lost planet

راستي 1سوال اين بازي رو بازي اين ويژگي هايي كه توسط بازي سازش بيان شده كسي خبر داره مثله crysisميشه رو سيستم هاي چند سال قبل هم اجرا كرد يا نه؟!!!!!!!!!!!
----------------------------------------------------------------------------------------------
cpu:3
vga:7300gs
ram:1gigd.d.d.r2

بچه ها من دارم تریلر قابل بازی این بازی رو دانلود میکم میشه فکر کنم 2 تا مرحله رو باهاش بازی کرد
حجمش خیلی زیاده ولی دیگه دارم دانلود میکنم حجمش:372.1MB
دمو هم برای dx9هست همdx10
اینم مشخصاتش:
This is the DirectX 9 version of the Lost Planet single-player demo, which includes two playable missions--attack an Akrid hive, or assault an ice pirate fortress.

دانلودش همfreeهست فقط باید تو گیم اسپات عضو باشید همین!!!!!
پیش به سوی دانلود:) :biggrin1: :cheesygri ;) :love: :cool:

مثله این که این دمو مشکل داره تو قسمت نظرات همه میگفتن یا بالا نمی یاد یا بعد از چند لحظه کرش میکنه
امیدوارم ماله من کرش نکنه
این سیستمه منه:
vga:7300gt
ram:512d.d.dr.2
cpu:3.2(full cach

دموی این بازی رو کسی نگرفته و بازیش نکرده؟:confused:
اگه گرفته ; میشه درباره گیم پلی و گرافیکش توضیح بده؟ آیا گرافیکش بهتر از نسخه xbox360 هست؟
البته اون دوستانی که سیستم متوسط به بالا دارند رو منظورم هست...

مثله این که این دمو مشکل داره تو قسمت نظرات همه میگفتن یا بالا نمی یاد یا بعد از چند لحظه کرش میکنه
هیچگونه مشکلی نداره فقط یکی از dll های دایرکس رو برای بعضی ها میخواست که حل شد

دموی این بازی رو کسی نگرفته و بازیش نکرده؟
اگه گرفته ; میشه درباره گیم پلی و گرافیکش توضیح بده؟ آیا گرافیکش بهتر از نسخه xbox360 هست؟
البته اون دوستانی که سیستم متوسط به بالا دارند رو منظورم هست...

45 درصد رو فعلا دانلود کردم
تصاویری که گیم اسپات از Demo گزاشته واقعا خیلی با کیفیت هستن قطعا با vga 8800 و دایرکس 10 گرافیکش از نسخه xbox360 سرتره

آخرین ویرایش:
اگه اشتباه نکنم نسخه کامل و پایانی این بازی به کارت های گرافیکی سری 8 nvidia نیاز داره تا اجرا شه که اگه این جوری باشه خیلی بد میشه:(
چون یه قشر محدود میتونن بازی کنن.

مقایسه دمو بازی Lost Planet نسخه PC با نسخه اصلی XBOX 360

1167654788464bec00a982b.jpg

جواب سوالات در مورد کارت گرافیک:
اجرای Lost Planet فقط از NVIDIA GeForce 8 به بالا...
nvidia.jpg

NVIDIA اعلام کرد این بازی فقط قابلیت پشتیبانی از کارت های گرافیکی GeForce® 8 به بالا را دارد همچنین قابلیت پشتیبانی از XHD یعنی تا ریزولیشن 2560*1600 را دارا میباشد.
تصویر زیر مربوط به دمو اخیر این بازی در حالت XHD میباشد که به نظر فوق العاده میاد...
برای کیفیت هر چه بیشتر بازی در حالت DX10 باید حتما GF 8 به بالا باشه...
98575.jpg

آخرین ویرایش:
رضا جان با دایرکس 9 هم میشه بازی کرد

میدونم SAMIR جان اما بخوای تفاوت رو احساس کنی نسبت به 360 و بازی به راحتی و با تمام افکت ها اجرا بشه کارت گرافیک با قابلیت پشتیبانی از DX10 میخواد اما با DX9 هم اجرا میشه بله این مطلب رو خود NVIDIA متذکر شده بود ;)

اون عكسهايي كه رضا جان گذاشتي نسخه xbox360 با pc اصلا يكي نيست كه ادم بتونه مقايسه كنه اين اولا .

دوما من كه فرق زيادي بينشون نميبينم و اگه pc هم بهتره به علت اينه كه بعد از نسخه xbox360 ساخته شده و كار روش بيشتر انجام شده . فقط بيشترين فرقي كه ميتونم احساس كنم اونم همون رزوليشن بالاست جزئيات بهتر ديده ميشه .

و سوما نسخه lostplanet در xbox360 فقط نيمي از قدرت كنسول استفاده شده حالا اگه .......

در اخر ميخوام بگم اين نوع مقايسه برازنده ي directx10 نيست ....

اون عكسهايي كه رضا جان گذاشتي نسخه xbox360 با pc اصلا يكي نيست كه ادم بتونه مقايسه كنه اين اولا .

دوما من كه فرق زيادي بينشون نميبينم و اگه pc هم بهتره به علت اينه كه بعد از نسخه xbox360 ساخته شده و كار روش بيشتر انجام شده . فقط بيشترين فرقي كه ميتونم احساس كنم اونم همون رزوليشن بالاست جزئيات بهتر ديده ميشه .

و سوما نسخه lostplanet در xbox360 فقط نيمي از قدرت كنسول استفاده شده حالا اگه .......

صحبت هات کامل درست و قبول... به قول شما فقط ریزولیشن و قرار دادن تکنیک های خاص گرافیکی کمپانی nvidia باعث میشه نسخه pc برتر باشه;)

درصد رو فعلا دانلود کردم
تصاویری که گیم اسپات از Demo گزاشته واقعا خیلی با کیفیت هستن قطعا با vga 8800 و دایرکس 10 گرافیکش از نسخه xbox360 سرتره
229.gif
229.gif
سمیر داری با dial up دنلود میکنی؟؟؟؟
229.gif
229.gif
بابا 1 ماه دیگه بازی میاد....

اگه اشتباه نکنم نسخه کامل و پایانی این بازی به کارت های گرافیکی سری 8 nvidia نیاز داره تا اجرا شه که اگه این جوری باشه خیلی بد میشه:(
چون یه قشر محدود میتونن بازی کنن.
قشر محدود که تو خارج معنی نداره.... الان اونجا همه 8800 رو بستن منتظر crysis نشستن :cheesygri
ولی تو ایران فکر کنم هنوز تعداد صاحبان سری G8XXX به 40 نفر هم نرسیده ;)

سلام میخواستم ببینم با گزافیک زیر میشه این بازی رو انجام داد؟
geforce 7950gtx ddr3

cpu 3hz 2m
ram 1 gb ddr2
main p5 6bit
میشه ولی رو حالت dx9 ؛پس انتظار همچین گرافیکی که تو عکس ها میبینی نباش...چون اینا همه Dx10 هستن ;)

مقایسه دمو بازی Lost Planet نسخه PC با نسخه اصلی XBOX 360
به نظر من نسخه pc بهتره... ولی من نسخه 360 رو بازی نکردم :cheesygri از روی عکس ها دارم میگم.... خدا رو شکر این بازی سازی برای pc به Capcom حال داده :laughing:

NVIDIA اعلام کرد این بازی فقط قابلیت پشتیبانی از کارت های گرافیکی GeForce® 8 به بالا را دارد همچنین قابلیت پشتیبانی از XHD یعنی تا ریزولیشن 2560*1600 را دارا میباشد.
229.gif
229.gif
229.gif
چیزی برای گفتن نمونده ... شرکت محبوبم ؛رسما دهن منو بست :cheesygri

این که مشخصه ...فقط با Crysis میشه فهمید که dx10 چی هست...

در آخر پیشنهاد میکنم این دمو 20 مگی رو از lp دانلود کنید تا تمام pc features رو در این دمو ببنید
برای دنلود مستقیم اینجا رو کلیک کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or