اين بازي خفن كه من براي x360رو وقتي بازي ميكردم هنگ كرده بودم حالا برا pcمياد
pcازهاي برن صفا كنن!!:biggrin1: :cheesygri
pcازهاي برن صفا كنن!!:biggrin1: :cheesygri

هیچگونه مشکلی نداره فقط یکی از dll های دایرکس رو برای بعضی ها میخواست که حل شدمثله این که این دمو مشکل داره تو قسمت نظرات همه میگفتن یا بالا نمی یاد یا بعد از چند لحظه کرش میکنه
دموی این بازی رو کسی نگرفته و بازیش نکرده؟
اگه گرفته ; میشه درباره گیم پلی و گرافیکش توضیح بده؟ آیا گرافیکش بهتر از نسخه xbox360 هست؟
البته اون دوستانی که سیستم متوسط به بالا دارند رو منظورم هست...

رضا جان با دایرکس 9 هم میشه بازی کرد
اون عكسهايي كه رضا جان گذاشتي نسخه xbox360 با pc اصلا يكي نيست كه ادم بتونه مقايسه كنه اين اولا .
دوما من كه فرق زيادي بينشون نميبينم و اگه pc هم بهتره به علت اينه كه بعد از نسخه xbox360 ساخته شده و كار روش بيشتر انجام شده . فقط بيشترين فرقي كه ميتونم احساس كنم اونم همون رزوليشن بالاست جزئيات بهتر ديده ميشه .
و سوما نسخه lostplanet در xbox360 فقط نيمي از قدرت كنسول استفاده شده حالا اگه .......
در اخر ميخوام بگم اين نوع مقايسه برازنده ي directx10 نيست ....
درصد رو فعلا دانلود کردم
تصاویری که گیم اسپات از Demo گزاشته واقعا خیلی با کیفیت هستن قطعا با vga 8800 و دایرکس 10 گرافیکش از نسخه xbox360 سرتره
قشر محدود که تو خارج معنی نداره.... الان اونجا همه 8800 رو بستن منتظر crysis نشستن :cheesygriاگه اشتباه نکنم نسخه کامل و پایانی این بازی به کارت های گرافیکی سری 8 nvidia نیاز داره تا اجرا شه که اگه این جوری باشه خیلی بد میشه
چون یه قشر محدود میتونن بازی کنن.
میشه ولی رو حالت dx9 ؛پس انتظار همچین گرافیکی که تو عکس ها میبینی نباش...چون اینا همه Dx10 هستنسلام میخواستم ببینم با گزافیک زیر میشه این بازی رو انجام داد؟
geforce 7950gtx ddr3
cpu 3hz 2m
ram 1 gb ddr2
main p5 6bit
به نظر من نسخه pc بهتره... ولی من نسخه 360 رو بازی نکردم :cheesygri از روی عکس ها دارم میگم.... خدا رو شکر این بازی سازی برای pc به Capcom حال داده :laughing:مقایسه دمو بازی Lost Planet نسخه PC با نسخه اصلی XBOX 360
NVIDIA اعلام کرد این بازی فقط قابلیت پشتیبانی از کارت های گرافیکی GeForce® 8 به بالا را دارد همچنین قابلیت پشتیبانی از XHD یعنی تا ریزولیشن 2560*1600 را دارا میباشد.
این که مشخصه ...فقط با Crysis میشه فهمید که dx10 چی هست...در اخر ميخوام بگم اين نوع مقايسه برازنده ي directx10 نيست ....