LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

آقا توروخدا یه فیفا 13 گرفتم هی از وسطش میپره بیرون

یه جا بهم معرفی میکنین برم حضوری برنر مکسشو بگیرم ؟ جان من سریعا میخوام ...

یا همینجا بگید یا پ . خ کنین مرسی

دوستان من یک فروشنده هستم فیفا 13 رو 97% بدم دست مشتری کار میکنه یا نه؟خواهشا زودتر جواب بدین!:d>:d

هر کی میدونه بگه
مشکل من هم هست

آقا توروخدا یه فیفا 13 گرفتم هی از وسطش میپره بیرون

یه جا بهم معرفی میکنین برم حضوری برنر مکسشو بگیرم ؟ جان من سریعا میخوام ...

یا همینجا بگید یا پ . خ کنین مرسی

دوستان فیفا 13 مشکل داره تمام نسخه های که تا الان پخش شده
باید فعلا منتظر بود

ورژن Complex برنر مکس رو گرفتم خدا رو شکر تا الان سالمه تو این 10-12 ساعتی که من بازی کردم جز یه بار که clean disk error دیگه مشکلی نداشته...لازم به ذکر هست که من بازی رو نصب نکردم

سلام من ایکس باکسم دیروز اپدیت کردم ولی نمی دونم چطوری که هم بازی های lt+3 روی ایکس باکسم کار می کنه هم lt+2 ؟!!برای همه ایجوری هست؟؟
بعضی بازی ها فرقی نمی کنه که شما lt2 داشته باشین یا 3 ولی بعضی بازی ها مثل Gears of war 3 اگه lt2ش رو داشته باشید رو lt3 جواب نمیده و برعکس...

سلام،دوستان من fifa 13 burner max خریدم اومدم خونه با xbcام چک کردم که مطمعن شم 100% اما مشکل اینه که رو هارد نصب نمیشه!!!میگه سی دیو تمیز کنو از این حرفا!!!مشکل چیه؟:|

دوستان اینجا بازیه فیفا 13 برنرمکس نمیفروشن . فقط خودم دانلود میکنم و فقط هم بلدم به صورت 97% رایت کنم . مشکلم اینه که شما دارید میگید که فقط با برنرمکس بازی گیر نمیکنه . من هم چیزی از رایت کردن بازی به صورت برنرمکس نمیدونم . لطفا اگر میشه ساده ترین راه برای رایت به صورت برنرمکس رو برام توضیح بدید .

سلام دوستان من fifa 13 برنر مکس گرفتم تا الانم مشکلی ندیدم!! فقط فروشنده گفت که با برنر مکس میشه آنلاین بازی کرد میخواستم ببینم درسته؟؟ یعنی مشکلی پیش نمیاد و بن نمیشه؟؟؟؟
ممنون!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or