LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

خیلی ممنون
پس مشکل از درایوم نیست؟
بازیهای برنرمکس راحت پیدا میشه؟
بعد یک سوال دیگه.من دستگاهم اسلیم ۴ گیگ هست و همونطور که گفتم ال تی ۳.برای اینکه رو هارد بریزم باید هارد مخصوص بگیرم یا میشه فلش هم وصل کنم؟
بازم ممنون

می شه رو فلش ریخت. من خدم Ghost Recon Future Soldier رو رو فلش نصب کردم تا تهش هم رفتم از روی دیسک هم اجرا نمی کرد از همون فلش اجرا می کرد. البته دستگاه من اسلیم نیست ولی بعید می دونم ربطی داشته باشه.

خیلی ممنون
پس مشکل از درایوم نیست؟
بازیهای برنرمکس راحت پیدا میشه؟
بعد یک سوال دیگه.من دستگاهم اسلیم ۴ گیگ هست و همونطور که گفتم ال تی ۳.برای اینکه رو هارد بریزم باید هارد مخصوص بگیرم یا میشه فلش هم وصل کنم؟
بازم ممنون

بله 100% از رو هارد اکسترنال و یا فلش هم می تونید اجرا کنید . البته هر چند گیگ هم باشن فقط فوقش 16 گیگ میتونید استفاده کنید و باید قبل از استفاده یک بار با ایکس باکس کانفیق کنید بعد .

هارد خود ایکس باکس هم بخرید خوبه ، می تونید چند تا گیم رو همزمان نصب داشته باشید .

سلام
ببینید من یه فلش با Xbox کانفیگ کردم 16 GIGه ولی میخوام بازی برنر مکس نصب کنم روش واسه همه بازی ها تا حدودای نصف میره بعد میگه : The Disk is Unreadable

بله 100% از رو هارد اکسترنال و یا فلش هم می تونید اجرا کنید . البته هر چند گیگ هم باشن فقط فوقش 16 گیگ میتونید استفاده کنید و باید قبل از استفاده یک بار با ایکس باکس کانفیق کنید بعد .

هارد خود ایکس باکس هم بخرید خوبه ، می تونید چند تا گیم رو همزمان نصب داشته باشید .

خیلی ممنون
حدودی قیمت دارین؟
جای مطمئن میشناسین بخرم

خیلی ممنون
حدودی قیمت دارین؟
جای مطمئن میشناسین بخرم

دوست عزیز راستش تو فلش نمیتونین بازی مثل بتل3 که دیسک دومش گرافیکشه نصب کنین شما که میخایین 30 تومن پول فلش بدین 70 بزارین برین یه هارد بخرین 250 گیگ هم حجمش چند برابره هم رونتر اجرا میشه بازیا . اینم بگم برین پشت شهرداری دقت کنین و از یه فروشگاه درست حسابی خرید کنین موفق باشین .

دوست عزیز راستش تو فلش نمیتونین بازی مثل بتل3 که دیسک دومش گرافیکشه نصب کنین شما که میخایین 30 تومن پول فلش بدین 70 بزارین برین یه هارد بخرین 250 گیگ هم حجمش چند برابره هم رونتر اجرا میشه بازیا . اینم بگم برین پشت شهرداری دقت کنین و از یه فروشگاه درست حسابی خرید کنین موفق باشین .

بله یکی دو تا گیم هم هست که فقط و فقط به هارد خود کنسول نصب می شه . و جریان فلش در کل برای اونی فلش یا هارد اکسترنال از قبل خریده خوبه - شما که می خواهید بخرید بهتره یه هارد بگیرید که بهتر باشه .

اقای REAL MADRID 9 , موقع خرید دستگام به من گفتن فرق JTAG و LT+3 ریخته نشدن بازی توی هارده(نسخه جیتاگ شده).
حالا شما میگید میشه ریخت؟:-/

اقای REAL MADRID 9 , موقع خرید دستگام به من گفتن فرق JTAG و LT+3 ریخته نشدن بازی توی هارده(نسخه جیتاگ شده).
حالا شما میگید میشه ریخت؟:-/

خیر در هر نوع کنسول ایکس باکسس 360 که هارد داشته باشه و یا فلش و یا هارد اکسترنال باشه میتونید بازی رو نصب کنید - اما تو جیتگ میتونید بعد از نصب با یه نرم افزار یک بار بازی رو توی کنسول پچ کنید و دیگه همیشه بدون نیاز به دیسک میتونید اجراش کنید ولی تو کنسول کپی خور شده
بعد نصب برای هر بار بازی کردن باید دیسک همون بازی رو تو درایو بگذارید تا کنسول چک کنه و بعد از یکی دو دقیقه دیسک وایمیسته و بازی از هارد اجرا میشه ولی بازی باید تو درایو بمونه !

خیر در هر نوع کنسول ایکس باکسس 360 که هارد داشته باشه و یا فلش و یا هارد اکسترنال باشه میتونید بازی رو نصب کنید - اما تو جیتگ میتونید بعد از نصب با یه نرم افزار یک بار بازی رو توی کنسول پچ کنید و دیگه همیشه بدون نیاز به دیسک میتونید اجراش کنید ولی تو کنسول کپی خور شده
بعد نصب برای هر بار بازی کردن باید دیسک همون بازی رو تو درایو بگذارید تا کنسول چک کنه و بعد از یکی دو دقیقه دیسک وایمیسته و بازی از هارد اجرا میشه ولی بازی باید تو درایو بمونه !
ایول دوست عزیز...... توضیحاتت واقعا جامع و کامل بود;)

واسه رایت برنرمکس بازی به رایتر خاصی نیاز هست.(که من ندارم)
ولی ایمیج 100% بازی رو دارم , اگه همینجوری بازیو روی dvd9 رایت بزنم, بازی اجرا میشه؟ (ترانکات رایت میشه؟ )

ایول دوست عزیز...... توضیحاتت واقعا جامع و کامل بود;)

خواهش میکنم

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:51 PM ارسال شده بود ----------

واسه رایت برنرمکس بازی به رایتر خاصی نیاز هست.(که من ندارم)
ولی ایمیج 100% بازی رو دارم , اگه همینجوری بازیو روی dvd9 رایت بزنم, بازی اجرا میشه؟ (ترانکات رایت میشه؟ )

بله، رایتر با فیرمور تغییر یافته می خواد.
بله همینطوری با رایتر معمولی رایت کنید 97% رایت می شه . البته تو نرم افزار ایمیج بورن موقع رایت ترانکات رو انتخاب کنید .

یه سؤال:من بخوام از یه بنده خدایی یه بازی برنر مکس بگیرم و ازش یه کپی بگیرم اون کپی که من میگیم دیگه برنر مکس نیس؟؟!حتماً باید با یه روش خاص رایت شه تا برنر مکس باشه؟؟

یه سؤال:من بخوام از یه بنده خدایی یه بازی برنر مکس بگیرم و ازش یه کپی بگیرم اون کپی که من میگیم دیگه برنر مکس نیس؟؟!حتماً باید با یه روش خاص رایت شه تا برنر مکس باشه؟؟

بله باید با رایتر مخصوص و روش خودش رایت بشه

دوست عزیز شما باید رایتر لایتوان سری B بخرین و بعد مراحل رایت برنر مکسم تو سایت هستو دقیق انجام بدین همین موفق باشین .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or