دو تا راه بوده که بعضی از کاربران xbox360iso انجام دادن و Max Payne 3 براحتی اجرا شده واسه بعضی ها هم اجرا نشده (مشکلی پیش اومد پای من نیستا !!!!!!!!!)
روش اول:
داشبورد حال حاضر : 13599
فریمور : LT 2
به xbox Live وصل نشده و dae.bin بروز نشده
اپدیت داشبورد رو دانلود کنید و روی USB Flash بریزید بعد به کنسول بزنید و کنسولو خامش و روشن کنید و درخواست اپدیت میده و بعد اپدیت کنید . بعد اپدیت بازیهای XGD 3 که قبل اپدیت اجرا میشدن باید همه اجرا شن
حالا با برنامه XBC ایمیج رو برای LT 2 کانورت کنید
برای اینکه مطمئن بشید بازی برای LT 2 کانورت شده abgx360 رو باز کنید ایمیج رو انتخاب کنید در قسمت Auto Fix حتما Level رو روی Level 0 بذارید و بعد رو launch بزنید . در قسمت Topology Date باید این پیغام مواجه بشید:
The first 12 sectors of topology data are blank
با این روش فکر کنم بیشتر دوستان اشنا بودن
روش دوم:
داشبورد فعلی : 13599
فریمور : LT 2
به xbox Live وصل نشده و dae.bin بروز نشده
اپدیت داشبورد رو دانلود کنید و روی USB Flash بریزید بعد به کنسول بزنید و کنسولو خامش و روشن کنید و درخواست اپدیت میده و بعد اپدیت کنید . بعد اپدیت بازیهای XGD 3 باید همه اجرا شن
این
فایل رو دانلود کنید و انزیپ کنید . حالا یک فولدر بنام PPF-O-Matic 4.4.2 و یک فایل بنام xgd3.ppf دارید . به فولدر PPF-O-Matic 4.4.2 برید و بعد به Contents/Windows و PPF-O-Matic.exe رو اجرا کنید . حالا ایمیج و بعد فایل xgd3.ppf رو انتخاب کنید و روی apply بزنید .
برای اینکه مطمئن بشید بازی برای LT 2 کانورت شده abgx360 رو باز کنید ایمیج رو انتخاب کنید در قسمت Auto Fix حتما Level رو روی Level 0 بذارید و بعد رو launch بزنید . در قسمت Topology Date باید این پیغام مواجه بشید:
The first 12 sectors of topology data are blank!
و بعد بازی رو رایت بزنید باید اجرا شه
---------------------------------
این دو راه نتیجشون بظاهر یکیه ولی بعضیا از اولی استفاده کردن نتیجه گرفتن بعضیا از دومی !!!!!!!!بعد بعضی ها گفتن اپدت داشبورد 14719 رو از
اینجا دانلود کنید!!!!!
من خودم LT 3 دارم و امتحان نکردم . فقط گفته میشه که مکس پین3 dae.bin رو بروز میکنه که نمیدونم تا چه حد صحت داره ولی اگه درست باشه و نتونستید بازی رو اجرا کنید ممکنه بازیهای XGD 3 و XGD2-A.P.2.5 براتون اجرا نشن که بعدش یا باید LT 3 بریزید و بازیها رو پچ کنید یا باید از تیتل اپدیت استفاده کنید .
و در اخر اگه نشد کاری که دوست عزیز xReza-360 در صفحه قبل پست 59 گفته هم انجام بدید ببینید چی میشه
در کل بعضی ها اینکارها رو انجام دادن و براشون اجرا شده (همچنین مشکلی پیش اومد پای من نیستا !!)