lt3 ریختم تمام بازی هایی که دارم همه Lt2 هستن میخواستم ببینم راهی هست بازی های LT2 رو به LT3 تبدیل کرد ؟
دوستان یه سوال :
من رزیدنت اویل 6 و فیفا 13 را دانلود کردم و هر دو رو با روش 97 درصد رایت کردم . رزیدنت اصلا مشکلی نداره ولی فیفا 13 بعد از ده پانزده دقیقه از بازی دیسک ارور میده و میپره بیرون .
نمیدونید مشکل فیفا 13 چیه ؟ یعنی حتما باید برنرمکس رایت بشه یا نسخه ایی که من گرفتم مشکل داره ؟
خودمون جوابو پیدا کردیم!!!!!!!!!!!!!!! باید برنر مکس باشه. از همه دوستانی که کمک کردن واقعا ممنون!دوستان کسی هست بازی Dead or Alive 5 رو روی LT+3 بازی کرده باشه؟ می خوام بدونم برنرمکس نباشه مشکلی پیش میاد یا نه؟
چه اروری میده!دوستان من یه مشکلی دارم
بازیه فیفا13 رو ریختم و اپدیتش رو انجام دادم الان بدون مشکل اجرا میشه اما 2بازیه 2k13,evil6رو اصلا اجرا نمیکنه و فقط ارور میده
کسی میدونه باید چیکار کنم؟
دوستان من فیفا 13 برنر مکس گرفتم اما گاهی ارور failed to authorize disc میده و کنسول ریستارت میشه . یه نسخه دیگم برنرمکس گرفتم باز همین ارورو میده. با برنامه abgx تست کردم عکسشو میذارم بهم بگید مشمل از چیه؟؟؟؟از دیسکه یا خود بازی؟
![]()
آقا هیچ راهی نیست بشه گیرز3 97% رو روی دستگاه lt3 بازی کرد؟
با روش موزیک نمیشه
من با 97% تمومش کردم مشکلی نبود. البته نصبش نکردم از روی دیسک اجرا کردم.آقا هیچ راهی نیست بشه گیرز3 97% رو روی دستگاه lt3 بازی کرد؟
با روش موزیک نمیشه