خيلي خيلي زحمت كشيدي رفيق ؛ اين ايده اي كه شما دادي ميتونه بسيار كار ساز باشه - ولي منظور من دقيقا اين نبود . يك ويديو براتون آپـــــــــــــــــــــــــــــــــــلود كردم حتما ببينيدش ( حجمش 40 مگ بيشتر نيس ) . خودم دقيقا چيزي نفهميدم راستشو بخوايد :d ، ولي حس (!) ميكنم خيلي كارا ميشه باحاش انجام داد . تو اين ويديو نشون ميده كه ما ميتونيم با چندين لايه ( به جز اون سه تاي معروف ) كـــــار كنيم . البته سكبوي ها فقط تو همون سه تا لايه ي اصلي ميتونه حركت كنن و اون لايه هاي اضافه فقط و فقط جنبه ي زيبايي و از اين حرفا داره . اگر كسي بلته راهنمايي كنه لطفا ...سوال کردن اشکال نداره رفیق اما باید هر کاری رو درست یاد بگیری.شاید منی که اینجا راهمایی میکنم اطلاعاتم کامل نباشه و تو رو گمراه کنه.بهتره که علاوه بر نوشته های این تاپیک حتما آموزشی که داخل خود بازی هست رو هم نگاه کنی. اما به هر حال
برای کار کردن با بیشتر از 3 لایه :
شما سه تا لایه داری که هر کدوم ضخامت بکسان دارند، درسته؟ اما میتونی ضخامت لابه ها رو خیلی کم کنی و بشن مثل ورق که اونقت میتونی بزاریشون جلوی تمام لابه ها با مثلا پشت تمام لابه ها، البته وسطشون هم فکر کنم میشه.این از این
درمورد بک گراند و دور نما:
یه سری بک گراند های پیش فرض بازی هستش که میتونی اونا رو استفاده کنی.خیلی سخت نیستش.تو مرحله سازی کافیه مربع رو بزنی و بعد یه بار دسته پاییم(گزینه tools بود فکر کنم) بعد R1 رو چند دفعه میزنی و بک گراند های پیش فرض دیده میشه. این که راحت و آسونه.
اما شما میتونی به عتوان مثال یه لایه نازک بسازی و بعد روی اون طرح بدی، حالا این طرح میتونه شامل sticker یا decorative باشه و یا فقط با متریال ها بازی کردن باشه.
نمیدونم که تونستم منظورم رو برسونم یا نه ! و یا اصلا سوال شما همین بود که من جواب دادم یا نه.
اما برای بازی ساختن(در حالت کلی) و الان در LBP باید تمام ابزار هات رو بشناسی و بعد بتونی ازشون استفاده کنی.البته نمیشه همه ابزار ها رو همون اول به طور کامل یاد گرفت اما این که فقط که ایده کلی از هر ابزاری داشته باشی واقعا ضروریه. اگه آموزش های خود بازی رو ندیدی و یا با دقت ندیدی بهتره که یه بار دیگه با دقت نگاهشون کنی. البته از نوع سوالاتت معلومه که نیازی نیست فعلا اون آموزش های مربوط که چیپ ها و عملگر ها رو ببینی.همون آموزش های اولیه رو دقیق ببینی فکر کنم تمام رو داشته باشه و بعدش هر کدوم رو که یاد گرفتی برو و تو مرحله سازی باهاش این ور و اون ور کن و ایده های خودت رو روشون پیاده کن.
حالا اگه وقت کنم میتونم یه تاپیک بزارم و آموزش بدم.فقط ابزاری ندارم که بتونم از تلویزیونم عکس بگیرم.
والا من مراحل قبلي شما رو بازي كردم بنظرم كارتون واقعا جاي تحسين داره . با اين ايده ي شما كاملا موافقم ميتونيم يك تيم چهار - پنج نفره تشكيل بديم و به ساخت مراحل سريالي ( هر چند وقت يك قسمت جديد از اون بسازيم ) بديم بيرون . پيشنهاد ميكنم حتما ايــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن سايت رو ببينيد .پایه تو این سایت وجود داره مه یه تیم مرحله سازی تشکیل بدیم؟
هرکس مسئول یه کار باشه!
واقعا جوب میده!
عزيزم براي شروع كار كه اين يكي از واجباته ! حتما بايد از اين كارا بكنيم تا بتونيم پيشرفت كنيم . بعد يك چيز ديگه بگم ، از همون اول لازم نيست يك مرحله ي كامل طراحي كنيم ، ميتونيم اول ابزاري كه براي ساخت يك مرحله نياز هست رو بسازيم ( مثلا ديروز كلي وقت گذاشتم و يك دربازه ي ورود به شهر ساختم و براي خودم ذخيرش كردم ) يا مثلا ساختن يك وسيله ي نقليه ي متفاوت مثل هليكوپتر و ... . در كل خيلي بايد تمرين كنيم تا بتونيم يك مرحله ي همه پسند بسازيم .اقا من یه نقشه شومی دارم:d
به نظرم برای ساختن مرحله چون اول راهیم باید یه جوری تقلید هم بکنیم :d
مثلا بیایم از خود story از ترکیب چند مرحله یه چیز توپ بسازیم :d
نظرتون چیه؟
خوب زیاد وایسی میاد روت میمیری ! بعد چون سرعتش بالائه دگه راحت نمیشه ازش رد شد!

رفیق ویدئو رو دیدم.این کارایی که میکرد یه glitch هستش.خيلي خيلي زحمت كشيدي رفيق ؛ اين ايده اي كه شما دادي ميتونه بسيار كار ساز باشه - ولي منظور من دقيقا اين نبود . يك ويديو براتون آپـــــــــــــــــــــــــــــــــــلود كردم حتما ببينيدش ( حجمش 40 مگ بيشتر نيس ) . خودم دقيقا چيزي نفهميدم راستشو بخوايد :d ، ولي حس (!) ميكنم خيلي كارا ميشه باحاش انجام داد . تو اين ويديو نشون ميده كه ما ميتونيم با چندين لايه ( به جز اون سه تاي معروف ) كـــــار كنيم . البته سكبوي ها فقط تو همون سه تا لايه ي اصلي ميتونه حركت كنن و اون لايه هاي اضافه فقط و فقط جنبه ي زيبايي و از اين حرفا داره . اگر كسي بلته راهنمايي كنه لطفا ...