D.of.persia
کاربر سایت
خوب.یعنی من بازیرو بگیرم و بعد پچ lt2 کنم و دوباره رایتش کنم.بعد بازیرو بزارم.میگه آپدیت کن.بعدش من آپدیت کنم چی میشه؟باید از بازی ایمج بگیرید و ایمیج رو به پچ ال تی 2 تغییر بدید و دوباره رایت کنید . که توصیه نمی شه !
و هم اینکه رو جیتگ فرقی نمیکنه ، هر دو اجرا میشن !
خوب.یعنی من بازیرو بگیرم و بعد پچ lt2 کنم و دوباره رایتش کنم.بعد بازیرو بزارم.میگه آپدیت کن.بعدش من آپدیت کنم چی میشه؟
آقا یه سوال رنگ پشت دیسک های برنر مکس با 97 درصدی ها فرقی میکنه؟![]()
من سی دی بازی LT3 , Burner Max مخوام ایمج بگیرم وسط ایمج ارور میده چیکار کنم ؟بازی tekan & the line
دوست عزیز درایو شما مخصوص برنرمکس هستش یا نه تا ایمیج بگیرین .[h=1] من سی دی بازی LT3 , Burner Max مخوام ایمج بگیرم وسط ایمج ارور میده چیکار کنم ؟بازی tekan & the line[/h]
دوست عزیز درایو شما مخصوص برنرمکس هستش یا نه تا ایمیج بگیرین .
1.دیسک های برنر مکس هم ممکنه تو دستگاه فریز کنند؟
2.دیسک های برنر اخطار The Disk is Unreadable رو هم ممکنه بدن؟![]()
خب من بازی رو روی هارد نصب نکردم ، وقتی تو فورزا4 خواستم یه پیست رو لود کنم یهو این اخطار رو داد و از بازی اومد بیرون، دوباره من وارد بازی شدم و همون پیست رو انتخاب کردم ولی دیگه اون اخطار رو نداد! خب این مشکل از چیه؟خیر در حالت نرمان و نصب شده باشه بعد از سه چهار دقیقه که داخل بازی رفتید دیگه درایو استوپ میکنه و دیسک نمیچرخه . قبل از این مرحله باشه از گیم هست ولی بعدش باشه از طرف کنسول هست !
خب من بازی رو روی هارد نصب نکردم ، وقتی تو فورزا4 خواستم یه پیست رو لود کنم یهو این اخطار رو داد و از بازی اومد بیرون، دوباره من وارد بازی شدم و همون پیست رو انتخاب کردم ولی دیگه اون اخطار رو نداد! خب این مشکل از چیه؟![]()
عزیز هر دو حالت ممکنه پیش بیاد !اگه من یه بازی 97 رو داشته باشم موقع نصبش رو هارد بهم ارور میده یا اینکه بازی ریخته میشه و هنگام اجرای بازی ارور میده؟![]()