lt3 ریختم تمام بازی هایی که دارم همه Lt2 هستن میخواستم ببینم راهی هست بازی های LT2 رو به LT3 تبدیل کرد ؟
دوستان یه سوال :
من رزیدنت اویل 6 و فیفا 13 را دانلود کردم و هر دو رو با روش 97 درصد رایت کردم . رزیدنت اصلا مشکلی نداره ولی فیفا 13 بعد از ده پانزده دقیقه از بازی دیسک ارور میده و میپره بیرون .
نمیدونید مشکل فیفا 13 چیه ؟ یعنی حتما باید برنرمکس رایت بشه یا نسخه ایی که من گرفتم مشکل داره ؟
خودمون جوابو پیدا کردیم!!!!!!!!!!!!!!! باید برنر مکس باشه. از همه دوستانی که کمک کردن واقعا ممنون!دوستان کسی هست بازی Dead or Alive 5 رو روی LT+3 بازی کرده باشه؟ می خوام بدونم برنرمکس نباشه مشکلی پیش میاد یا نه؟
چه اروری میده!دوستان من یه مشکلی دارم
بازیه فیفا13 رو ریختم و اپدیتش رو انجام دادم الان بدون مشکل اجرا میشه اما 2بازیه 2k13,evil6رو اصلا اجرا نمیکنه و فقط ارور میده
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
دوستان من فیفا 13 برنر مکس گرفتم اما گاهی ارور failed to authorize disc میده و کنسول ریستارت میشه . یه نسخه دیگم برنرمکس گرفتم باز همین ارورو میده. با برنامه abgx تست کردم عکسشو میذارم بهم بگید مشمل از چیه؟؟؟؟از دیسکه یا خود بازی؟
آقا هیچ راهی نیست بشه گیرز3 97% رو روی دستگاه lt3 بازی کرد؟
با روش موزیک نمیشه
من با 97% تمومش کردم مشکلی نبود. البته نصبش نکردم از روی دیسک اجرا کردم.آقا هیچ راهی نیست بشه گیرز3 97% رو روی دستگاه lt3 بازی کرد؟
با روش موزیک نمیشه