lost planet

[سلام من برگشتم
بازی رو دانلود کردم
بازی عالی نیست اصلا متاقب این بازی
حالا میریم برا نقد همین 2 مرحله قابل بازی:
گرافیک:
گرافیک واقعی یک بازی next-genرو میتونید ببنید بافت ها این قد عالی هستند که اصلا در وگاس هم ندیده اید.محیط ها واقعا زیبا هستند و انفجارها حرف ندارند و میتوان گفت بهترین در بین بازی های pcهستو واقعا باx360تفاوت زیادی ندارد مخصوصا تحتdx10که دیوانه کننده است و باید بگم فکر بازی کردن این بازی رو با یک کارن سری 6از سرتونبیرون کنید که فکر نمیکنم حتی رویlowهم 10تا فریم بده.نکته جالب این بازی بر روی کارت7800gtxاز روی رزولیشن768*1280بیشتر گیر می کنه و افت فریم داره وباید حتما یک رم 1gigداشته باشد تا افت فریم رو جبران کنه.
game play:
اصلا ایرا دی را نمی توان به ان گرفت واقعا راحت واسان مانند x360وبه لطف موس و کیبورد عزیز بهتر هم شده است.من با360هنوز بازی رو تموم نکردم ولی تمام اسلحه هایی رو که من تا حالا گرفتم در نسحه pcهم بود وتنوع حوبی داشت.وشما قدرت سوار شدن ربات های غول پیکر را هم داشتید که خالی از لطف نبوده و بسیار مفید هستند.
----------------------------------------------------------------------------------------
این نقد دو مرحله از این بازی که در تیر ریلیز می شود .
امتیازهای من:
گرافیک:10
گیم پلی:10
صدا گذاری:10
----------------------------------------------------------------------------------
من کلی هم عکس براتون گرفتم که میذارم براتون در ضمن این عکس ها مقداری کوچک شده به همبن دلیل کیفیت ان پایین امده و در مورد گرافیک این عکس ها باید بگم hdrروشن بوده وتمان افکت ها onبوده.ودقت گزینه ها برخی رویhighبرخی روی mediumبوده وروی lowنبوده و من اصلا افت فریم نداشتم.
---------------------------------------------------------------------------------
اینم عکس ها:
6fq5z7n.jpg
[/IMG]

6ahca6q.jpg
[/IMG]

4pkmx3b.jpg
[/IMG]

62od0up.jpg
[/IMG]

54e7kg3.jpg
[/IMG]

4mwkldk.jpg
[/IMG]

678oubp.jpg
[/IMG]

63u72pu.jpg

گرافیک واقعی یک بازی next-genرو میتونید ببنید بافت ها این قد عالی هستند که اصلا در وگاس هم ندیده اید.محیط ها واقعا زیبا هستند و انفجارها حرف ندارند و میتوان گفت بهترین در بین بازی های pcهستو واقعا باx360تفاوت زیادی ندارد مخصوصا تحتdx10که دیوانه کننده است و
شاید اشتباه تایپی کردید; من این جمله ای رو که با قرمز مشخص کردم متوجه نمیشم؟ با نسخه 360 تفاوت زیادی دارد یا ندارد؟ و بعدش نوشته اید با dx10 دیوانه کننده است؟ یعنی بهتر از نسخه 360 هست؟

با سلام خدمت دوستان................. من فقط یه چیزی رو بگم و تمام........
اونم اینکه بیشتر بچه هایی که تو گیم اسپات بودن و بازی رو انجام دادن(هم روی نسخه دایرکت ایکس 9 و هم 10)
متفق القول بودند که این دو نسخه تفاوت چندانی با هم ندارند..........(حدود 95% شبیه هم بودند)
پس خواهشا هی نگید دایرکت ایکس 10 فلان و..............
اگر هم خواستید براتون گفتهاشون رو قرار میدم........
فقط نکته ایی که میمونه اینه که این بازی نسبت به نسخه ایک 360 از لحاظ یکسری باگ و کیفییت تصویر و... نسبت به نسخه پیسی پایین تر هست.....
موفق باشید.

با سلام خدمت دوستان................. من فقط یه چیزی رو بگم و تمام........
اونم اینکه بیشتر بچه هایی که تو گیم اسپات بودن و بازی رو انجام دادن(هم روی نسخه دایرکت ایکس 9 و هم 10)
متفق القول بودند که این دو نسخه تفاوت چندانی با هم ندارند..........(حدود 95% شبیه هم بودند)
پس خواهشا هی نگید دایرکت ایکس 10 فلان و..............
اگر هم خواستید براتون گفتهاشون رو قرار میدم........
فقط نکته ایی که میمونه اینه که این بازی نسبت به نسخه ایک 360 از لحاظ یکسری باگ و کیفییت تصویر و... نسبت به نسخه پیسی پایین تر هست.....
موفق باشید.

لطف میکنید نوشته هاشونو بزارید...
164.gif

سلام من برگشتم
خوش اومدی
39.gif
اولا بابت عس ها متشکر
8.gif

بازی رو دانلود کردم
بازی رو که نه .... دمو قابل بازی رو رو دانلود کردی
301.gif

بازی عالی نیست اصلا متاقب این بازی
متوجه نشدم!!!
24.gif

باید بگم فکر بازی کردن این بازی رو با یک کارن سری 6از سرتونبیرون کنید که فکر نمیکنم حتی رویlowهم 10تا فریم بده
قبلا هم این نکته رو متذکر شده بودم...ولی دوستان حرف منو باور نداشتن
35.gif

این نقد دو مرحله از این بازی که در تیر ریلیز می شود .
15 june میشه نیمه دوم خرداد !
8.gif

من اصلا افت فریم نداشتم.
شما چهار خط بالاتر گفتی که افت فرم داری
24.gif
الان میگی نداری
24.gif

اینو شما گفتی:
نکته جالب این بازی بر روی کارت7800gtxاز روی رزولیشن768*1280بیشتر گیر می کنه و افت فریم داره وباید حتما یک رم 1gigداشته باشد تا افت فریم رو جبران کنه.

بنده فکر کنم به لطف دوست عزیزم این دمو به دستم برسه... این دوست عزیز کسی نیست جز آقا سیمر گل
17.gif
17.gif

سلام....................میخواستم اگه میشه دوست عزیزمون slipknot_ghost یه عکس از
تنظیمات گرافیکی تو منو اپشن بزاره............. راستی دوست عزیز slipknot_ghost شما فریم ریتت بالاخره چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رمتون هم چنده؟؟؟؟؟؟
مر30.

سلام برو بچز حال و احوال خوبه
ميبينم كه همتون كف كردين حداقل كارتي كه ميخايد واسه بازي روون يه 8800GTS 320 ميگ هست ولي در كل با يه 8800GTX راحت 60 فريم رو ميگيريد البته نه راحته راحت:cheesygri
من دمو رو ديروز دانلود كردم با درايور 94.24 و DX9 April 2007 با ويندوز XP اجرا ميكنم
بازي بسيار زيباست البته نتايج تست من به اين صورت بود )همه گزينه ها روشن و HIGH)
540eo05.jpg

در حالت مديوم ميتونم 35 تا 40 فريم بگيريم و تا حدودي راحت بازي كنم البته گاهي اوقا سيستم لگ ميزنه (مشخصات سيستم تو امضا هست)
ولي در كل كيفيت تكسچر هاي بازي فوقالعاده بالاست تصاوير گرفته شده از DX 10 اين بازي فرق چنداني توش ديده نميشه ميتونيد يه نقد خوب در مورد اين دمو نوشته شده ميتونيد بخونيد
http://www.firingsquad.com/hardware/lost_planet_demo_directx_10_performance/default.asp
GTX SLI تركونده
بازي خوش ساختي هست بعداز اين همه مدت بالاخره يه بازي درست حسابي مياد . ولي اين بازي به هيچ وچه نميتونه يه DX10 ساپورت خوب باشه البته اين بازي روي ويستا پر از باگ هست وپرفورمنس كمتري ميده البته فعلا نبايد سخت گرفت چون DX10 و ويندوز ويستا تازه اول راهن يادتونه كه ويندوز XP چقدر پچ و وصله براش اومد تا روبراه شد .در پايان هم چندتا عكس ميزارم براتون

تكسچر فوق العاده
6b4e91y.jpg

انفچارهاي توپ
4u143d5.jpg

4ml02dg.jpg

4u11emp.jpg

سوراخ شدن برف:cheesygri
6291f7p.jpg

موشن بلور
4uaxgl2.jpg

DX10 VS DX 9.0 (هيچ تفاوتي وجود نداره بايد تا كرايسيس صبر كرد)به جرئت ميشه گفت كپكم همرو گذاشت سر كار:laughing:
DX9
4zojbyu.jpg

DX10
4ya2syo.jpg

بعد اقا يه چيزي قبل از رليز شدن 8800 يه سري ويدئو از كرايسيس گرفتم نشون ميداد تو نمايشگاها دارن كرايسيس بازي ميكنن با كارتهاي سري 7 در حالي كه گفته شده بود اين بازي DX 10 ساپورت هست قضيه چي بود چرا تاحالا هيچ عكس مقايسه اي از اين بازي نيومده و دوم اينكه نميخام بگم DX10 سر كاريه ولي به نظر نمياد تفاوت فاهشي با DX قبلي داشته باشه البته اين حرفمو نديد بگيريد نظر شخصي بود

بعد اقا يه چيزي قبل از رليز شدن 8800 يه سري ويدئو از كرايسيس گرفتم نشون ميداد تو نمايشگاها دارن كرايسيس بازي ميكنن با كارتهاي سري 7 در حالي كه گفته شده بود اين بازي DX 10 ساپورت هست قضيه چي بود چرا تاحالا هيچ عكس مقايسه اي از اين بازي نيومده و دوم اينكه نميخام بگم DX10 سر كاريه ولي به نظر نمياد تفاوت فاهشي با DX قبلي داشته باشه البته اين حرفمو نديد بگيريد نظر شخصي بود
اگر اشتباه نگم ... crysis هم هر دو نوع Dx رو ساپروت میکنه ولی مشکل اینه که روی ویستا فقط اجرا میشه... دمویی که تو e3 2006 داشت بازی مشد با کارت های سری 7 دشات بازی میشد

راستی... مجی چه جوری نصبش کردی!!!

خسته نباشی جناب carbon حسابی یه حال به ماها دادی..ایول.........راستی من چندتا سوال دارم اگه میشه بهم جواب بدین:
1.این بازی سیستم کاورینگ (پناه گرفتن پشت در و دیوار) رو داره؟؟؟؟
2.فکر میکنی من با کارت 7900 جیتی ایکسم بتونم تمام اپشن ها رو رو های بزارم؟؟؟
اگه میشه یه عکس از منو تنظیمات گرافیکی برامون بزاری ممنون میشم.........;) ;)
ممنون.

اگر اشتباه نگم ... crysis هم هر دو نوع Dx رو ساپروت میکنه ولی مشکل اینه که روی ویستا فقط اجرا میشه... دمویی که تو e3 2006 داشت بازی مشد با کارت های سری 7 دشات بازی میشد

راستی... مجی چه جوری نصبش کردی!!!
ميدونم هر دو نوع رو ساپورت ميكنه اگه واقعا با كارتهاي سري 7بازي ميشد پس ميتونيم همين كيفيت رو رو كارتهاي سري 7 داشته باشيم البته هنوز قضاوت زوده

راهي نداشت جواد جون دمو رو دانلود كردم ولي ميدونستم باس درايو جديد رو بگيرم و DX جديد رو براي ايكس پي 94.24 و براي ويستا حتما 158.18 ميخاد البته تو ايكس پي با 93.81 هم اجرا ميشد
بعد بازي رو نصب كردم و بعد درايور ها رو ريختم بازي اومد.

خسته نباشی جناب carbon حسابی یه حال به ماها دادی..ایول.........راستی من چندتا سوال دارم اگه میشه بهم جواب بدین:
1.این بازی سیستم کاورینگ (پناه گرفتن پشت در و دیوار) رو داره؟؟؟؟
2.فکر میکنی من با کارت 7900 جیتی ایکسم بتونم تمام اپشن ها رو رو های بزارم؟؟؟
اگه میشه یه عکس از منو تنظیمات گرافیکی برامون بزاری ممنون میشم.........;) ;)
ممنون.
سلامت باشي اقا
والا من خاستم ديشب بزارم عكسارو ولي مهمون اومد نشد ديگه حوصلم نشد تا امشب:cheesygri
1-نه پناه گيري نداشت البته اين دمو هست من نسخه 360 رو بازي نكردم نميدونم داره يا نه ولي فكر نميكنم داشته باشه تو اين دمو چيزي نبود.
2-تونستن ميتوني ولي نميدونم با چه فريم ريتي بازي ميكني شايد 25-30 فريم بگيري ميبيني كه من نتونستم با دوتا كارت درست حسابي فريم بگيرم:cheesygri
3-بفرما البته گزينه Sahdow quality تا مديوم بيشتر نميره هاي نداره
از قسمت اول
62zrvhk.jpg

از قسمت دوم
52nej61.jpg

خوش اومدی
39.gif
اولا بابت عس ها متشکر
8.gif

بازی رو که نه .... دمو قابل بازی رو رو دانلود کردی
301.gif

متوجه نشدم!!!
24.gif

قبلا هم این نکته رو متذکر شده بودم...ولی دوستان حرف منو باور نداشتن
35.gif

15 june میشه نیمه دوم خرداد !
8.gif

شما چهار خط بالاتر گفتی که افت فرم داری
24.gif
الان میگی نداری
24.gif

اینو شما گفتی:

بنده فکر کنم به لطف دوست عزیزم این دمو به دستم برسه... این دوست عزیز کسی نیست جز آقا سیمر گل
17.gif
17.gif

من تو رزولیشن بالا افت فریم داشتم نه پایین عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or