LT2 , LT3 , Burner Max و ... ، مسآله اینست !

درسته چون با آپدیت از لایو dae.bin هم به روز میشه و برای اجرای XGD3 ها حتماً باید LT3 داشته باشید.
یعنی اگه از طریق دیسک و یا فلش آپدیت کنیم ذث 14719 بازی های XGD3 رو میشه رو Lt+3 بازی کرد ؟
این موضوع درسته ؟ کسی امتحان کرده ؟

البته برای من ریسکی نداره چون اکثر XGD3 هایی که برای LT2 بودن رو تموم کردم و دیگه احتیاجی بهشون ندارم.پس اگه آپدیت هم کنم و بازیها اجرا نشن LT3 میریزم.
محمد جان اگه شما Max payne 3 رو اجرا کردی یه خبری بده.در ضمن فکر نمی کنم این جور مسائل به نوع هک ربطی داشته باشه.

مکس پین 3 را فردا میگیرم تا عصر خبرشو میدم که میشه یا نه؟

دوستان کم جرو بحث کنید این بازی مکس پین در صورتی روی lt2 اجرا میشه که اول ابدیت کنید بعد تایتل ابدیتش بزنید بعد دیسک 100 درصدشو تهیه کنید که بازی اجرا بشه و برای هر بازی جدیدی که میاد به همین منوال عمل بشه ...... که باید قید lt3 بزنید چرا؟ وقتی شما با دیسک ابدیت میکنید dea با ابدیت جدید سازگار میشه و بعد از زدن lt3 روی کنسول به هیچ وجه نمیتونید به لایو وصل بشیدو باید منتظز lt4 بمونبد پس به هیچ وجه این کارو انجام ندید
درضمن اگه ابدیت کنید با بازیهای قدیمی هیچ مشکلی نداره ولی بازیهای جدید lt3 اجرا نمیشه اونم در صورتی اجرا میشه که تایتل همون بازی به کنسول منتقل کنید
lt3 شتری که درخونتون میشنه پس از مشکلات بعدی که برای لایو و کنسولتون پیش میاد جلوگیری کنید و برید تو کار lt3 که هم لایو داشته باشید هم بتونید با خیال راحت بازی کنید

دوستان عزیز منم داشبوردم رو اپ زدم با دیسک اسنایپر و اجرا شد رو ال تی 2 ولی بازی پروتوتایپ 2 و ویچر اجرا شدن منم از لایو اپ داشبورد انجام ندادم پس این نظریه منتقیه.اقایون تایتل اپدیت ها رو از کجا پیدا کنم و چطوری بریزم تا پرو توتایپ و اینا اجرا شن.یه چیز دیگر اینکه هر دور این بازیا برای ال تی 2 پچ شده بودن.

دوستان عزیز منم داشبوردم رو اپ زدم با دیسک اسنایپر و اجرا شد رو ال تی 2 ولی بازی پروتوتایپ 2 و ویچر اجرا شدن منم از لایو اپ داشبورد انجام ندادم پس این نظریه منتقیه.اقایون تایتل اپدیت ها رو از کجا پیدا کنم و چطوری بریزم تا پرو توتایپ و اینا اجرا شن.یه چیز دیگر اینکه هر دور این بازیا برای ال تی 2 پچ شده بودن.

الان آخرش pro 2 اجرا شد یا نه ؟

من نمیدونم که این نکته تو این تاپیک گفته شده یا نه ولی اکثرا میدونن.اینو برای یه سری مثل خودم میگم که شاید بی خبر باشن.
از بازی sniper به بعد و MP3 و .....با اپدیت داشبرد دیگه قابلیت JTAG کردن میپره.پس اگر قصد این کار رو دارید اول JTAG کنی بعد بازی.متاسفانه برای من که پرید:(

خبرشو حتما بده.

یه سوال
شما تا حالا لایو نرفتی >؟

اگه رفتی کی رفتی؟
داداش ویچر 2 با تایتل اپدیت درست شد.پروتوتایپ هم نه چون تایتل اپدیت نداره.

---------- نوشته در 09:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:20 PM ارسال شده بود ----------

قبل از اینکه اپدیت رو از رو دیسک Sniper Elite V2 انجام بدید پروتوتایپ 2 و ویچر اجرا میشدن؟!
اره داداش پون داشبوردم 13599 بود داشبورد قدیمیه الانم چون تایتل اپدیت واسش نیومده طبیعتا نمیدونم کاریش کنم مگر اینکه ال تی 3 بزنم.

الان اگه تایتل آپدیت برای مکس 3 بیاد اجرا میشه ؟
امیدی هست که بیاد ؟
اقا یه چیز باحال پروتوتایپم اجرا شد فاینال فانتزی هم اجرا شد.فکرکنم باید اینکارارو بکنی:من اولش تایتل اپدیت ویچر رو ریختم بعد clear cache رو واسه هاردم انجام دادم بعدشم بقیه بازیا رو تست کردم اجرا شد حتی پروتوتایپی که تایتل اپدیت نداشت.یه نکته هم یگم من حدود 1.5 لایو نرفتم یعنی از ال تی 2 به بعد.داشبوردم رو هم با دیسک اسنایپر اپ کردم و اینکه تمام بازیام رو تبدیل به ال تی 2 کردم فردا هم مکس رو تست میزنم بهتون میگم.البته اراک دیروز ظهر مکس پین اومده بود :d

اگه مكس پين3 پچ كردن نخواد همين نسخه رايت 97 درصدش رو بگيريم می شه رو LT 2.0 بازی كنيم؟
اگه پچ بخواد چطوری بايد تهيه اش كنيم، جایی هست اينترنتی بفروشه؟
بعد اين پاك كردن كش هارد چطوريه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or