البته برای من ریسکی نداره چون اکثر XGD3 هایی که برای LT2 بودن رو تموم کردم و دیگه احتیاجی بهشون ندارم.پس اگه آپدیت هم کنم و بازیها اجرا نشن LT3 میریزم.
محمد جان اگه شما Max payne 3 رو اجرا کردی یه خبری بده.در ضمن فکر نمی کنم این جور مسائل به نوع هک ربطی داشته باشه.
دوستان عزیز منم داشبوردم رو اپ زدم با دیسک اسنایپر و اجرا شد رو ال تی 2 ولی بازی پروتوتایپ 2 و ویچر اجرا شدن منم از لایو اپ داشبورد انجام ندادم پس این نظریه منتقیه.اقایون تایتل اپدیت ها رو از کجا پیدا کنم و چطوری بریزم تا پرو توتایپ و اینا اجرا شن.یه چیز دیگر اینکه هر دور این بازیا برای ال تی 2 پچ شده بودن.
نه داداش حالا میخوام با تایتل اپدیت تست بزنم ببینم چی میشه.الان آخرش pro 2 اجرا شد یا نه ؟
نه داداش حالا میخوام با تایتل اپدیت تست بزنم ببینم چی میشه.
نه داداش حالا میخوام با تایتل اپدیت تست بزنم ببینم چی میشه.
داداش ویچر 2 با تایتل اپدیت درست شد.پروتوتایپ هم نه چون تایتل اپدیت نداره.خبرشو حتما بده.
یه سوال
شما تا حالا لایو نرفتی >؟
اگه رفتی کی رفتی؟
اره داداش پون داشبوردم 13599 بود داشبورد قدیمیه الانم چون تایتل اپدیت واسش نیومده طبیعتا نمیدونم کاریش کنم مگر اینکه ال تی 3 بزنم.قبل از اینکه اپدیت رو از رو دیسک Sniper Elite V2 انجام بدید پروتوتایپ 2 و ویچر اجرا میشدن؟!
اقا یه چیز باحال پروتوتایپم اجرا شد فاینال فانتزی هم اجرا شد.فکرکنم باید اینکارارو بکنی:من اولش تایتل اپدیت ویچر رو ریختم بعد clear cache رو واسه هاردم انجام دادم بعدشم بقیه بازیا رو تست کردم اجرا شد حتی پروتوتایپی که تایتل اپدیت نداشت.یه نکته هم یگم من حدود 1.5 لایو نرفتم یعنی از ال تی 2 به بعد.داشبوردم رو هم با دیسک اسنایپر اپ کردم و اینکه تمام بازیام رو تبدیل به ال تی 2 کردم فردا هم مکس رو تست میزنم بهتون میگم.البته اراک دیروز ظهر مکس پین اومده بود :dالان اگه تایتل آپدیت برای مکس 3 بیاد اجرا میشه ؟
امیدی هست که بیاد ؟