negrasombra
کاربر سایت
ساده ترین راه اینه که یک رایتر Lite on سری خاصی رو پیدا ککنی و اون رو پچ کنی تا بتونی بازیها رو خیلی آسون برنرمکس رایت کنی!لطفا هر چه زودتر جواب بديد
---------- نوشته در 10:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:04 AM ارسال شده بود ----------
هنوز هم میشه با آهنگ این کار رو کرد اما بعضی از بازیها مثل فیفا 13 رو نمیشه کاریش کرد!اگر نخوایم کلا لایو بازی کنیم میشه از دیسک 97% استفاده کرد؟
میخوام روی هارد نصب کنم و بازی کنم ولی حتما از روی هارد اجرا بشه
قبلا یه راهی بود که موسیقی پخش کنی هنوزم میشه؟
---------- نوشته در 10:05 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 AM ارسال شده بود ----------
نمیشه!سئوال:
یکی یه راهی به من بده که بازیایی مثل بتل 3 و دارک سولز کههمون موقع که تازه منتشر شدنو بشه رو lt3 بازی کرد ( بدون اینکه دوباره برای 3 بخرمش یا نسخه برن مکسو بخرم )
متوجه اید که همون بازیی که دارمو میخوام یه حرکتی روش بزنم که اجرا بشه
------------------
کسی که جواب نداد از یکی دیگه پرسیدم
نمیشه باید حتما دی وی دی خام بگیرم
---------- نوشته در 10:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 AM ارسال شده بود ----------
بله نسخه 97 میتونی استفاده کنی مشکلی ندارهنسخه 97 درصد RE6 مشكل نداره؟
روي هارد با روش موزيك نصب و اجرا مي شه؟
---------- نوشته در 10:06 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ----------
بله میتونی آنلاین بازی کنیچان من یکی جواب مارو بده!!
---------- نوشته در 10:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:06 AM ارسال شده بود ----------
بازی رو میریزی تو هاردت، بعد با استفاده از یک فلش یه آهنگ باز میکنی و بعد میری بازیتو انجام میدی. البته این عمل برای تعداد محدودی از بازیها جواب نمیده مثل فیفا 13، فورزا، و ...میشه خواهشا یه نفر توضیح بده این روش موزیک چطوری که با اون مشه بازیهای 97٪ رو از رو هارد اجرا کرد؟ و رو چه بازیهایی جواب میده و مشکلی واسه کنسول پیش نمیاد؟