lost planet

بازم چند تا عکس:
61xt92u.jpg
[/IMG]

4lg2gev.jpg
[/IMG]

54bmyz9.jpg
[/IMG]

جای گلوله ها رو ببنینید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
6ce2b9y.jpg
[/IMG]

4xn0wlj.jpg
[/IMG]

4u0caav.jpg
[/IMG]

6c4z19s.jpg
[/IMG]

در ضمن بچه ها هر چند تا فریم دارین حتمااخرین درایور انویدیا رو دانلود کنید چون خیلی تاثیر داره:cheesygri :laughing: :p ;) :love: :cool:

DX9 vs. DX10 with Lost Planet

DirectX 9

DirectX 10

DirectX 9

DirectX 10

DirectX 9

DirectX 10

عکسها با رزولوشن
1280x720 گرفته شدن و با آخرین درایور nVIDA برای وین ویستا گرفته شدن
8X anti-aliasing
16X anisotropic filtering
GeForce 8800 GTX

من بعضی جاها 30 تا فریم تا 35تابعضی جاها14تافریم:) :cheesygri :blushing: :blushing:
ولی تو مرحله اول فریم ها بهتر از مرحله دوم بود چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو مرحله دوم که برف و یخ نداره چرا فریم کم تره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:confused: :confused: :-"
بچه ها من دیروز رفتم یک رم 1gigخریدم واقعا تاثیر داره چون بعضی گزینه ها رو رو highنمی شود گذاشت بعدا گذاشتم و مشکلی هم نداشتم.

آخرین ویرایش:
سلام مجتبی جان(carbon).......:) :)
اقا تشکر بابت گذاشتن این عکسا........
واقعا چه قدر تنظیمات داره:eek: :eek: :eek:
راستی شما تونستی با حالت HIGH بازی رو رو 30 فریم اجرا کنی یا رو حالت مدیوم 30 فریم داشت؟؟؟؟؟؟؟
مر30.

سلام مجتبی جان(carbon).......:) :)
اقا تشکر بابت گذاشتن این عکسا........
واقعا چه قدر تنظیمات داره:eek: :eek: :eek:
راستی شما تونستی با حالت HIGH بازی رو رو 30 فریم اجرا کنی یا رو حالت مدیوم 30 فریم داشت؟؟؟؟؟؟؟
مر30.
من اون بنچ ماركي رو كه گزاشتم تنضيمات رو هاي بود ميانگينش 31 شده ولي تو بازي بسته به شدت سنگين بودن صحنه فريم ريت از 20 تا 35 در نوسانه

درایور جدید nvidia تضمینی برای ویندوز xp:) تو سایت nvidia هم نمیتونید پیدا کنید
دوستان تو بعضی از فروم ها دیدم گفتن با این درایور فریم بیشتری برای lostplanet میگیرید حالا دانلودش کنید ضرر نداره

دوستان تو بعضی از فروم ها دیدم گفتن با این درایور فریم بیشتری برای lostplanet میگیرید حالا دانلودش کنید ضرر نداره

حداقل سیستم مورد نیاز چیه؟ حجم این دمو چقدره؟ یعنی من با 6200 میتونم بازی رو اجرا کنم؟:((

چه ورژنی هست تا واست FOUND کنم:cheesygri

قبلا این درایو رو تو GURU دیده بودم که نوشته شده بود واسه گیم هم خوبه ولی در اصل واسه سیستم های Quadro هست باس امتحان کرد ولی این درایوها تضمینی توش نیست

قبلا این درایو رو تو GURU دیده بودم که نوشته شده بود واسه گیم هم خوبه ولی در اصل واسه سیستم های Quadro هست باس امتحان کرد ولی این درایوها تضمینی توش نیست
من خودم دانلودش کردم ولی به هرحال تضمین رو بخاطر بحث های فروم های دیگه گفتم دانلودش ضرری نداره

سلام به همه دوستان...........;) ;) و سلام مخصوص خدمت دوست عزیز carbon;)
مجتبی جان میخواستم بدونم که اولا شما میتونستی انتی انالایزینگ رو با اچ دی ار همزمان فعال کنی؟؟؟؟؟؟(یعنی میشه؟)
دوم اینکه علتی داره که شدو کوالیتی فقط تا رو مدیوم میاد ؟؟؟؟؟؟؟ یعنی کارتهای سری 7 نمیتونن رو های بزارن یا اینکه کلا نمیشه رو های گذاشت؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب من رو بدی.......:)
ببخش.یه سوال دیگه هم دارم اونم اینه که اطلاع داری باید برای اجرای این بازی تو حالت فول اسکیرین مانیتور ال سیدی داشته باشیم یا نه؟؟؟؟؟
مر30.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or