کسی هست درباره pes2013 بتونه منو راهنمایی کنه که چطور باید اجراش کنم؟
اولین بار ازم خواست تا آپدیت کنم کنسولمو yes که کردم اپدیت شد حالا که میزنم بره تو بازی یه ارور میده که the disk is unreadable
آقایون کسی هست درباره pes2013 بتونه منو راهنمایی کنه
من lt3 دارم میخوام pes13 بگیرم اگه برنر مکس نگیرم از طریق آهنگ اجرا کردن و بازی روی هارد نصب کردن که چندوقت پیش دوستان تاپیک زده بودن براش میشه جواب گرفت یانه؟ که ما6تومن هزینه نکنیم؟:d
سریع فقط جواب بدین برم بگیرم
راستی فیفا 13 xgd3 هست یانه؟
لایو نرو هر کاری میخای باهاش انجام بده
.
بله دوست عزیز فقط lt3 باید باشه دیسکش ام اقامعین گفتن برنر مکس هستشسلام..
دوستان من اگه فیفا 13 بگیرم روی LT 1.9 که پارسال همین موقع آپدیت کردم اجرا نمیشه درسته؟
فقط باید LT 3 باشه؟
میدونم میشه دوست عزیز.
فقط میخواستم بدونم ازاین طریقی که ماگفتیم بازم ازتو بازی میپره بیرون یانه یعنی کسی تست کرده میدونه یانه
مرسی
خب به نظر خودتون کسی که هزینه گلد و پویینت کرده ، پروفایل درست کرده و کلی بازی با اون پروفایلش داره ریسک میکنه ؟ ارزش نداره . کسی که لایو میره بهتره دو برابر قیمت معمولی بده و برنرمکس بگیره !
در ضمن ارزش داره برنرمکس بگیرید ، کیفیت و نرم نصب شدن و عمر کنسول و دیسک و بدون نگرانی و بدون مشکل بودن ارزش داره به نظر من !
بچه ها كسي نميتونه راهنمايي كنه من چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟سلام خدمت دوستان عزيز گيم باز
براي LT2 بازي جديد چيزي اومده فعلا نميتونم LT3 نصب كنم الانم هرچي مياد LT3 ميخاد
اساتيد يه ليستي يا سايتي كه بازيهاي LT2 رو مشخص كرده، معرفي و ما رو راهنمايي فرماييد آخرين بازي كه انجام دادم BATMAN ARKHAM CITY بودش، ببخشيد اگه درخواستمو توي تاپيك به اشتباه مطرح كردم
باتشكر
بچه ها كسي نميتونه راهنمايي كنه من چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟