lost planet

سلام به همه دوستان...........;) ;) و سلام مخصوص خدمت دوست عزیز carbon;)
مجتبی جان میخواستم بدونم که اولا شما میتونستی انتی انالایزینگ رو با اچ دی ار همزمان فعال کنی؟؟؟؟؟؟(یعنی میشه؟)
دوم اینکه علتی داره که شدو کوالیتی فقط تا رو مدیوم میاد ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کارتهای سری 7 نمیتونن رو های بزارن یا اینکه کلا نمیشه رو های گذاشت؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب من رو بدی.......:)
ببخش.یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که اطلاع داری باید برای اجرای این بازی تو حالت فول اسکیرین مانیتور ال سیدی داشته باشیم یا نه؟؟؟؟؟
مر30.
با تشکر از جواد
1-نه تو سری 7 نمیشه همزمان فعال کرد
2-نه علتی نداره خیلی از بازیا اینطورین
3-نه ربطی به ال سی دی نداره یه گزینه تو تنظیمات هست که میشه اون دو خط سیاه تو بازی رو برداشت

اقا سمیر کارت گرافیکت چیه اسپایدرمن واسه من 7600gs خیلی کند میشه

اون lostplanet روهم اگه هنوز نفرستادی دیگه نفرست چون بازیش تو این ماه میاد اصلا حواسم
نبود دستت درد نکنه ;)

متشکرم از دوستان عزیزم مجتبی و سمیر.........;) ;) ;)
در ضمن جناب DJ_MJ اولا بنده از شما سوال نکردم.که جواب مجتبی را نقل قول میکنی..
:mad: :mad: :mad:
در ثانی اول سوال من رو بخون بعد که متوجه شدی جواب بده.........:evil: :evil: :evil:
من خودم متوجه جواب مجتبی شدم منتها چون گفته بود که شدو روی های نمیره میخواستم بدونم که ایشون اطلاع دارند یا نه که ایا این ارتباطی به کارت داره یا نه؟؟؟؟؟
:evil: :evil:
(DJ_MJ);) ;) ;) در ضمن به خاطر جوابت هم ممنون اقا جواد

آخرین ویرایش:
اقا سمیر کارت گرافیکت چیه اسپایدرمن واسه من 7600gs خیلی کند میشه

اون lostplanet روهم اگه هنوز نفرستادی دیگه نفرست چون بازیش تو این ماه میاد اصلا حواسم
نبود دستت درد نکنه ;)
:confused: فردا دارم میفرستم برای همه واقعا برای شما نفرستم؟
با 6600 که خیلی راحت میشه اسپایدر من 3 بازی کرد من 6600 دارم رم شما 1 گیگه؟

سلام سمیر جان.................... من منتظرما............
به خیلی از بچه های کرج(دوستام قول دادم) تو رو خدا منو رو سیاه نکنی........:(( :(( :((
منتظر ارسالت هستم............:cheesygri :cheesygri

:confused: فردا دارم میفرستم برای همه واقعا برای شما نفرستم؟
با 6600 که خیلی راحت میشه اسپایدر من 3 بازی کرد من 6600 دارم رم شما 1 گیگه؟

چون تو زحمت نیفتی گفتم وگرنه کی بدش میاد یکی براش دمو بفرسته !
اخه شماره حساب نمیدی که ... اینجوری روم نمیشه یکم ضایعست :blushing:

اره رمم 1 گیگه این کارتم مثل اینکه سازگاری نداره بازیهای از این خفنتر رو بازی میکنم این یکی نمیدونم چرا اینجوریه ؟!!

با سلام خدمت بروبچ...................:) :cheesygri :cheesygri
من امروز مشغول بررسی سایت گیم اسپات بودم که یه عنوان جالب تو بخش بازی لاست پلنت بود........که تو این بخش اومده دمو بازی رو تجزیه تحلیل کرده و مقایسه ای بین نسخه دایرکت ایکس 9 و 10 انجام داده به همراه یه بنچ مارک با رزولیشن ها و تنظیمات گرافیکی مختلف.......من لینکش رو اینجا قرار میدم و یه مقدار هم به صورت خلاصه از این مطلب رو برای شما ترجمه کردم که اینجا میزارم.........
این از لینک:
http://www.gamespot.com/features/61...vert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1
اینم از ترجمه مختصر در مورد این بررسی:
در ابتدا این عنوان مطرح میشه که مدتی هست که ما منتظر اومدن بازی برای دایرکت ایکس 10 و کارتهای پشتیبانش بودیم مثل Company of Heroes و Crysis و.....
با توجه به اینکه این کارتها(کارتهای سری 8) از ماه نوامبر به بازار اومدند.........تا اینکه بازی زیبای لاست پلنت برای پیسی هم قرار شد بیاد........البته این بازی برای ایکس باکس 360 در ماه January ریلیز شده بود...تا اینکه نسخه دمو بازی به دو صورت دایرکت ایکس 9 و10 اومد.....
در هر دو دمو بازی بسیار جذاب هست و تفاوت زیادی با هم ندارن مگر در سیستم سایه زنی که در نسخه 10(دایرکت ایکس 10) می توان گزینه را تا های بالا برد اما در نسخه 9 این امکان فقط در حالت مدیوم هست.......بعد توضیح میده که با توجه به اینکه ما(بروبچ گیم اسپات) تفاوتی در دو نسخه ندیدیم از شرگت کپکام علت رو جویا شدیم.......که اونها هم اعلا م کردند ما میخواستیم پرفورمنس بازی رو 10 تا 20 درصد افزایش بدیم و....... که این صحبتها به معنای این نبوده که میخوان افکتهای پیشرفته گرافیکی رو استفاده کنن بلکه هدفشون افزایش پرفورمنس(کارایی و عملکرد بازی) بوده و نه چیزه دیگه..........از طرف دیگه نسخه 10 اهسته تر هست تا نسخه 9(کاهش فریم ریت).از طرف دیگه اون های بودن سایه ها هم انچنان تاثیری بر بالا بردن گرافیک بازی نداره ...البته در اخر هم اضافه کردن که این بازی رو با کارتهای ای تی ای تست نکردن چون کپکام این بازی رو تحت کارتهای گرافیکی انویدیا زده................(سازگاری بیشتر با کارتهای انویدیا)
به هر حال این از ترجمه ما...امیدوارم خوشتون اومده باشه...........:love: :love: ;) ;)
البته یه خواهش از مدیریت دارم واونم اینه که اسم تاپیک رو به صورت Lost Planet: Extreme Condition در بیارن که یه مقدار تاپیک از نظر اسمی شکیل تر بشه...ممنوم

سلام
جمعه،25/3/86،ساعت 12شب
دقيقا همين وقت بود كه داخل گيم اسپات بودم.با خودم گفتم:
بهتره يه چيزي دانلود كنم!!!
رفتم شاخه ي دانلود ها.بازي Lost Planet رو ديدم.حجمش زياد نبود.370 مگ بود.گذاشتم دانلود بشه.شور و شوق عجيبي داشتم!!!ازش زياد تعريف شنيده بودم.

شنبه،26/3/86،ساعت 4 صبح زود
از خواب بلند شدم تا هم يه كم درس بخونم-هم ببينم دانلود چي شده-هم صبر كنم تا اذان بگويند.
كمي درس خودندم.رفتم سراغش!!!
ديدم دانلودمون تكميله!!با شور و شوق بازي رو نصب كرديم.ابتدا اذيت ميكرد!!!
رفتم فايل دايركت رو هم 2 دقيقه اي گرفتم.اونو نصب كردم.
ولي وقت برا اجرا نبود!!!نمازي خوانديم و رفتيم سر درس و مشقمون!!!

شنبه،26/3/86،ساعت 1:20 دقيقه بعد از ظهر
بلند شدم و رفتم اجراش كردم.تو پوست خودم نمي گنجيدم!!
منو اولشو ديدم!!خيلي خفن بود.رفتم تو تنظيماتش و همه چيزو مثل هميشه گذاشتم بالا.سر انجام زدم روي start!!!
=P~ =P~ =P~ =P~
داشتم ميمردم تا بازيو ببينم!!!
ولي بالاخره اجراش كردم!!
واي كه چي بگم!!!
نميدوني عجب بازي بود!!!
=P~
بازي در يك محيط برفي شروع شد.برف و بارون سهم گين با شدت هرچه تمام و با زيبايي بيشتر از اسمان خدا بر زمين ميباريد.
گرافيك بازي را تا وقتي از نزديك نبينيد باور نمي كنيد.بازي كه شروع ميشه پاهاي ما در برف فرو رفته:

http://i13.tinypic.com/4tf7hv7.jpg

فيزيك بازي در حد عالي قرار دارد.ابرها به صورت واقعا طبيعي حركت ميكنند-برف ها به صورت بسيار زيبا و در جهت حركت باد ميبارند.فشنگ به به زيبايي تمام به سوي دشمن حركت ميكند و حتي وقتي موس را حركت مي دهيم صفحه به هم تند حركت ميكند و افكتي بر جاي ميگذارد.به تصوير زير نگاه كنيد:

http://i7.tinypic.com/4tg94j4.jpg

صدا گذاري واقعا بدون نقص هست.صداي تفنگ ها حرف ها نداره.در بازي موزيكي دلنواز و متناسب با صحنه و موقعيت بازي بخش مي شود.صداي شخصيت و دشمنان هم بي نقص هست.

كنترل بازي در حد خوبي قرار دارد.ولي من يه كم باهاش مشكل داشتم ولي مطمئن هستم كه 100% وقتي نسخه اصلي ريليز بشه تمامي مشكلات بر طرف ميشه.

هوش منصنوعي در بازي عالي كار شده و دشمنان يه جا واي نمي ايستند تا شما بكشيدشون!!!بلكه اونا هم از دوربين تفنگ استفاده ميكنند و در كوچكترين موقعيتي به سمتتون شليك ميكنند.دشمنان شما معمولا ربات ها هستند و يا در بعضي جاها انسانهاي داراي پوشش منطقه هستند كه واقعا هوش مصنوعي بي نقصي دارند و قوي هستند
:

http://i17.tinypic.com/6ai5ibn.jpg

تنوع اسلحه به شدت زياد است و شما از انواع سلاح هاي سبك-سنگين استفاده ميكنيد.از جمله كلت-مسلسل-شات گان-ار پي جي-راكت-و همچنين از انواع نارنجك ها.در ضمن.اگر تير اسلحه ي شما تمام شد ناراحت نشيد.فقط كافي است كليد e را بزنيد تا با زيبايي تمام ان را بر سر دشمنان بكوبيد

از ديگر نكات جالب و خارق العاده بازي اين است كه دشمن شما را تعقيب كرد و شما را داخل دره اي انداخت،شخصيت بازي به طور خود كار با قلاب خود را در همانجا نگه ميدارد و شما با اين قابليت ميكتوانيد دشمنان را فريب داده و سريعا بالا رفته و انها را با يك شليك زيبا از پا در اوريد:

http://i17.tinypic.com/4qebxpy.jpg

در بازي اگر كليد g را بزنيد شخصيت بازي نارنجكش را پرتاب ميكند.اين كار با فيزيكي عالي و با زيبايي هرچه تمام تر انجام مي شود.يعني شخصيت با دستش ان را برميدارد و يك حس ميگيرد و چاشني را مي كشد و با حركت زيبا و طبيعي دستش ان را به سوي دشمن پرتاب ميكند.
افكت اب و اتش در بازي قابل توصيف نيست!!!

در بازي شما ميتوانيد سوار بر انواع وسايل شويد.از جمله ربات ها.همچنين تمامي اشيا قابليت تخريب و اتش گرفتن را دارند:

http://i17.tinypic.com/674gjuw.jpg

بازي Lost Planet يك بازي سوم شخص فوق العاده زيبا از capcom هست كه براي x360 و PC ساخته شده.به زودي نسخه اصلي بازي وارد بازار جهاني مي شود و همگان ميتوانند اتز بازي استفاده كنند.
شما ميتونيد اين بازي را با حجمي در حدود 370 مگابايت از گيم اسپات دانلود كرده و لذتي بدون توصيف را با اين بازي داشته باشيد.
اين بازي بر روي اكثر سيستم ها اجرا مي شود.بنده با CPU:3000
VGA:6800ULTRA
RAM:2GB
اين بازي رو اجرا كردم و دارم لذت ميبرم.حدود 30 فريم ميگيرم!!!
تصاویر و توضیحاتی دیگر:

نمايي از داخل دوربين يك تفنگ دوربين دار.در اين عكس شاهد هسستيم كه دشمنان ما فقط روبات ها نيستند:
http://i8.tinypic.com/63sh64k.jpg
جالب ترين عكسي كه تونستم بگيرم همينه.نكات زيادي در همين عكس است كه تمامي فاكتور ها و عامل هاي نقد نويسي توش هست:

http://i12.tinypic.com/5zqz31z.jpg

توضيحات شماره ها:
1-اين يك دشمن است كه خاطر شليك كردن بنده به ايشون به خاطر هوش مصنوعي بالاشون روي زمين به صورت خيلي زيبا غلت ميخورند و در همان هنگام شليك هم ميكنند.يكي دشمنان يه جا واي نمي استند!!!
پنهان مي شوند-از گروهشون دفاع ميكنند-غلت ميخورند-حركات جالب انجام ميدهند-حتي اگر يك دشمن روي پله ها باشد و شما هم بريد بالاي پله ها،دشمن فورا خود را به بالاي پشت بام مي رساند و پناه ميگيرد!!!!هوش مصنوعي اخرشه!!!

2-در اين شماره از عكس بالا شاهد نورپردازي بي نقص بازي هستيم.نور پردازي عاليه و برف ها كاملا طبيعي طراحي شده اند جالب اينجا هست كه اگر space رو بزنيد و شخصيت بازي ((پرش ميكنه و وقتي دوباره مياد روي زمين پاهاش ميره توي برف و ذرات برف بر روي هوا پخش مي شوند.كه كمتر جايي شاهد چنين قابليت هايي بويدم...

3-اهان.دقيقا تو شماره 3 معلومه.دشمن داره غلت ميخوره و ذرات برف هم بر هوا پخش شده...

4-بسيار زيبا است اين شماره!!!پيراهن شخص رو ببينيد.ببينيد چجوري بهش نور تابيده و چقدر زيبا هست....

5-در شماره پنج هم شاهد نورپردازي بي نقص هستيم....

اينم تصوير بسيار زيبا افكت اتش به خاطر شليك با يك تفنگ دوربين دار:
http://i19.tinypic.com/4yuo8j9.jpg

كيفيت عكسها پايينه.كيفيت داخل بازي 100 برابر عكس ها هست....

lost planet
Minimum system requirements:
CPU: Intel Pentium 4 HT
RAM: 512Mb (XP) / 1GB (Vista)
Hard Drive: 8 GB
Disc Drive: DVD9 compatible
Video: VRAM 256Mb. Direct X9.0c/Shader3.0
NVIDIA GeForce 6600 or greater
Sound: DirectSound compatible, Direct X9.0c
Peripherals: Mouse, Keyboard

Recommended system specifications:
Windows Vista