D.of.persia
کاربر سایت
خوب.یعنی من بازیرو بگیرم و بعد پچ lt2 کنم و دوباره رایتش کنم.بعد بازیرو بزارم.میگه آپدیت کن.بعدش من آپدیت کنم چی میشه؟باید از بازی ایمج بگیرید و ایمیج رو به پچ ال تی 2 تغییر بدید و دوباره رایت کنید . که توصیه نمی شه !
و هم اینکه رو جیتگ فرقی نمیکنه ، هر دو اجرا میشن !
خوب.یعنی من بازیرو بگیرم و بعد پچ lt2 کنم و دوباره رایتش کنم.بعد بازیرو بزارم.میگه آپدیت کن.بعدش من آپدیت کنم چی میشه؟
آقا یه سوال رنگ پشت دیسک های برنر مکس با 97 درصدی ها فرقی میکنه؟
من سی دی بازی LT3 , Burner Max مخوام ایمج بگیرم وسط ایمج ارور میده چیکار کنم ؟بازی tekan & the line
دوست عزیز درایو شما مخصوص برنرمکس هستش یا نه تا ایمیج بگیرین .[h=1] من سی دی بازی LT3 , Burner Max مخوام ایمج بگیرم وسط ایمج ارور میده چیکار کنم ؟بازی tekan & the line[/h]
دوست عزیز درایو شما مخصوص برنرمکس هستش یا نه تا ایمیج بگیرین .
1.دیسک های برنر مکس هم ممکنه تو دستگاه فریز کنند؟
2.دیسک های برنر اخطار The Disk is Unreadable رو هم ممکنه بدن؟
خب من بازی رو روی هارد نصب نکردم ، وقتی تو فورزا4 خواستم یه پیست رو لود کنم یهو این اخطار رو داد و از بازی اومد بیرون، دوباره من وارد بازی شدم و همون پیست رو انتخاب کردم ولی دیگه اون اخطار رو نداد! خب این مشکل از چیه؟خیر در حالت نرمان و نصب شده باشه بعد از سه چهار دقیقه که داخل بازی رفتید دیگه درایو استوپ میکنه و دیسک نمیچرخه . قبل از این مرحله باشه از گیم هست ولی بعدش باشه از طرف کنسول هست !
خب من بازی رو روی هارد نصب نکردم ، وقتی تو فورزا4 خواستم یه پیست رو لود کنم یهو این اخطار رو داد و از بازی اومد بیرون، دوباره من وارد بازی شدم و همون پیست رو انتخاب کردم ولی دیگه اون اخطار رو نداد! خب این مشکل از چیه؟
عزیز هر دو حالت ممکنه پیش بیاد !اگه من یه بازی 97 رو داشته باشم موقع نصبش رو هارد بهم ارور میده یا اینکه بازی ریخته میشه و هنگام اجرای بازی ارور میده؟