lost planet

GF5200
بیخیال بابا.... :cheesygri

سیستم رسمی:

System Requirements
----------------------------------------
-Operating System: Microsoft(R) Windows(R) XP *1
Microsoft(R) Windows Vista(TM) *1
-CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 processor supporting HT Technology or higher
iRecommended: Intel(R) Core(TM)2 Duo processor or higherj
-Main Memory: Windows(R) XP : at least 512MB (Recommended: at least 1GB)
Windows(R) Vista : at least 1GB (Recommended: at least 2GB)
-Video Card: DirectX(R)9.0c/Shader3.0 compatible
VRAM256MBANVIDIA(R) GeForce(R) 6600 or higher
*excluding NVIDIA(R) GeForce(R) 7300
(Recommended: NVIDIA(R) GeForce(R) 8600 or higher)
-Sound Card: DirectX(R)9.0c compatible sound cards
-DVD-ROM Drive: DVD9 compatible drive
-Monitor: 640x480 (VGA) (Recommended: 1280x720 or higher)
-Input Devices: Mouse & Keyboard required (Recommended: Xbox 360(TM) Controller for Windows(R))
-Hard Disk Space: at least 8GB
-Internet connection required

من امروز این بازیرو گرفتم!
فقط میتونم بگم افتضاح
البته منظورم پورت کردن این بازیه!
حتی به خودشون زحمت ندادن دسته 360 رو از بازی حذف کنن!
همون اول بازی عکس دکمه A 360 مییاد برای :laughing:continue
من با کارت 6800 فقط 3 فریم گرفتم
فکر کنم با 8800 بیشتر از 30 فریم نشه گرفت

چه جلب ...‌!
من بازي رو با 6600GT تموم كردم. اصلا هم اونقدرها كه ميگين فريمش بد نبود. متوسط روي 20 فريم بود. بعضي وقت ها اذيت مي كرد اما قابل بازي بود :confused:.

مشخصات کامل سیستمت رو میگی؟
دو سيخ رم (معادل يه گيگ). دو تا گوجه (معادل C2D 6400) با يه 6600GT.

حتي يكي دو مرحله رو هم با Fraps رفتم. ديگه در بدترين وضعيت از 15 14 تا كمتر نشد. اونم وقتي كه تعداد زيادي از اين Akrid ها تو صحنه بود و انفجار هم داشتيم و در محيط باز بوديم.
براي PC Gamer ها بازي بسيار جالبيه و بايد اعتراف كنم در PC بازيي به اين صورت نديده بودم. سوار شدن VS ها (همين ربات هايي كه مي بينيد) واقعا حال ميده و وقتي كنترلشون رو خوب ياد مي گيريد ديگه دوست ندارين پياده شين :cheesygri. اما كلا بازي متوسطي بود. تعجب مي كنم كه چطور اين بازي 20 ميليون دلار هزينه برداشته (و 20 ميليون ديگه هم براي تبليغاتش!). با ساخت انجينش شايد اما براي خود بازي تنها ... :confused: ... به نظرم چاخاني بيش نيست.

غول آخرش هم بس چرت بود.

آقا این غول آخرش ( البته فکر می کنم آخر باشه) همونی که اول بازی هم بود چجوری باید کشتش
4تا نقطه چپ و راستش هست که اونارو می زنی 4 تا هم رو سرش میاد بعد که اونا رو هم می زنی دیگه چیزی نمیاد

؟؟؟؟؟؟؟؟

آقا این غول آخرش ( البته فکر می کنم آخر باشه) همونی که اول بازی هم بود چجوری باید کشتش
4تا نقطه چپ و راستش هست که اونارو می زنی 4 تا هم رو سرش میاد بعد که اونا رو هم می زنی دیگه چیزی نمیاد
؟؟؟؟؟؟؟؟
اولا كه اشتباه فكر مي كني :). وقتي كه چهار تا نقطه روي سرش رو هم زدي بايد از اون راكت هايي كه روي زمين هست استفاده كني (با VS ميري به سمتشون و روشون واي ميسي و E رو مي زني). و با اونا بزني وسط سرش كه يك دايره بزرگ هست، جاي همون چهار نقطه روي سرش (در حقيقت يك نقطه ضعيف بزرگ).

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or