lost planet

با سلام اين بازي امروز بدستم رسيد
بازي دقيقا همونطور كه دموشو بازي كرده بودم جذاب گيرا با گرافيك و گيم پلي خوب نوآور داستان نسبتا جذاب بود فقط تنها ايرادي كه من ديدم همينه كه تو هر مرحله كاري جز كشتن نداره يكسره رگبار كن و پيش بروولي اين گيم من رو راضي نگه ميداره پيشنهاد ميكنم حتما بگيريد ضرر نميكنيد

من هم بعد از ارتقا سیستمم امروز تونستم این بازی رو بازی کنم بازی های کپکام واقعا حرف نداره خیلی بازیه قشنگیه
نمیشه وسط مرحله ها سیو کرد؟

من هم بعد از ارتقا سیستمم امروز تونستم این بازی رو بازی کنم بازی های کپکام واقعا حرف نداره خیلی بازیه قشنگیه
با سلام..........:cheesygri:cheesygri
سمیر جان سیستم جدیدت مبارکت باشه......;);)
اقا تو این بازی امکان کویک سیو نیست اما چک پوینتهای مخفی وجود داره ..........طوریکه پیغام چک پوینت نمیده ولی موقعی که بازی رو دوباره میخوای بیاری میبینی از اونجا شروع میشه.......:cool::cool:;)

من هم بعد از ارتقا سیستمم
چی بستی ناقلا؟؟؟؟ :laughing: لو بده خودت رو :cheesygri

امروز تونستم این بازی رو بازی کنم بازی های کپکام واقعا حرف نداره خیلی بازیه قشنگی
من با 6600 خیلی راحت بازی کردم....تنظیمات هم اکثرا روی medium بودن....
capcom هم همیشه کارش حرف نداره ;)
dragon گفت.... ولی من اصلا به سیو احتیاج پیدا نکردم چون یه نفس زدم تو رگ....بازی خیلی کوتاه بود ;) در عرض 7.35 تمومش کردم

اتمام بازی lost planet

امروز 30/4/1386 شنبه .از تاریخ 25 تیر تا امروز طول کشید.اخرش هم خیلی رمانتیک و عشقولانه تموم میشه.برف ها اب میشن و زمین های سر سبز هم معلوم میشن. luka از wayne خوشش میاد و ... .

dj-mj تو که بازی رو با 6600 اجرا کردی رمت چی بود من با یه رم 1.5 و کارت گرافیک 6200 gefrce
256 mb که 64bit باشه میشه راحت اجرا کرد:( تنظیمات هم چه low باشه چهmediom فرقی نمیکنه برام:cheesygri

سلام به همه من تو lost planet مرحله ی 7 یا 8 هستم فکر کنم مرحله ای که قبلش rick رو پیدا میکنی بعدش میری اون قسمت که قبلا یه کرم گنده توش بود حالا همه رو میکشم ولی دیگه کاری نیسست بکنم برم کجا؟؟؟؟؟؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or