LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

اپدیت داشبورد دستگاه هیچ ربطی به پریدن کپی خور lLT2 دستگاه نداره....

من خودم اپدیت دشبورد جدید رو که بر روی بازی sniper elite بود اجرا کردم کپی خور دستگاه که نپرید هیچ تونستم بازیه prototype 2 را برای LT2 پچ کنم و حتی بازیهای قدیمی رو هم هنوز اجرا کنم....

پس تا چیزی رو امتحان نکردید زود قضاوت نکنید....

سلام ، من دستگاهمLT+2 هست اگه داشبورد رو آپديت کنم LT+2 نميپره؟ و بازی های که پچ کردم کار ميکنن؟ چون من همه بازی های جديد رو پچ کردم مثل Witcher2 , Kingdom of Amalure , Mass Effect 3 ... با آپديت داشبورد اينا باز اجرا ميشن؟ و MaxPayne3 رو با همين روش ميشه پچ کرد رو LT+2 ؟ با XBC ,Lt2topology.bin

اقا یه سوال متفاوت: من lt3 دارم شنیدم که برای کسانی که lt3 دارند بعد از اپدیت 14719 دیگه باید بازی ها را به صورت burner max بخرند ایا چنین چیزی صحت داره؟
الان مثلا من ویچر و prototype را 97 درصدی خریدم مثل هلو اجرا شدند اما ناروتو 5 دقیقه ای از بازی میومد بیرون .
حالا کسی اگه مکس را 97 درصدی خریده و lt3 داره بیاد بگه بازی راحت اجرا شده یا نه دیگه بیخود 13 14 تومن پول بالاش ندیم

اقا یه سوال متفاوت: من lt3 دارم شنیدم که برای کسانی که lt3 دارند بعد از اپدیت 14719 دیگه باید بازی ها را به صورت burner max بخرند ایا چنین چیزی صحت داره؟
الان مثلا من ویچر و prototype را 97 درصدی خریدم مثل هلو اجرا شدند اما ناروتو 5 دقیقه ای از بازی میومد بیرون .
حالا کسی اگه مکس را 97 درصدی خریده و lt3 داره بیاد بگه بازی راحت اجرا شده یا نه دیگه بیخود 13 14 تومن پول بالاش ندیم

نه بایدی وجود نداره. اما با ال تی ۳ در صورتی که بازی ۹۷ درصد روی هارد نصب بشه بعد از ۲ دقیقه کنسول ریست می شه. پس با ۹۷ درصد باید صدای درایو و استهلاک لنز رو تحمل کنید :دی
یه تعداد بازی ها هم کلا ۹۷ درصدشون چه روی هارد باشه چه نه مشکل داره مثل فورزا. ولی اکثر بازی ها بدون مشکل اند فقط همون قضیه نصب روی هارد هست.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

سلام ، من دستگاهمLT+2 هست اگه داشبورد رو آپديت کنم LT+2 نميپره؟ و بازی های که پچ کردم کار ميکنن؟ چون من همه بازی های جديد رو پچ کردم مثل Witcher2 , Kingdom of Amalure , Mass Effect 3 ... با آپديت داشبورد اينا باز اجرا ميشن؟ و MaxPayne3 رو با همين روش ميشه پچ کرد رو LT+2 ؟ با XBC ,Lt2topology.bin
منم همین سوال رو دارم که اگه آپ کنی lt2 میپره یا نه و بازیهای پچ شده با lt2 رو داشبورد جدید کار میکنه یا نه؟یکی که امتحان کرده بیاد جواب بده؟مکس پین 3 هم به هیچ وجه lt2 نمیشه فقط lt3 و اینکه اگه رایت 97% بزنی نمیتونی روی هارد بریزی بری توی بازی دستگاه ریستارت میشه میتونی بدون رو هارد ریختن بازی کنی مشکلی نداره اما اگه بخوای روی هارد بریزی بازی کنی حتما باید 100% رایت بزنی.

پس چی شد؟تایپیک خوابید!
یه بنده خدایی بیاد بگه اگه داشبورد رو با فلش آپدیت بازم روال پچ کردن بازیها به LT2 مثل گذشته و میشه mp3 رو به LT2 پچ کرد وبازی کرد؟

پس چی شد؟تایپیک خوابید!
یه بنده خدایی بیاد بگه اگه داشبورد رو با فلش آپدیت بازم روال پچ کردن بازیها به LT2 مثل گذشته و میشه mp3 رو به LT2 پچ کرد وبازی کرد؟
آقا مکس پین 3 رو اصلا نمیشه به lt2 پچ کرد آپ داشبورد واسش اجباریه حتما باید lt3 پچ کردش

خوب دوست عزیز lt3 بریزین lt ریختن 10 مین دیگه کاری نداره که .
مهم نصب شدن بازی رو هارد هست که برای LT3 باید هرد DVD مبلغ7ت بدی.

---------- نوشته در 10:26 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:25 AM ارسال شده بود ----------

اقا درست هست میگن نسخه 97% GEOW مشکلات زیادی داره؟؟؟
از چه لحاظ مشکل داره؟
من بازی کردم هیچ مشکلی هم برام پیش نیومد

درود واقعا متوجه نمیشم چرا بعضی از دوستان مقاومت می کنند رو ال تی 2 داشبرد جدید هم که امد بریزید خیال خودتون را راحت کنید بره پی کارش !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or