اين بازي خفن كه من براي x360رو وقتي بازي ميكردم هنگ كرده بودم حالا برا pcمياد
pcازهاي برن صفا كنن!!:biggrin1: :cheesygri
pcازهاي برن صفا كنن!!:biggrin1: :cheesygri

شاید اشتباه تایپی کردید; من این جمله ای رو که با قرمز مشخص کردم متوجه نمیشم؟ با نسخه 360 تفاوت زیادی دارد یا ندارد؟ و بعدش نوشته اید با dx10 دیوانه کننده است؟ یعنی بهتر از نسخه 360 هست؟گرافیک واقعی یک بازی next-genرو میتونید ببنید بافت ها این قد عالی هستند که اصلا در وگاس هم ندیده اید.محیط ها واقعا زیبا هستند و انفجارها حرف ندارند و میتوان گفت بهترین در بین بازی های pcهستو واقعا باx360تفاوت زیادی ندارد مخصوصا تحتdx10که دیوانه کننده است و
با سلام خدمت دوستان................. من فقط یه چیزی رو بگم و تمام........
اونم اینکه بیشتر بچه هایی که تو گیم اسپات بودن و بازی رو انجام دادن(هم روی نسخه دایرکت ایکس 9 و هم 10)
متفق القول بودند که این دو نسخه تفاوت چندانی با هم ندارند..........(حدود 95% شبیه هم بودند)
پس خواهشا هی نگید دایرکت ایکس 10 فلان و..............
اگر هم خواستید براتون گفتهاشون رو قرار میدم........
فقط نکته ایی که میمونه اینه که این بازی نسبت به نسخه ایک 360 از لحاظ یکسری باگ و کیفییت تصویر و... نسبت به نسخه پیسی پایین تر هست.....
موفق باشید.
خوش اومدیسلام من برگشتم
بازی رو که نه .... دمو قابل بازی رو رو دانلود کردیبازی رو دانلود کردم
متوجه نشدم!!!بازی عالی نیست اصلا متاقب این بازی
قبلا هم این نکته رو متذکر شده بودم...ولی دوستان حرف منو باور نداشتنباید بگم فکر بازی کردن این بازی رو با یک کارن سری 6از سرتونبیرون کنید که فکر نمیکنم حتی رویlowهم 10تا فریم بده
15 june میشه نیمه دوم خرداد !این نقد دو مرحله از این بازی که در تیر ریلیز می شود .
شما چهار خط بالاتر گفتی که افت فرم داریمن اصلا افت فریم نداشتم.
نکته جالب این بازی بر روی کارت7800gtxاز روی رزولیشن768*1280بیشتر گیر می کنه و افت فریم داره وباید حتما یک رم 1gigداشته باشد تا افت فریم رو جبران کنه.
نه جواد جان حتی وقتی نصب میکنم icon با نام دایرکس 9 هستشسمیر جان...دمو 2 نسخه dx10 و dx9 داره.... میگم اشتباه دانلود نکردی؟؟؟ مثلا Dx10رو؟؟؟ :confused:
اگر اشتباه نگم ... crysis هم هر دو نوع Dx رو ساپروت میکنه ولی مشکل اینه که روی ویستا فقط اجرا میشه... دمویی که تو e3 2006 داشت بازی مشد با کارت های سری 7 دشات بازی میشدبعد اقا يه چيزي قبل از رليز شدن 8800 يه سري ويدئو از كرايسيس گرفتم نشون ميداد تو نمايشگاها دارن كرايسيس بازي ميكنن با كارتهاي سري 7 در حالي كه گفته شده بود اين بازي DX 10 ساپورت هست قضيه چي بود چرا تاحالا هيچ عكس مقايسه اي از اين بازي نيومده و دوم اينكه نميخام بگم DX10 سر كاريه ولي به نظر نمياد تفاوت فاهشي با DX قبلي داشته باشه البته اين حرفمو نديد بگيريد نظر شخصي بود
ميدونم هر دو نوع رو ساپورت ميكنه اگه واقعا با كارتهاي سري 7بازي ميشد پس ميتونيم همين كيفيت رو رو كارتهاي سري 7 داشته باشيم البته هنوز قضاوت زودهاگر اشتباه نگم ... crysis هم هر دو نوع Dx رو ساپروت میکنه ولی مشکل اینه که روی ویستا فقط اجرا میشه... دمویی که تو e3 2006 داشت بازی مشد با کارت های سری 7 دشات بازی میشد
راستی... مجی چه جوری نصبش کردی!!!
سلامت باشي اقاخسته نباشی جناب carbon حسابی یه حال به ماها دادی..ایول.........راستی من چندتا سوال دارم اگه میشه بهم جواب بدین:
1.این بازی سیستم کاورینگ (پناه گرفتن پشت در و دیوار) رو داره؟؟؟؟
2.فکر میکنی من با کارت 7900 جیتی ایکسم بتونم تمام اپشن ها رو رو های بزارم؟؟؟
اگه میشه یه عکس از منو تنظیمات گرافیکی برامون بزاری ممنون میشم.........![]()
![]()
ممنون.
خوش اومدیاولا بابت عس ها متشکر![]()
![]()
بازی رو که نه .... دمو قابل بازی رو رو دانلود کردی![]()
متوجه نشدم!!!![]()
قبلا هم این نکته رو متذکر شده بودم...ولی دوستان حرف منو باور نداشتن![]()
15 june میشه نیمه دوم خرداد !![]()
شما چهار خط بالاتر گفتی که افت فرم داریالان میگی نداری![]()
![]()
اینو شما گفتی:
بنده فکر کنم به لطف دوست عزیزم این دمو به دستم برسه... این دوست عزیز کسی نیست جز آقا سیمر گل![]()
![]()