاید مشکل اصلیش همین باشه و اگر رفقای زیادی داری که میتونین تیمی بازی کنین پیشنهاد میشه از دستش ندی ولی اگر فقط میخوای مولتی بازی کنی به درد نمیخوره.البته باید بگم از نظر من مشکلش گرافیک بسیار ضعیفش و انفجارهای بسیار ضعیفش و گیم پلی ضعیفش هست.یعنی از اون میدان جنگی که درش هستی شاید لذت نبری و خود من از سیستم تیراندازیش خوشم نیومد ولی همونطور که گفتم سرورش حرف نداره.منم وقتی میخواستم mag بخرم 5و6تا مغازه رفتم و همشون گفتن اشغاله.حتی در مورد bc2 هم نظر مثبتی نداشتن ولی من خداروشکر تونستم تجربه کنم البته شاید تجربه ای که از mag دارم اصلا کافی نباشه ولی این نظر شخصیم بود.باز هم اگه دوس داری میتونی از باقیه دوستان بپرسی.

اون تیکه ی قر مز یعنی چی ؟؟
منظورم اینه که یه سری چیزا توی گیم پلی Multiplayer این بازی هستش که بازی رو از حالت بالانس خارج میکنه.
علنا به جز Prestige های سرکاری و تفنگ های جدید انگیزه ی خاصی برای ادامه دادن نیست.
چون یه لیدربورد و رنکینگ کاملا ناسالم و بدی داره. حالا MAG که اصلا LeaderBoard نداره خیر سرش !
مپ های MW2 اصلا بالانس و استاندارد نیستند. خوراک جماعت کمپر که یه گوشه قایم بشند و یکی رد بشه و به سادگی بزنن. منبع فساد و Cheat و دستکاری Connection توسط Host و هزار جور کثافت کاری دیگه .عوضش مپ های BC2 بر اساس مود ها و حالت هاش کاملا بالانس و استاندارد. گیم پلی متنوعی هم داره BC2 .

دوست عزیز اگر دوس داری با مشورت و جمع کردن نظرات شخصیه دیگران به نتیجه مطلوبی برسی فکر میکنم کار درستی کردی چون منم چندین بار اینکارو کردم و نتیجه مثبتی دیدم.الته بعضی وقتها هم چوب حرف گوش نکردنمو خوردم.
راستش من این بازیو نخریدم و اصلا دلم نیومد بخرم و خونه دوستم چند دستی بازی کردم و به دلم نچسبید.شاید بیشتر به خاطر این باشه که بعد از mw2 هر بازیه مولتی به دلم نمیچسبه.حتی از bc2 هم خوشم نیومد.احساس میکردم تو جو جنگ نیستم.در مورد mag هم باید بگم این بازی کاملا باید تیمی و با برنامه بازی بشه و شاید مشکل اصلیش همین باشه و اگر رفقای زیادی داری که میتونین تیمی بازی کنین پیشنهاد میشه از دستش ندی ولی اگر فقط میخوای مولتی بازی کنی به درد نمیخوره.البته باید بگم از نظر من مشکلش گرافیک بسیار ضعیفش و انفجارهای بسیار ضعیفش و گیم پلی ضعیفش هست.یعنی از اون میدان جنگی که درش هستی شاید لذت نبری و خود من از سیستم تیراندازیش خوشم نیومد ولی همونطور که گفتم سرورش حرف نداره.منم وقتی میخواستم mag بخرم 5و6تا مغازه رفتم و همشون گفتن اشغاله.حتی در مورد bc2 هم نظر مثبتی نداشتن ولی من خداروشکر تونستم تجربه کنم البته شاید تجربه ای که از mag دارم اصلا کافی نباشه ولی این نظر شخصیم بود.باز هم اگه دوس داری میتونی از باقیه دوستان بپرسی.
قبول دارم منم mw مولتی بازی کردم واقعا از نظر حال و هوای جنگ هیچ بازی به اون نمیرسه
ولی تو مپ های 256 نفره MAG هم هیجانی میشه تو مپ های اولش یه مقدار کسل کننده هست
من BC2 بازی نکردم ولی اینجا هر وقت زخمی میشم فورا یکی خوب می کنه :biggrin1:
در ضمن من KZ2 هم آنلاین زدم واقعا وجود تاخیر رو اعصابه یه خشاب خالی میکردم رو طرف نمیمرد چون اصلا نمیخور من میدیدم که دار میخوره :biggrin1:
از نظر گرافیکم MAG جلوی بازی های دیگه کم میاره ولی تو بازی اصلا حواست به گرافیک نیست (جز اوایل :biggrin1:)
تو MAG هر 8 نفر یه گروه رو تشکیل میدن که با تجربه ترین (XP) فرمانده میشه
هر 4 گروه یه گروهان که اونم فرمانده داره
هر 4 گروهان یه لشکر که اونم فرمانده داره (فرمانده کل قوا :biggrin1:)
بر اساس اینکه چه فرمانده ای هستی یه سری قدرتها دارین مثل بمباران این جور چیزا
در کل من که راضیم (بعدا نخری خوشت نیاد بگی من گفتما :biggrin1: فقط نظرات شخصی بود :-")

خب
MW2 که منبع کثافت کاریه
MAG هم که آشغالی بیش نیست و هیچ کس هم به صورت قاطع ازش طرف داری نمیکنه میمونه Bc2
آقا من یه بازی میخوام با این مشخصات 1.بازی کشش زیادی داشته باشه (آقا من cod:5 رو آن لاین بازی کردم که این خصوصیت رو داشت )2.فله نباشه (یعنی مثل kz2 نباشه که معلوم نیست چی به چیه یعنی هی نانجک پرت نکنن هی با بازوکا همدیگرو نزنن گندشو درارن ) 3. سرور های قویی داشته باشه 4.محیط هاش قشنگ باشه یعنی جای مانور زیاد داشته باشه 5.تنوع اسلحه هاش خوب باشه
حالا با این مشخصات 1 عدد بازی خوب معرفی نمایید.

توهین به KZ2 نکن :d خودت میتونستی انتخاب کنی که بری بازیی که سلاح های انفجاری توش قفل باشه! :d اکثر بازی ها هم قفل بود :d
برو BC2 رو بگیر! عالیه :d

من نمی دونم من Mag می خرم از بازار می یوفته LBP می خرم دیگه هیچ کس بازی نمی کنه . فیفا هم که ما شا الله روش رو خط قرمز کشیدن که اصلا بازی نکنن . الانم برم BC2 بگیرم می گن از مود افتاده برو Cod 7 )که نیوده ) رو برو بگیر . راستی این تاپیک MAG ه ؟

خب
MW2 که منبع کثافت کاریه
MAG هم که آشغالی بیش نیست و هیچ کس هم به صورت قاطع ازش طرف داری نمیکنه میمونه Bc2
آقا من یه بازی میخوام با این مشخصات 1.بازی کشش زیادی داشته باشه (آقا من cod:5 رو آن لاین بازی کردم که این خصوصیت رو داشت )2.فله نباشه (یعنی مثل kz2 نباشه که معلوم نیست چی به چیه یعنی هی نانجک پرت نکنن هی با بازوکا همدیگرو نزنن گندشو درارن ) 3. سرور های قویی داشته باشه 4.محیط هاش قشنگ باشه یعنی جای مانور زیاد داشته باشه 5.تنوع اسلحه هاش خوب باشه
حالا با این مشخصات 1 عدد بازی خوب معرفی نمایید.
بنده به هیچ عنوان از خریدم پشیمون نیستم
میترسم بگم بخری بعد خوشت نیاد بگی فلان :biggrin1:
در کل هر بازی یه اشکالی داره BC2 تاخیر داری توش ولی تو MAG کیف میکنی بازی میکنی
BC2 رو نمیدونم چطوره از لحاظ اسلحه ولی MAG اسلحه هاتو آپگرید میکنی روشون چیز میز نصب میکنی و اولش مهمه که مشخص کنی با چه نوع اسلحه ای میخوای بازی کنی
تو MAG هم اصلا با بزوکا زدن و این چیزا نداریم
ویرایش: جاتون خالی الان داشتم مپ 256 میزدم عجب حالی داد :biggrin1: بعضی وقتها میشه MW :biggrin1:
بدون تاخیرم هست :love:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or