LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

سوال قبلیمو که کسی جواب نداد و خودم فهمیدم باید چیکار کنم.
میشه یه نفر تایتل اپدیت بازی اسکایرم که برای ریجن ایران کار کنه رو بهم بده

سلام من همیشه PCباز بودم ولی بتازگی به 3شما 360 داران عزیز پیوستم و قصد دارم عناوینی که هیچوقت برای PC نیومد رو تجربه کنم به اضافه تکنولوژی کینکت...
برای کنسول اسلیم 250 با فریمور LT3.0 میخواستم بپرسم این بازیهای زیر جواب میده یا باید پچ بشن:
و اینکه آیا بازیهای کینکت BURNER MAX هستند یا 97درصد؟؟؟
در ضمن برای خرید بازهای BURNERMAX مشکلی ندارم منتها نمیدونم تاحالا چه بازیهایی BURNERMAX زده شده یا اینکه چه بازیهایی XDG2 هست؟؟؟

Ace Combat Series
READ DEAD Series
Tekken Series
Mortal Kombat Kompelte Edition
Forza MS 4
HALO Series
H.A.W.X 2
Rise of Nightmare
Ninja Gaiden 3
Silent Hill Downpour
Dragon's Dogma
WWE 12
Gears Of War 3
Top Spin 4
Virtual Tennis 4

و کلیه بازیهای KINECT که در لینک زیر میبینید:

سلام من همیشه PCباز بودم ولی بتازگی به 3شما 360 داران عزیز پیوستم و قصد دارم عناوینی که هیچوقت برای PC نیومد رو تجربه کنم به اضافه تکنولوژی کینکت...
برای کنسول اسلیم 250 با فریمور LT3.0 میخواستم بپرسم این بازیهای زیر جواب میده یا باید پچ بشن:
و اینکه آیا بازیهای کینکت BURNER MAX هستند یا 97درصد؟؟؟
در ضمن برای خرید بازهای BURNERMAX مشکلی ندارم منتها نمیدونم تاحالا چه بازیهایی BURNERMAX زده شده یا اینکه چه بازیهایی XDG2 هست؟؟؟

Ace Combat Series
READ DEAD Series
Tekken Series
Mortal Kombat Kompelte Edition
Forza MS 4
HALO Series
H.A.W.X 2
Rise of Nightmare
Ninja Gaiden 3
Silent Hill Downpour
Dragon's Dogma
WWE 12
Gears Of War 3
Top Spin 4
Virtual Tennis 4

و کلیه بازیهای KINECT که در لینک زیر میبینید:

ببخشید ولی سوال شما یکم اشتباه هست !
ولی در کل اینطوری حساب کنید : ببینید شما که الان بازی ها رو تازه می خواهید بخرید پس باید فروشنده حتما برای همون ال تی 3 بده بازی ها رو - پس اگه بازی رو گذاشتید نوشت ( نات ساپورتید ) باید بدید فروشنده حتما تعویض کنه .
و بازی XGD3 و XGD2 هم تو بازی های کینکت هست .
و برای تشخیص سریع XGD2 و XGD3 به قسمت رایت شده دیسک نگاه کنید بازی های XGD3 همون برنرمکس و 97% ها تقریبا تا ته دیسک رایت شده ولی رو XGD2 همون معمولی ها نگاه کنید یه 4 میلیمتر تا اخر دیسک مونده رایت شده ! و اینها روی همه ال تی ها اجرا میشن .

ببخشید ولی سوال شما یکم اشتباه هست !
ولی در کل اینطوری حساب کنید : ببینید شما که الان بازی ها رو تازه می خواهید بخرید پس باید فروشنده حتما برای همون ال تی 3 بده بازی ها رو - پس اگه بازی رو گذاشتید نوشت ( نات ساپورتید ) باید بدید فروشنده حتما تعویض کنه .
و بازی XGD3 و XGD2 هم تو بازی های کینکت هست .
و برای تشخیص سریع XGD2 و XGD3 به قسمت رایت شده دیسک نگاه کنید بازی های XGD3 همون برنرمکس و 97% ها تقریبا تا ته دیسک رایت شده ولی رو XGD2 همون معمولی ها نگاه کنید یه 4 میلیمتر تا اخر دیسک مونده رایت شده ! و اینها روی همه ال تی ها اجرا میشن .
ممنون
من که گفتم جدیدا اکس باکس خریدم به اون دلایلی که گفتم ..آخرین کنسولی که بازی کرده بودم 8 سال پیش و ps2 بوده...اصلا با اکس باکس آشنایی ندارم
پس به گفته شما باید با فروشنده اطلاع بدم که دستگاهم LT3 هست و اونم باید روی اون حساب به من بازی بده
و یه چیز دیگه که فهمیدم کنسول LT3 شده میتونه بازیهای XGD2 و بازیهای XGD3 برنر مکس شده را اجرا کنه..
درسته؟

سلام خدمت دوستان عزيز گيم باز
براي LT2 بازي جديد چيزي اومده فعلا نميتونم LT3 نصب كنم الانم هرچي مياد LT3 ميخاد
اساتيد يه ليستي يا سايتي كه بازيهاي LT2 رو مشخص كرده، معرفي و ما رو راهنمايي فرماييد آخرين بازي كه انجام دادم BATMAN ARKHAM CITY بودش، ببخشيد اگه درخواستمو توي تاپيك به اشتباه مطرح كردم
باتشكر

ممنون
من که گفتم جدیدا اکس باکس خریدم به اون دلایلی که گفتم ..آخرین کنسولی که بازی کرده بودم 8 سال پیش و ps2 بوده...اصلا با اکس باکس آشنایی ندارم
پس به گفته شما باید با فروشنده اطلاع بدم که دستگاهم LT3 هست و اونم باید روی اون حساب به من بازی بده
و یه چیز دیگه که فهمیدم کنسول LT3 شده میتونه بازیهای XGD2 و بازیهای XGD3 برنر مکس شده را اجرا کنه..
درسته؟

بله دوست عزیز درسته ، فروشنده باید همه بازی هایی رو که نیازه ، با پچ ال تی 3 بده خدمت شما .

سلام دوستان فرق دیسک ورباتیم با تی گیت چی است اگر بادیسک ورباتیم بازی سفارش ندم چی میشه مشکلی پیش می ایدلطفا کامل توضیع دهید ممنون

دیسک ورباتیم معمولی باشه با تی گیت تقریبا فرقی نداره !
ولی اگه ورباتیم اصل باشه خیلی فرق میکنه . هم موقع نصب رون نصب میشه و هم عمر دیسک بالاست و دیر قارچ اینا میوفته ! و اگه یکم خش هم بیوفته روش زیاد اذیت نمیکنه . البته اگه اصل باشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or