buddha2012
کاربر سایت
بازی نکردی یعنی؟
خوب وقتی بازی نکردی هدف بازی رو نمیتونیدرک کنی
اگه بازی نکردی بهت میگم:
یه بازی پلتفورمر هستش که شما خودت هممیتنی توش مرحله بسازی و ازمراحلی که دیگران ساختند هم استفاده کنی و بازی کنی!
اگه بازی نکردی حتما بازیش کن
چرا بازی کردم. اما نفهمیدم چکار باید بکنم بیخیالش شدم. یعنی نمی فهمیدم باید این مرحله رو رد کنم که چی بشه؟ آخرش چیه؟
باید به چی برسی؟!
---------- نوشته در 06:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:25 PM ارسال شده بود ----------
آخه وقتی ندونم باید این مراحل رو برای چی رد کنم از چی لذت ببرم؟جاااااااااااااااان ؟!!!
هدف اصلي بازي رد كردن يه سري پلتفرم و سكو ها و موانع تا شما به اخر مرحله و بازي برسيد
اما هدف اصلي LBP به نظر من كيف كردن و داشتن لحظاتي عالي و مفرح به دور از جنگ و كشت و كشتار و تكل و شوت و دستي و پيچ پليسي و ... است :d
LBP بازي فوق العاده ايه كه رو دستش نيمده !
مثله اینکه به شما 2 تا سطل بدن که توی یکیش آب باشه. بگن بدور از خشونت و ... هی آب اینو خالی کن تو اون یکی، و دوباره بالعکس. خوب باید یه هدفی باشه یا نه؟
هرچند بازی های ابتدایی مثله tetris هم هیچ هدفی ندارند اما موقعی که اعصابت خورده هی میشینی بازی می کنی تا حواست به یه چیز دیگه پرت شه و وقت بگذرونی.
------
راستی خود بازی مراحل خاصی و امتیاز دهی خاصی داره یا باید باید مراحل رو از جایی دانلود کنیم یا خودمون بسازیم؟


